hits

stillhet

Jeg tok meg selv i å velge selvbetjening på Meny på vei hjem, selv om køa var lengre der enn i den vanlige kassen. Tanken på å måtte møte enda et nytt fjes gjorde meg sliten. Fra trafikk, hundrevis av mennesker, bråkete kaféer, lange køer og samtaler med mennesker jeg møtte på, til stillhet.

Komplett stillhet.

Jeg føler meg plutselig litt ensom for første gang på en god stund, for det er sånn det er når du har vært omringet av mennesker i lang tid. Alene, ensom, kanskje en ting midt i mellom. Den bittersøte ensomheten som jeg vet så altfor godt hvordan det er å være fortapt i, føles ikke lenger like ekte, ikke like vond. Faen, så deilig. Fordi når du har vært helt der nede så vet du at det bare er en tilstand, det er ikke standarden for resten av ditt liv. Jeg trengte å føle meg litt ensom igjen. Det er lørdag og jeg har ingen andre planer enn å tilbringe den med meg selv. Nå sitter jeg med skiklærne på og er klar for å komme meg ut døra, jeg skal gå meg en tur i Marka før jeg drar til byen alene med musikk på ørene for å fikse siste greier før Stockholm Fashion Week i morgen. Yey!

Vi snakkes senere i dag! Xx

9 kommentarer

Marte M

Så på snap og insta tror jeg at du hadde vært et sted de hadde vegansk salatbar. Så helt sinnsykt digg ut!!! Hadde blitt glad hvis du kunne dele hvor dette var??? :))

Kristine Ullebø

Marte M: Kvadrat Salat heter det <3

Lene

i dag har fabian navnedag! :-)

Barbora

Wow enjoy Stockholm fashion week ✓

Kristine Ullebø

Barbora: <3 <3xxx

Geir-Arne

Bra at du var på¨Meny, og ikke på Kiwi eller Coop, for der vanker Baron Bååt, som nå er tilbake i Oslo.

Rikke

Kan genkende mig selv så meget i mange af de ting, du skriver <3 jeg vælger tit selvbetjening fordi jeg ikke orker at møde flere mennesker den dag <3

Kram

cajsa

Hei!

Tar du tbanen ut i marka alene for å stå på ski? vurderer det sterkt selv, men bor litt langt unna sentrum så blir en lang t-banetur. men det er vel ikke så unormalt i skiklær vil jeg tro. hehe:) trengte bare vite at det er flere enn meg som har vært, er inne på tanken om å dra alene på skitur.

Den køen var ikke lengre enn køen til de vanlige kassene (-:

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no