hits

velkomen til vår leilighet!

/ Inneholder annonse for Egmont Publishing

Hola! God onsdag! Hvordan har dere det? I går var den mest hektiske dagen jeg har hatt på lenge, vi måtte ut av en leilighet og inn i en ny. Oppi alt dette, jobb og ærender i byen. Men! Vi overlevde, og kom oss til rette på kvelden. Denne leiligheten er utroooolig deilig! Mye større enn den forrige, i tillegg ligger den så sentralt som du får det her i Milano. Viktigst av alt har den en stor og deilig veranda fylt med massevis av planter. Megadigg! Tusen takk for alle de fine kommentarene jeg fikk i går, dere. Herregud for en fin gjeng dere er. Jeg tuller ikke når jeg sier at jeg føler dere er venninnene mine, egentlig liker jeg ikke å kalle dere "lesere" fordi jeg føler vi har et så sterkt og personlig bånd. Virkelig.

Det minner meg på at jeg faktisk skal ha et personlig event (kall det heller sammenkomst, event høres så upersonlig ut) hos meg i slutten av april med KUN dere lesere. Dette er i samarbeid med GHOST PROJECT som jeg har pratet litt om den siste tiden. Jeg har alltid hatt lyst å kunne invitere noen av dere hjem til meg fordi det er så sjukt hyggelig å bli kjent med dere, og nå skjer det faktisk. Hvor gøy halloooo?! Det blir hjemme i min egen leilighet, kjenner jeg gleder meg bare til å vise hjemmet mitt til dere, haha. Dette skal dere så klart få vite mer om når tiden nærmer seg! X

 

25 kommentarer

LISE

Hei. Hvor lenge blir du i Milano? Kan du fortelle litt om hva som skjer på castingene. Hadde vært interessant. Lykke til videre. Håper du lykkes.

Kristine Ullebø

LISE: Hey! Jeg har ikke bestilt returbillett enda <3 Tusen hjertelig takk for fine ord! X

Skriv hvor klærne dine er fra da frøken! Elsket buksene, og toppen for den saks skyld

Kristine Ullebø

Anonym: Buksa er Zara, overdelen er fra Humana Vintage her i Milano <3

a

HALLO for en leilighet <3 spesielt balkongen, døøøør. så fin!!! elsker innleggene dine for tiden, det er skikkelig spennende å følge deg i milano og i "modellverdenen" haha. og sååå mye bra bilder av deg wææ. du stråler <3

Kristine Ullebø

a: TUSEN takk!! :D klemmer fra meg!! <3

andrea

Hvis du virkelig bryr deg om leserne dine og ser på oss som venninner, hvorfor ignorerer tilbakemeldinger og unngår diskusjon? Det er ok at du gjør det, men vær så snill, fortell meg at det ikke er slik du behandler venninnene dine. Hvis det er tilfelle er det faktisk ikke rart du ikke hadde venner i Førde.

Men heia deg i Milano! Det ser ut til at du trives og jeg er glad på dine vegne for at du har mulighet til å følge drømmen din :)

Hvor mye silikon har du i hver pupp? Er så sykt fint, og de ble akkurat passe store til din kropp etter du opererte de!

Kristine Ullebø

Anonym: Jeg har ikke silikon :)

Maria Skancke

Den verandaen ser fantastisk ut! Og apropos å se fantastisk ut, så må jeg si du gjør det og! De buksene kler deg virkelig! Men du vet: "alt kler den smukke" :-)

Sammenkomst hjemme hos deg høres forresten kjempekoselig ut!

Kristine Ullebø

Maria Skancke: Tusen takk, Maria! Så god du er <3 Kjærleik! X

«I samarbeid med ghost project», betyr det at du får betalt for å ha sammenkomsten?

Kristine Ullebø

Anonym: Jeg får betalt for samarbeidet hvor jeg gjør en jobb for dem, ja :) Klems <3

Kunne du skrevet noe om hvor lenge blir du i Milano, Eller er det uvisst? Og hvor er buksa fra? Den var helt nydelig!!

Ida Davidsen

Jobber selv som modell, og har vært Milano de åtte siste månedene. Må bare si det er deilig at noen endelig får frem hvordan hverdagen der nede kan være! At det hverken er så overfladisk, eller så lukrativt som folk tror. Hadde vært ordentlig hyggelig å bli kjent med deg, har fulgt bloggen din en stund, og beundrer hvor mye det virker du har vokst i deg selv den siste tiden. Sliter selv med IBS og det og komme seg opp i vekt, så skikkelig deilig å lese at det finnes jenter i samme situasjon!

Kristine Ullebø

Ida Davidsen: <3

Frida

Har vore fast lesar av bloggen din i mange år no, og må berre sei kor utrulig herlig det er å sjå korleis du har utvikla deg til ei sterk kvinne med ein sprudlande sjølvtillit og livsglede. Orda du skriv har seriøst lært meg å sette pris på dei små tinga i kvardagen. Finne glede i kvar minste ting. Idag følte eg på eit trykkande press i brystet som gjord at hile kroppen min koka, eg gjekk bort til vindauget og slapp inn ein herlig bris av frisk vårluft. Og når eg stod der og kjente på vinden og korleis den kjølte meg ned og roa ned pulsen min, så tenkte eg på deg. Du som har lært meg å sette pris på sånne ting. Det høyrest kanskje rart ut, men innlegga dine gir meg ein slags glede eg ikkje har kjent på før. Eg tok meg sjøl i å smile der eg stod ved vindauget, og nytte dei få sekunda med frisk luft der bekymringane mine var vekke. Det var så herleg.

Så takk. Takk for at du dele tankane og syna dine på verden med oss. Det er ein herleg pause fra ein katoisk kvardag.

Ha ein fin dag :D

Kristine Ullebø

Frida: FRIDA! Du aner ikke hvor glad dette gjør meg!!! Ingenting er vakrere enn å kunne se gleden i de små øyeblikkene. Lover deg at en helt ny verden venter på deg <3 Kjærleik fra Italia! X

Cecilia

Hvor er buksene fra? xx

Kristine Ullebø

Cecilia: Zara <3

Madelen

Hvor lenge blir du?

Kristine Ullebø

Madelen: har ikke bestilt billett hjem enda <3

tuva

Trener du på sånne opphold?

Kristine Ullebø

tuva: Jeg har med yogamatten min og gjør yoga, men ikke noe annet enn det. Ville kanskje tatt meg et par løpeturer hadde det ikke vært for at vi går så sjukt mye i løpet av en dag, haha. Burde jo trene styrke og få opp pulsen, men jeg har ikke så mye energi til overs merker jeg <3

Lise

Leiligheten "vår"? Har du og fabian flyttet sammen?

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no