hits

en torsdag i milano

Et glass rødvin klokka 14:00 anbefales. Slipp alt, bare vær. Så ja, det som skjedde var at jeg og Sari klarte å rote oss bort til flyplassen i dag. Ikke spør. Trodde jeg var blitt flink i Google Maps etter alle disse dagene her, men vi hadde glemt å skrive inn "Milano" på slutten av adressen. Da vi plutselig ser et fly suse forbi bare noen hundre meter over oss skjønte vi at vi var på feil side av byen. Så ja, der røk den castingen, jeg var så sliten av meg selv etterpå at jeg måtte hjem og puste ut. I sola, med et glass rødvin. Det er uten tvil den beste idéen vi har hatt siden vi kom til Milano. Rosso Toscano anbefales, rimelig, fruktig, lett, smelter på tunga. Plutselig ble vi i veldig mye bedre humør, vi trengte virkelig det glasset der. Sola stekte som bare det, og jeg og Sari ble sittende å spille av sanger for hverandre og etterpå løp vi rundt i gatene med rødvin i blodet. Et par fregner rikere, en ny historie å fortelle. Noen ganger innser jeg at hele verden egentlig er oppi hodet mitt. De gangene jeg går på gata, alt er grått og alle menneskene jeg møter ser triste ut, er det egentlig bare jeg som er trist inni meg. På samme måte som det er vanskelig å elske noen som ikke elsker seg selv, jeg tror kjærligheten må ligge i deg et eller annet sted. For gud, det må være vondt at et annet menneske skal være ansvarlig for all kjærligheten i deg. Nå sitter jeg og blogger fra sengekanten og skal straks ut på jakt etter pizza. Oh, og vi var forresten på Giorgio Armani sin casting tidligere i dag, jeg var sikkert en av flere hundre men det var kult å gå likevel. Nå er det tid for mat, mmm! Jeg har ikke kjedet meg et eneste sekund her, skulle nesten ønske jeg gjorde det så jeg rakk å se en film eller to. Kanskje jeg rekker det i kveld. Jeg er helt latterlig glad i å ligge alene i sengen med en film fremfor meg. Xx

35 kommentarer

Hvor lenge blir du i Milano?

Kristine Ullebø

Anonym: Har ikke bestilt returbillett hjem enda :)

comment-117309984

Kristine Ullebø: Så det er snakk om litt lenger tid? Syns det er utrolig tøft gjort av deg, og ønsker deg masse lykke til. Dette greier du 💕

Kristine Ullebø

comment: Yes! Tusen takk, det var veldig fint å høre <3 Håper du koser deg i kveld, stor klem fra meg x

Malin

Hvilket hotell bor dere på? Og hva betaler dere per natt? I'd love me some Milano nå as. Please lag en guide!

Herman

«Et glass rødvin kl 14 anbefales, slipp alt, bare vær». WTF? Greit at DU må ha rus for å slappe av og være i øyeblikket, men du OPPFORDRER leserne dine til å gjøre det samme?!

Tenker du i det hele tatt over hva slags signaler noe slikt sender til unge lesere? Det siste året har du skrevet mer og mer om alkohol og du er med på å romantisere og normalisere den syke drikkekulturen vi har i Norge. Skjerp deg

Vilde,comment-117310270

Herman: Dersom Kristine frontet Disney, blogget for nrk super, eller på noen som helst måte utga seg for å være barnevennlig, så ville jeg vært enig med deg, men herregud a. Hun skriver ikke en blogg med 14-åringer i tankene.

Legger du igjen kommentarer på Trines matblogg også, at hun poster for lite oppskrifter som passer for barn? Eller at hun ikke burde oppmuntre til bruk av skarpe kniver, uten å skrive en liten sidenote til barn: "Ikke gjør dette hjemme" ?

Bare spør.

Hvordan opprettholder du huden din til å være så fin og ren? ÅH, jeg misunner deg SÅ mye! Prøve SkinRepare, men det funket ikke... Drikker mye vann og alle de generelle tipsene, men ja, det setter seg igjen som merker og er SÅ frustrerende!

Herman

Dummeste sammenligningen du kunne funnet. Det er flest under 18 år som leser bloggen til Kristine. Kristine, du er et forbilde for så mange, og mange vil være deg. Når du skriver at vin hjelper deg å slappe av og være i øyeblikket har du et ansvar for hvordan det kan oppfattes, SPESIELT når du vet du har unge lesere. Bare tenk deg om litt bedre neste gang

comment-117310355

Og, har du noen filmtips?? Elsker også å se alene!

