hits

en morgen i Stockholm

Altså. Vi koser oss så fælt. Helene er oppe og går igjen etter matforgiftningen! Vi har hatt rolige kvelder helt siden vi kom, og det er jeg evig glad for. Jeg har vært sliten i det siste, rett og slett fordi jeg har jobbet meg ihjel helt siden dette året startet. På en bra måte, selv om det kanskje høres litt feil ut. Jeg har det veldig, veldig fint for tiden. Bedre enn noen gang, det merker dere kanskje <3 I går dro vi hjem til hotellet etter siste show og bestilte middag til rommet. Sushi in bed.... Trenger jeg å utdype? Trenger jeg å fortelle hvor mye jeg digget livet der jeg satt med livretten min i senga og podcast på ørene? Da vi kom inn døra med takeawayen var det helt naturlig at vi satt oss hver for oss, og det digger jeg så sykt med Helene. Haha. Mennesker som trives i eget selskap har en deilig aura over seg, merk deg det. Marie er forresten dratt videre til Sveits for en jobb, så det er derfor det kun oss to jentene her nå ♥

Okei, dere. I natt våknet midt på natten og følte meg takknemlig for livet. Sånne øyeblikk har jeg ganske ofte, haha. Klokka 05:00 i en dobbelseng for meg selv i Stockholm. Spiste en Marie-kjeks, gikk på do og tisset og snappet litt før jeg la meg til å sove videre. Jeg er rar, jeg vet, men jeg setter så innmari stor pris på alt livet har å tilby. ALLE de gode følelsene er der, de er der et sted. Du må bare la lyset skinne inn til deg.

I dag våknet vi til sol og jeg gikk rundt i Levis jeans og BH i timesvis før vi spiste en sen frokost. Kan jeg få lov å skryte litt av kaffe i Sverige, please? De har skjønt det. MØRK, DYP KAFFE. YAAAAA. Jeg vurderte seriøst å ta med min kjære Hario V60 for å lage min egen fantastiske kaffe her om morgenen, men det trengte jeg heldigvis ikke. Jeg lever for sterk kaffe!

Image and video hosting by TinyPic

FOTO: HÅKON JØRGENSEN

Svensk mat skuffer meg jo aldri, da. Nydelig frokost, jeg hadde ikke engang lyst å dra derfra i dag morges. Haha! Xx

15 kommentarer

Dina

Hei! Hvor er smykkene fra? Særlig det lange med "to i ett" der d ene er kortere enn d andre? Og hva heter de egt? Såå fint!

Kristine Ullebø

Dina: Hey! Det er bare et langt smykke som jeg har surret rundt halsen to ganger <3 Fra Cecilie Melli xxx

Nober

Elsker hvordan du er så takknemlig og setter prispå alt...sånn bør alle være rettogslett

RIKKE

Kos deg i Stockholm og stå på!! :D

Kristine Ullebø

RIKKE: <3 <3

Maria

Fabulous!

Kristine Ullebø

Maria: <3

annielistic

Deilig å se at du koser deg å nyter livet! :D Litt om den svenske kaffen; Jeg har svensk samboer, og etter tre års forhold i norge har vi nå flyttet til hjembyen hans i Sverige. Han klaget alltid på at kaffen i Norge var foooor svak, og nå er han så happy for å ha den svenske kaffen tilbake i livet sitt :P Haha! Og jaaa, de har så digg frokost-mat her, helt sjukt! Så mye å velge i mellom.

Selvom jeg savner Oslo, så er Sverige nice også!

Fortsett å nyte livet, det kler deg <3

Kristine Ullebø

annielistic: Haha! <3 Gøy å høre! Stor klem xx

Marte

Den BH'en såg superkomfy ut! Kor er den frå?

vil du smake god kaffe, burde du ikke drikke kaffe fra kaffebrenneriet og rema 1000. det er så kjip kaffe i forhold til virkelig god kaffe andre plasser <3

Hva slags ansiktssminke bruker du?

Første kommentar spurte deg om HVOR har du kjøpt det. Så det svaret du ga henne, ga henne ingen mening.

Kia

Eh, Cecilie Melli er en butikk da, så det svaret ga ganske mye mening for meg.

Du har en utrolig fin, lang og slank kropp - du er heldig! Tenk om du også hadde farget håret blondt 🙊 Blondt hår og brune øyne er det fineste jeg kan tenke meg..

Og artig å se hvor langt du er kommet med både livet og bloggen. Innleggene dine har blitt utrolig bra, husker enda da du ble linket av Aurora Mohn og du var i den spraytan-perioden din ;)

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no