hits

Kontakt

kristine.ullebo@hotmail.com

Kristine Ullebø

Kristine Ullebø

Kristine
Ullebø

en bloggfri helg

HEI HEI!

Det har vært en lang uke. Samtidig veldig kort, for det har skjedd så mye og jeg har ikke rukket å sitte ned på rumpa og tenke. Jeg kom hjem fra Milano for akkurat en uke siden, den reisen der satte i gang så mange følelser for meg at det tok litt lenger tid enn vanlig for meg å komme tilbake i gamle rutiner. Og bare til meg selv, ikke minst. Det er så skummelt, for plutselig står jeg der i speilet og ser på kroppsdeler jeg aldri har tenkt over før. Kun fordi jeg fikk fortalt at jeg har litt brede skuldre på en casting, ikke at det er noe negativt nødvendigvis, det er bare det at jeg aldri i hele mitt 20 år gamle liv har tenkt over skuldrene mine. Jeg er så glad for at jeg har beina planta på jorda, ellers vet jeg ikke helt hvor jeg hadde vært nå. Gud, vær så snill, kjære dere. Det er en tøff verden vi lever i, og den kommer alltid til å være det, så lov meg én ting og det er at dere aldri slutter å tro på dere selv. At dere står stødig i vinden, selv om en dårlig venninne prøver å kødde med deg eller du får en kommentar på utseendet. Jeg fikk bare veldig lyst å fortelle dere det. Det går helt fint med meg altså, jeg bare, jeg trengte en bloggfri helg for å puste ut, tenke over alt. Gjøre yoga, gå på kafé uten å ta bilder, lage deilig mat, være kjæresten til kjæresten min. I går inviterte jeg til og med en jente over, som jeg ikke har møtt før men som jeg bare ville bli kjent med fordi hun virker kul. Jeg elsker å bli kjent med nye mennesker. Dro på Ashtanga II på lørdag og fy fader for en heftig time. Jeg ble så klart plassert i midten også, nybegynner som jeg er. Så der stod jeg og prøvde alt jeg kunne å henge med mens svetten rant. Haha, jeg elsker yoga, jeg merker allerede at jeg er blitt mykere og mer "lean" i kroppen. Dessuten tror jeg aldri at jeg har blitt så sulten av å trene før, jeg blir mer sulten etter 1,5 time yoga enn hva jeg blir av en 4 timers lang fjelltur. Så ingenting var mer fantastisk enn å dra hjem, spise en stor og digg lunsj før jeg tok fatt på lørdagen.

Jeg har forresten fått en uvane, og det er at jeg har sluttet å fjerne sminken (de få gangene jeg sminker meg) før jeg legger meg. Altså, på øynene mener eg. Jeg bruker sjelden hudsminke nå lenger, jeg hater følelsen av foundation i ansiktet mitt. Men ja, jeg har aldri vært den typen som legger meg med sminke, i ALLE fall ikke den som faktisk bruker den gamle sminken dagen etterpå, men her er jeg da.

I helgen bestemte jeg og Fabian oss for å lage en helt ny matrett. Pasta carbonara! Jeg ELSKER pasta, men lager det sjeldent selv. Etter Milano har jeg jo blitt litt frelst av det italienske kjøkkenet, haha. Vi brukte parmesan rett fra Milano, jeg tok jo med meg i kofferten hjem og da smakte det ekstra godt. Kan godt gi dere oppskriften om dere ønsker? Utrolig enkelt, og helt nydelig på en lørdagskveld. Vi satte på en jazz-liste og ble sittende i timesvis å prate og nyte maten. Dødsdeilig. Akkurat det jeg trengte! X

13 kommentarer

Marte

05.03.2018 KL. 13:13

JATAKK TIL OPPSKRIFT

Kristine Ullebø

05.03.2018 KL. 14:54

Marte: okiiii! :D kjem!

N

05.03.2018 KL. 13:34

Fint med bloggfri, fint å ha deg tilbake. <3

Kristine Ullebø

05.03.2018 KL. 14:54

N: <3 ååh! <3

theresa sørensen

05.03.2018 KL. 14:04

Gjerne legg ut oppskriften <3

C

05.03.2018 KL. 14:49

Ja takk til oppskrift :-)

05.03.2018 KL. 15:40

Er dere blitt samboere?? Så hyggelig 😊

Ulla

05.03.2018 KL. 18:19

Lurer på om du tåler kritikk mindre fordi du har vært så "perfekt" I bloggverdenen din og på Instagram. Filter, lys, det ene bildet av 40 ekstra, dine vinkler og øyner, selfie osv. Tror du helt ærlig ikke at det påvirker til et litt urealistisk eller annerledes bilde av deg selv? Mener bare du velger alltid hvordan du skal se ut her på bloggen , og når da du blir bedømt av andre øyner uten den styringen så kræsjer det litt?

Kanskje du kan skrive litt om hvordan du vil bli oppfatter vs hva du egentlig blir oppfattet som? Spennende og reflektert tema iallefall spesielt siden du satser på catwalken/andre dommere enn lesere.

05.03.2018 KL. 20:04

tror hun over sier noe litt viktig.

spør deg selv hvor mye av identiteten din du legger i utseende?

Cecilia

05.03.2018 KL. 22:17

Oppskrift, please xx Ønsker deg en herlig mandag!

Lene

06.03.2018 KL. 14:34

Hei Kristine.

En ting som er veldig typisk deg er å skrive haha etter du har skrevet noe. Feks jeg liker sjokolade haha eller torsdag er min yndlingsdag, haha.

Hvorfor gjør du det ?

Har lurt så lenge nå .. :)

Maria Skancke

06.03.2018 KL. 22:38

Virker så utrolig koselig at du og Fabian er flinke til å lage god mat sammen!!

16.03.2018 KL. 22:30

hvafaen Kristine tenk at du en gang vurderte seriøst å gjøre noe med nesen din, bare se på DEN NYDELIGE luktegreia di

Skriv en ny kommentar

Navn:
E-post:
URL:
Din kommentar: