hits

solbrent, frukt og resirkulerbare plastposer

HEI HEI FRA EN SLITEN KRISTINE! ENDELIG HJEMME

Jepp, jeg er blitt litt rød i ansiktet allerede. Skulle tatt med meg sunblocken min fra Kiehl's hit, pokker... Sola skinner, i dag tok jeg av meg den varme ullgenseren min da jeg og Sari satt på kafé ute i solsteiken og italienerne spurte om det gikk bra med meg. For dem er jo dette den kaldeste tiden på året. Haha, jeg måtte bare, dere aner ikke hvor mye jeg har savnet litt sol på den lille kroppen min. Så, vi begynner å bli ganske kjent her nå, Milano er en by som er fantastisk gøy å utforske. Først av alt fordi den er så fin, men også fordi alt er så enkelt og forståelig. Trikkene er enklere enn i Oslo, og spør man noen så hjelper de deg gjerne. Jeg har lært meg å ta både metro, trikk og buss, alt går smooth som bare det. Jeg tar meg selv i å sitte på kollektivet og slappe av også, med Gipsy Jazz på ørene, som om det skulle vært 12-trikken på vei hjem til leiligheten på Løkka. Grønnsakene og frukten her er så digg forresten, jeg har sagt det før men jeg må si det igjen. Kjøpte med meg en ny pose med appelsiner og sitroner på vei hjem fra shoot i sted. Og dere! De har resirkulerbare risposer her i stedet for plastposer, herregud for en deilig oppdaging. Det gjorde meg oppriktig glad. Nå sitter jeg på rommet og skal straks ut og kjøpe middag, vet ikke om vi går for hjemmelaget eller takeaway i dag. Kanskje noe kinesisk siden vi bor i Chinatown... Ah, det hadde vært digg. Vi får sjå!

19 kommentarer

Charlotte

ha en fin kveld :)

Kristine Ullebø

Charlotte: like så! x

Sigrid

Når dere blir sendt på oppdrag hit og dit, betaler dere for opphold og flybilletter? Eller er det byrået ditt? Må du betale noe selv eller blir det gratis? :)

Kristine Ullebø

Sigrid: Man betaler det fra egen lomme. Men ofte fikser byrået det, så trekker de heller fra lønn :)

Takk for at du fremmer en viktig sak; nemlig all plastikkforsøplingen som er et stort miljøproblem!! Jeg er så skuffet over blogger Ida Wulff som forherliger plastikkbokser som inneholder noe vitaminer hun skal selge, men hvor hun fremhever plastikkboksen som så flott og oppmuntrer til å pynte opp badet med den. Helt tankeløst! Dette til tross for at hun bør vite plastforsøpling av havet er et gigantisk miljøproblem.

J.

Du som reiser en del til storbyer burde jo bruke Citymapper appen. Desidert beste transport appen. Når jeg er ett nytt sted setter jeg hottellet som "home" også trykker jeg bare på "get me home" når jeg skal dit på kvelden.

De har versjoner for London, Milano, Roma, New York, Stockholm osv

Kristine Ullebø

J.: Ah, TUSEN takk! x

Bor dere i leilighet, hotell? Kan du fortelle litt ol det, vise bilder?:-) kos deg, x

Kristine Ullebø

Anonym: Vi bor i en air bob leilighet <3

Stina S Hansen

Åh hørtes ut som en fin dag!

Så fin du er!!

Kristine Ullebø

Anonym: <33

Nober

søteste krissy💜😍elsker outfiten btw

Kristine Ullebø

Nober: <3 <3

Du var så sinnsykt mye penere før. Tror du har blitt "blind" slik som mange er i puberteten der de bruker mye sminke og ser helt jævlige ut og tror de ser så pene ut. Føler du er i en slik fase. Du ser ut som en hippie i fjeset. Du burde kanskje farge håret ditt slik det ikke er så ginger. Han kjæresten din har så sykt ekkel innflytelse, du har fått en rar stil og rart fjes og så snakker du som om du er fra usa. han fabian er dritt rar og utro hele tiden. Ikke tro du kommer til å bli victoria secret modell. du ser ut som en sigøyner/hippie som ikke har råd til å ta vare på fjeset sitt. ærlig sak.

Kristine Ullebø

Anonym: Klem til deg! Tror du trenger en <3

comment-117306182

Anonym: påstår du virkelig at alle som kaller henne pen og lignende, er blinde?

har du ikke lært deg normal folkeskikk?

følte du deg bedre av å skrive dette?

ærlig sak.

Rikke Karlsen

Anonym:

Dette er det sykeste jeg har lest. La hun drive på selv, hun er fornøyd med sitt og hun er sinnsykt pen. Du er en av mange som bare er misunnelig på hva hun har greid å oppnå. Hun er rå og fortjener dette.

Kristine Ullebø

Rikke Karlsen: Tusen takk Rikke <3 Kjærleik til deg! X

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no