hits

runway dag 1

THANKS FOR HAVING ME LINE!

Dette var såååå gøy!! Jeg hadde 3 looks på visningen til Line of Oslo, her er to av dem. Jeg elsker dem! Kjolen følte jeg meg så utrolig vakker i at jeg ikke ville ta den av etterpå. Energien backstage og på runwayen var helt magisk, jeg følte jeg var i wonderland. Bare skjønne jenter og vakre antrekk. Helt magisk, var det. Nå er jeg hjemme etter å ha gjort et par ærender i byen! SÅ digg at det er mandag! Var så stupende klein i går at jeg skjønte hvorfor jeg ikke drikker meg full så ofte lenger, la oss bare si at det var godt å våkne og føle seg som seg selv i dag morges. Jeg har oppmøte på Aksel Lund sin visning nå om et par timer, så nå skal jeg bare se på TV, spise lunsj og chille heeeelt her hjemme før jeg går ut døra. Tar med Mac'en så jeg kan sitte der for meg selv og blogge litt, det er alltid så mye tid til overs backstage før visning. Egentlig er det bare innmari digg, haha.

Hva synes dere om lookene?! Xx

14 kommentarer

Vakker!!! Kan du vær så snill skrive om hva du spiser? Holder du en spesiell diett for å kunne jobbe som modell? Synes det er veldig interessant, og jeg må si at du gir meg så god energi her inne på bloggen! Og en ting til, har du like ren hud som det ser ut til? Jeg sliter litt med uren hud, men prøver å spise sunt og rent! Klem

Buksedrakten kledde deg utrolig bra!

Lizbeth Osnes

Ooh, ser ut til at du må gå til anskaffelse av buksedrakter, altså! Det kledde du skikkelig godt :-) Kunne du tenke deg å lage en collage med bilder av klær som vil komme på mote dette året?

Kristine Larsen

WOW! Hvor nydelig du er

Nober

forelska i ansiktsformen din jeg🤔 sånn dritfint liksom

Sofie E

duu eeee så latterlig fin!!!!!!! du naile den runwayen for å si det sånn <3 klem

a

guuuud du er vakker! og flink!!!

Frida

Så sykt fin du er omg!!

Du glir rett inn i modellyrket, det skal du ha

HANNE

Stråååler!!

Trude

Aldri kommentert på blogg før Kristine, men du var helt nydelig i Line Of Oslo stylingen! <3

Stine

Kjempefin <3

Maria

Absolutely fantastic!

Ingrid

Altså, er det bare meg som ser likheten til Kaia Gerber?? 😱😍

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no