hits

litt forskjellig

I går ble jeg invitert på middag. SÅ kos! Dagen i går var virkelig en helt perfekt dag, jeg fikk gjort så mye jobb og akkurat det føles skikkelig bra, dere vet, å være tilbake i rutiner. Rutinert, inspirert, motivert. Å kunne krysse av ting på to do-listen gjør meg alltid like glad. I tillegg hadde jeg en veldig god dag. Jeg følte meg bra på innsiden. På Kaffebrenneriet fikk jeg spandert en ferskpresset appelsinjuice av en fremmed, bare de små tingene der. Jeg hater forresten å bli spandert på, så jeg sier alltid nei sånn tre ganger før jeg eventuelt gir meg, haha. Uansett, å bli servert denne middagen på kvelden var helt fantastisk. Le Creuset-kjelene (og jernpannene) er fantastiske å lage mat i, jeg blir like glad hver gang jeg ser noen ha det på kjøkkenet sitt. Jeg og Fabian pleier å tilberede stangekylling i den, mamma lager brød i den. De kan brukes til alt, og man har de livet ut.

Og så kom jeg hjem ved midnatt... til det her 🌹 Jeg blir så glad av dette synet

I dag var jeg tidlig ute av døra og det var så deilig!! Nå har jeg nemlig begynt å få litt ordentlige varme klær i garderoben min, og det gjør det å skulle gå fra A til B på denne tiden av året MYE bedre. Før kunne jeg jo ikke kle meg i det hele tatt. Nå har jeg flere lag med merinoull og skjerf - litt varmere enn de syntetiske genserne fra H&M som var alt jeg brukte før. De varmet jo ikke en damn shit. Grunnen til at jeg var tidlig ute av døra var fordi jeg skulle på frokost med Helene, wait for it.... i den franske sal! Herregud, så nydelig! Jeg elsker at jeg har bodd i denne byen i over 1,5 år men likevel opplever nye steder omtrent hver eneste dag. Det er skikkelig forfriskende :)

Nå er jeg hjemme og jobber. Jeg er så hjemmekjær at dere ikke vil vite engang, haha. Her kunne jeg ha blitt sittende resten av dagen. Men, jeg skal fikse nytt sofabord og så skal jeg på yoga på Frogner. Har kjøpt meg medlemskap og egen yogamatte! Yeeeeey! Xx

9 kommentarer

Nyyyydelig genser!! hvor er den fra?

Så koselig at dere har flyttet sammen! :):) (?)

Det er meningen at man skal ta av det klistremerket på bollen......

S

Hva koster yoga-medlemskapet, og er det veldig fysisk krevende når man ikke er så godt trent fra før? Jeg har så utrooolig lyst til å begynne, men aner ikke hva det pleier å koste og jeg er ikke akkurat den rikeste siden jeg er student... hadde satt veldig pris på om du svarte <3

Anonym

Hvor er den hvite genseren fra? :)

andrea

Hei! Siden du gir uttrykk for å ville bli mer etisk orientert i forbruksveien tenkte jeg bare at jeg skulle vise deg en link om hvordan mye av merinoull blir fremstilt :)

https://www.dyrevern.no/landbruk/sau_geit/merinoull_kan_vere_dyremishandling

dette gjelder så klart ikke all merinoull, men mye av merinoull som blir solgt i Norge blir laget på denne måten og mye av importvarene (for eksempel fra dyre designere) benytter seg også av merinoull som lages slik.

dette er IKKE en pekefinger, bare litt folkeopplysning:)

Sigrun

Syns også det e skikkelig ukomfortabelt å bli påspandert ting, men det veldig høflig å si ja så prøve å bli flinkere på det :-)

M

Hvor er sengegavelen fra? 😍

Kristine Ullebø

M: IKEA <3

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no