hits

2 steder å spise lunsj i Oslo

LIEBLING PÅ LØKKA

Okei, så forrige uke gikk megafort og jeg rakk ikke alltid hjemom for å spise mellom slagene. Jeg er egentlig veldig lite ute og spiser (føler jeg?), jeg er den som foretrekker å dra hjem for å kose meg med en hjemmelaget lunsj på det koselige kjøkkenet mitt. Kjøper helst takeaway og tar med hjem liksom, der har du meg. Men ja, forrige uke var annerledes. Jeg har gått forbi Liebling på Løkka sikker hundrevis av ganger det siste året da jeg passerer kaféen på vei til og fra bussen, og hver gang sier jeg til meg selv at HIT MÅ JEG DRA. Skjedde aldri. Før nå. Det minner meg om en Berliner-kafé selv om jeg aldri har vært i Berlin, hipt og litt funky. Liebling betyr favoritt på tysk så det gir mening. De selger glutenfri kaker, deilige smørbrød, raw cakes, knalldeilig kaffe til en billig pris og til og med vin til 69 små kroner. Lystig og deilig lokale, jeg har satt meg her et par ganger for å jobbe med en kopp kaffe og jeg ser at mange andre gjør det samme. Psssst.. Mandelkaken er nydelig!

EL CAMINO PÅ FROGNER

Jeg føler dette er et sånt tips som er unødvendig siden "alle" vet om El Camino, men så vet jeg at jeg har en hel haug av lesere som er nylig tilflyttet i Oslo og setter stor pris på anbefalinger, eller bare de som er turister for en helg med venninnene sine og ikke aner hvor de kan spise en digg lunsj når de er sultne. Jeg har vært der, i begge tilfellene. Da jeg reiste til Oslo med mamma i 2012 skulle jeg gjerne visst om El Camino på Frogner, for de har seriøst den diggeste burritoen i byen. Det jeg pleier å gjøre er å ta ekstra mye fyll i og dele den i to, perfekt påfyll mens man løper rundt i byen og gjør ærender eller har en shopping-lørdag. Jeg har jo begynt å spise løk/brød/laktose og alt det der igjen, jeg er i alle fall på vei, og dere ANER IKKE HVOR GODT DET VAR Å SPISE NOE SKIKKELIG SPICY IGJEN. Uten å dø etterpå. Topp med sausene de har stående på bordet der, de er helt amazing. Jeg elsker sterk mat, da.

Nå har vi fått i oss kaffe og frokost og skal starte dagen her i Milano. Vi har 3 castinger og en shoot hver, så denne dagen kommer til å bli spennende. Ciao Bella! X

16 kommentarer

I r l i n

Gode tips! :D Liker begge!

Kristine Ullebø

I r l i n: <3

Sara

Du burde prøve Troys Torggata sin veggisburger!!

Kristine Ullebø

Sara: Har hørt mange prate om den, ja! :D

El camino fantes ikke i 2012, iaf ikke på Frogner. Vokste opp der. Vet du hva som fantes på Frogner før alle pretensiøse cafeene som drives av store selskaper? Jo, nemlig familie/små bedrifter drevet av mennesker som du og meg - uten den kvalmende overflødige kapitalismen.

<3

Hei, lurte bare på hva byrået ditt i Milano heter? <33

Kristine Ullebø

<3: Hei! Special Management <3

<3 Julia,comment-117303781

Kristine Ullebø: kult! Jeg er med Monster, kanskje vi ses :))

Kristine Ullebø

Julia,comment: Coooool! Rop ut om du ser meg <3 <3 Xx

Janne

Nei Gud ikke begynn med ciao bella!! Høres ut som sraad

Cec,comment-117303494

Anonym: åpnet våren 2015, rett før jeg flyttet derfra.

Sara

Gøy at du er i Milano! Bare lurer: hvem er dine favorittmodeller? Både high fashion og commercial? <3

Kristine Ullebø

Sara: Ahhh.. Vanskelig! Har virkelig fått sansen for Luna Bijl den siste tiden, hun er så fin utstråling x

T

Du bør prøve vegetarburgeren på Troys Burger like ved rockefeller. Bestill med trøffelmayo og søtpotetfries, goddamn så god mat

comment-117303494

Anonym: Amen anonym. Har selv bodd på Frogner hele livet mitt og er egentlig utrolig trist når man ser hvilken retning det tar.

Du er ikke fra Oslo, du er fra bygda - du vet 0 om hvordan Oslo er bare fordi du har bodd der ett par år :)

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
Din kommentar:
Navn:
E-post:
URL:
bloggdesign_no