hits

krystallglass til 35 kr

MER GJENBRUK!

Det er få ting som gjør meg mer glad enn å finne skatter som er gjenbruk. Herregud så gøy?! Jeg har lett etter noen slike type glass ganske lenge nå til å kunne sippe rødvin fra og til å drikke ananasjuice fra om morgenen, siden det er litt penere enn å drikke fra flasken, hihi. Selv om ananasjuice fra flasken smaker veldig godt 07:00 om morgenen når man står ved kjøleskapet i bare trusa og nettopp har sperret opp øynene, haha. Vel, da jeg var på vei hjem gikk jeg forbi Marita's brukthandel nederst på Løkka og jeg måtte bare ta en tur innom siden det var så lenge siden, og etter litt leting fant jeg tre av disse nydelige glassene stående litt gjemt bak alt. ÅÅÅH! Hjertet mitt hoppet et lite sekund der, jeg lover. De er helt perfekte! Akkurat det jeg så etter! Og best av alt... de kostet kun 35 kroner per stykk. Det er helt latterlig billig. Gjett om jeg var fornøyd, da! Rett hjem, vaske dem, helle oppi litt rødvin og nyte livet. SÅ lite skulle til for å heve dagen min.

I går laget vi taco til middag og det var så sykt digg å spise igjen. Mmm. Når man ikke har spist det på en stund så er den første biten helt magisk, haha. Nå sitter jeg i Nydalen og jobber på kontoret etter et møte, deilig å være tilbake her igjen :) Xx

14 kommentarer

Hva heter sangen i bakgrunnen på snapchaten din? Den med koriander haha

^^JAA hva heter den? Den var magisk

RIKKE

Digger at du klarer å følge drømmene dine og gå dine egne veier!! Er du aldri redd for hva folk skal synes eller at du skal bli sett på som rar? Ønsker å klare det samme som deg, men syns det er så vanskelig å stole på meg selv, haha!

Har skrevet denne kommentaren før, men du svarte ikke. Kan du please svare denne gangen? haha :D

Benedikte

Herregud Kristine du stråler så mye for tiden! Blir oppriktig glad av å se på mystoryene dine! Lurte litt på hva du bruker på leppen på de nyeste storyene, for wow det er en sikkelig fin farge!

Kristine Ullebø

Benedikte: Velvet Teddy fra MAC <3 TUSEN TUSEN TAAAAAKKKKKK xxxx

Marte

Hva heter sangen du nettopp la ut på snap? Herregud så fin!

helene,comment-117232631

Marte: raphaelle - come around

Olive

I need a house tour girl

Er du nødt til å drikke alkohol nesten hver dag for å ha det bra?:/

Sigrid

Er så kjekt å se at du fronter gjenbruk!!! Flere bloggere burde gjøre dette :)

Stine

De glassene der har jeg også! De er jeg så glad i😊 Arvet etter min bestemor♥️

M

Du er sikkert klar over det, men det er visst bly i eldre krystallglass, som ikke er bra for kroppen. Så man bør ikke drikke ofte av krystall som ikke er blyfritt. Ville bare si ifra :-D kan hende dine er blyfri!

Kristine Ullebø

M: Takk for at du sier ifra! :D

comment-117232718

Olive: agreed

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no