hits

en mer voksen kristine

Hei kjære dere,

Jeg må beklage om jeg er litt fraværende de neste dagene, jeg må flytte ut av en leilighet og inn i en ny en på to dager nå. Skal prøve alt jeg kan å holde dere oppdatert under flyttingen! Heldigvis får jeg hjelp, så det skal nok gå fint. 9 timer på buss i går gikk så fort at jeg tok meg selv i å skulle ønske den varte litt lenger da vi kjørte inn på Oslo Sentralstasjon. Bare fordi jeg fra bunnen av hjertet mitt elsker å sitte der med musikk på ørene, man blir tvunget til å slappe av og det tror jeg at jeg har godt av. Haha. Jeg klarte ikke å holde meg da jeg skulle si farvel i går, så jeg kom inn på bussen med småhovne øyner og en hulkende stemme til bussjåføren. I tillegg er jeg den typen som virkelig har behov for å gråte når jeg først setter i gang, å holde igjen tårer er kanskje det VERSTE jeg vet. Er dere ikke enige? For en fantastisk julefeiring jeg hadde i år, så ufattelig heldig jeg er med familien min. Å vokse opp med en fraværende mamma eller pappa er ikke noe jeg kan forestille meg engang, foreldrene mine har vært der for meg hver eneste dag i hele mitt liv og jeg blir mer og mer takknemlig for hver dag som går. Det var utrolig gøy å komme hjem i år som en litt mer voksen Kristine forresten... Pappa hadde sagt til mamma at han merket jeg hadde blitt mye mer moden. Jeg kunne være et troll før da jeg bodde hjemme, virkelig. Takk, for at dere har holdt ut, og takk for at dere har formet meg til den jeg er. Jeg er så glad for å komme fra en intelligent og fornuftig familie <3

Da jeg kom hjem i går brukte jeg et par timer på å rydde og pakke ting ned i pappesker før jeg la meg ned i sengen, omringet av stearinlys, med en bok og et glass rødvin. Ohhhh. Koste meg så mye at jeg nesten ble kvalm av meg selv, haha. Det var litt rart å være tilbake i Oslo igjen egentlig, på en måte jeg aldri har følt det før. Jeg føler meg jo for gammel for å bo hjemme, så det er jo "naturens gang" om man kan si det på den måten, men av og til skulle jeg virkelig ønske familien min bodde bare et par busstopper unna slik familien til for eksempel Fabian gjør, slik at jeg kunne kommet innom for søndagsmiddag eller bare for å slappe av sammen med dem en kveld. Dere vet. Har dere hatt en fin dag? Jeg var nettopp på julelunsj hos Fabian sin familie faktisk, det var utrolig hyggelig. Masse god mat (røkt laks blant annet som seriøst er det BESTE jeg spiser i julen!) og fine samtaler xxx

16 kommentarer

Barbora

Good luck with moving into the new apartment :))

I saw how emotional you was on your Snapchat story, I wrote you a DM on Instagram afterwards but I know you are busy!

love you Still,

xx Barbora

Marie

Heisann! Så hyggelig at du har kost deg masse i julen :) jeg har et spørsmål som sikkert kommer litt sent (haha), men hvor er de fine hårspennene dine fra?

M

Jeg vet akkurat hvordan du føler det - og du uttrykker det så fint. Kommer fra Oslo men studerer i Trondheim og selv om jeg elsker det så er det emosjonelt hver gang jeg må si farvel til familien. Den trygge havnen og den enorme kjærligheten er vanskelig å bare forlate. Etter noen dager i Trondheim går det over men akkurat i avskjedsøyeblikket virker det helt grusomt.

Janne

Snuser du forresten?

comment-117185703

Janne: kriss driver ikke med sånn shitt? hun bare drikker noenganger.

comment-117185264

Marie: De er fra Glitter :)

kristin,comment-117185703#1

Anonym: og røyker av og til :-)

mio

"En mer voksen kristine" også legger du til et bilde av puppene dine med stjerner på, hvor du under takker familien din. Rett og slett patetisk og upassende. Legger du selv merke til at du prøver stadig å bli mer og mer lik fabian og slik han snakker og er? Begynner å bli litt "too much"

Ronja

Sier bare JA til mere usensurerte bilder av deg i den toppen altså <3 kroppen til en gudinne

Du går med en slik topp på julaften, som tydeligvis egner seg foran familien men ikke på bilder? Har du mista det helt jente?

Julia Bondarowicz

Åh, jeg må bare si at jeg ELSKER bildene dine. Så inspirerende, fine og stemningsfulle!<3

Hva er stjernetegnet ditt?

comment-117186393

mio: ENIG!!!

astrologi,comment-117187224

Anonym: jeg er pisces !!!🐟 kriss er steinbukken...hva er du da?

comment-117186846

Anonym: hun brukte ikke denne toppen på julaften. Haha

comment-117187224#1

astrologi: Haha, er fiskene selv faktisk.

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no