Kristine, jeg absolutt elsker bloggen din!( Men synes det er litt dumt å romantisere røyk slik du gjør i dette innlegget..)Masse lykke til i Milano!

Cecilia

Hei!! Bare lurer på hvordan du vasker og tørker sengetrekket i lin fra Granit? :) Henger du det til tørk eller bruker du tørketrommel?

Kristine Ullebø

Cecilia: Hey! Vasker det på 30 grader og henger det opp <3

Blogger du så mye om alkohol for å virke kul, eller hva er greia?

Du fremstår som så veldig wannabe cool for tiden, har liksom mistet alt særpreg..

comment-117310686

Anonym: du har litt rett. kinda. (no hate on kriss)

Hvor mange ganger skal finne flytte på den vin flaska for å ta bilder? Haha dauer

comment-117310686#1

Anonym: wooord

Malin

Herman:

Den syke drikkekulturen vi har i Norge er vel heller det at vi drikker alkohol to ganger i uka, fredag og lørdag, for å bli stupfull slik at vi kan dra på byen og finne oss noen å ta med hjem. Det å ta seg et glass vin eller en øl om dagen fordi det er godt, og fordi man ønsker kose seg litt synes jeg er langt mindre "sykt" enn sørpefyll i helger.

..

Visste du at 8 av 10 tilfeller av lungekreft oppstår pga røyking?

C

Du sklir rett inn der <3 Harmoni!

Men, håper ikke at du røyker... vær så snill, ikke la røyken ødelegge utseendet ditt, eller stemmen din. For det er jo sånn at røykere er gusten og grå, de aldres fortere. Og den derre røykestemmen, du har vel tenkt over den blant folk? :-(

Charlotte

Si gjerne ifra om du har noen tips! Jeg skal til Milano om en måned - kan ikke vente! Ser ut som en vanvittig fin og magisk by!

www.charlottetunes.no

trist

Trodde virkelig ikke du var en av de bloggerene som la ut at du ønsker å spise mer vegansk og at det bare er ost som stopper deg, også ender du opp med å spise så mye kjøtt. De modell vennenne dine ødelegger deg. Håper du slutter å spise kjøtt og tenker mer på at du tar livet på så mange uskyldige dyr. Så opp til deg og trodde du sto opp for det du sier, men nei nei, du er dobbelmoralsk som alle de andre typiske bloggerne.

røyk? unødvendig.

Reiseglad

For et nydelig hotell. Ville du anbefalt å bo der om man skal til Milano? og hva heter det?

Kristine Ullebø

Reiseglad: Vi bor i en air bnb leilighet <3

Jeg håper ikke du drikker når du skal på casting

Og satser du på en internasjonal modellkarriere, så røyker du ikke;)

Wow

Omg. Sigaretter? Kan huske bare noken veker tilbake at du sa du var ferdig med den dritten der. Uff.

Du minner meg om Pippi Langstrømpe.

Anyway; hvis du synes det er nok å oppleve alt bare oppi hodet så er kanskje lsd noe for deg. Da kan du "bare være" som du sier, oppi hodet ditt, og få veldig mye ut av det. Jeg tror du er typen. Du bruker rus slik den skal brukes (så vidt jeg har skjønt), med måte.

Slutt å røyk 😘

plis ikke bli en utvannet versjon av deg selv bare fordi du har et par dritkjedelige folk i kommentarfeltet ditt, kristine. å ta et par glass vin på dagtid når man er på reise (jeg vil ikke direkte si "ferie", du jobber jo! men du skjønner kanskje hva jeg mener) er N O R M A L T. og kan folk roe litt på røykinga? kristine kommer ikke til å ødelegge utseendet sitt ved å ta en sigg i ny og ne. er ikke helt unormalt for en 21-åring å gi litt faen fra tid til annen, de fleste i min omgangskrets er mindre "skikkelige" enn kristine, og de balanserer fint jobb og studier og livet ellers ;)

kos deg masse i milano, ser skikkelig hyggelig ut! blir sugen på sol og vår og vin og SIGG i en park selv <3

Kristine Ullebø

Anonym: Tusen hjertelig takk for en nydelig kommentar, kjære deg! Dette gir meg så mye motivasjon og glede, det håper jeg du vet <3 Stor klem fra Milano!! X

Nicole

Elsker bloggen din, og får masse inspirasjon fra deg. Det er irriterende med folk som krenkes av alt mulig - men please ikke idealiser tobakk og alkohol. Det er du for god for.

comment-117311149

..: nei jøss det har hun nok aldri hørt før

comment-117310547

Kristine Ullebø: Æsj😖

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no