hits

dag 2

/ Sponset opphold av Nobu Hotel

Dag 2 i Marbella! Vi la oss altfor sent i går og jeg glemte å drikke vann før jeg la meg, trenger jeg i det hele tatt å fortelle om hvordan det var å våkne i dag tidlig. Jeg drikker ALLTID to glass vann før jeg legger meg, om jeg har drukket pleier jeg å drikke enda mer. Etter å ha vært fyllesyk et par ganger i løpet av livet mitt har jeg funnet ut at det er løsningen, den ene og eneste, hehe. Utenom det var det helt fantastisk å våkne uten alarm og til lyden av rislende trær utenfor, dørene til verandaen stod på vidt gap og det var så deilig.

Det er overskyet her i dag, så dagen har gått til en sen frokost, konferanse hvor vi hørte på en spennende foredrag om hvordan sosiale medier utvikler seg og en sen lunsj som jeg nettopp kom hjem fra. Gin Tonic midt på dagen er litt uvant for meg, så jeg måtte gi meg etter en og tusle hjemover for å slappe av og blogge. Den day party-greia klarer jeg ikke helt å få til, plis si at det er noen flere, haha?! Om kvelden er jeg helt med, men da kan ikke jeg ha drukket noe særlig tidligere på dagen. Kanskje jeg er kjedelig, men det er sånn jeg er og det har jeg innfunnet meg med. Nå skal jeg lese Marcus Aurelius og slappe av i sengen før det er middag her på hotellet om ikke så altfor mange timer. Nobu Hotel er nydelig! Så grønt og levende. X

8 kommentarer

A.

Hei, Kristine! Om jeg husker riktig så nevnte du en podcast for en stund tilbake som du mente alle burde lytte til, og tror den handlet generelt om livet osv? Jeg har nettopp begynt å høre på podcast, og har såå lyst å lytte til den du nevnte, men husker ikke hvem det var... Husker du? Kunne du evt hatt et innlegg om anbefaling til podcasts på Spotify?

Kristine Ullebø

A.: Hei! Konspirasjonspodden og Hva er greia med er mine favoritter <3

Nida

Ååååh hvor er toppen fra?

Kristine Ullebø

Nida: gammel fra H&M <3

Cecilia

Hvor er toppen og bikinien fra?😍

Kristine Ullebø

Cecilia: toppen er gammel fra h&m og bikinien er fra nelly i fjor <3

Det siste bildet!!!! så sinnsykt fett!

Cecilia,comment-117402634

Kristine Ullebø: Tusen takk xx

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no