hits

dette burde du gjøre

STÅ OPP TIDLIG, SPIS EN DIGG FROKOST OG DRA UT I SKILØYPA ALENE!

Herlighet så deilig. Hver eneste gang jeg er ute i naturen tar jeg meg selv i å ikke tenke på noe som helst, omtrent i alle fall. Om jeg tenker på noe så er det i alle fall positive tanker, det er umulig å være destruktiv.

Jeg gikk til Skjennungstua i dag, og for dere som spør så pleier jeg bare å ta t-banen til Voksenkollen, løypa begynner rett ved t-banestoppet. Her er det så hyggelig! Kanelbollene deres er helt himmelske, dere mååå teste ut. Synes det er ENDA koseligere her om sommeren, da pleier jeg å bli sittende ute på benken i evigheter og bare stirre på utsikten.

Jeg var så sulten på vei hjem at jeg trodde jeg skulle falle om, haha. Kjøpte med meg fersk koriander og snacks-paprika på butikken på vei hjem og laget meg knekkebrød med olivenolje, hvitost, koriander og paprika + et dryss av salt på toppen, det er HELT nydelig, you must trust. Kombinasjonen er helt fantastisk. Nå er jeg nydusjet og klar for en tur til byen før jeg lander her hjemme i kveld. For en deilig lørdag!! Xx

8 kommentarer

NYDELIG hår!

Pernille

Hei hei ^^ Følger deg på snapp også, og jeg lurte på om du kunne skru av loopen?

Så flott hår !! Ser ut som en løvemanke :-)

Nober

nydeliiiiii menneske

Turid

Hei,

Jeg vet du bruker Depend sin farge på bryna, men hvilken nyanse går du for? Brunsort, sort? :)

Det blir veldig pent på deg!

mabre

Kjære deg. Fikk lyst til å spole frem til lørdag jeg nå, og gjøre det samme. Fy fader så deilig det hadde vært, akkurat nå. Suse igjennom ei ski løype, alene. Smakte foresten på det knekkebrødet du anbefalte: Himmalaya, hvor digg!!

Ha en amazing kveld videre´a :)

Kristine Ullebø

mabre: SÅ gøy å høre, kjære! Kos deg på ski i helgen <3 Og de knekkebrødene er amaziiiing!

mabre

Kristine Ullebø: Tusen takk, det samme! Det skal jeg. Ja de var det altså!! MEGA

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no