hits

Kontakt

kristine.ullebo@hotmail.com

Kristine Ullebø

Kristine Ullebø

Kristine
Ullebø

et steg nærmere min egen leilighet

Annonse for Egmont Publishing

Gårsdagen måtte feires! Jeg dro hjem fra Nydalen etter møte med GHOST PROJECT (som nærmer seg med stormskritt!!), sola skinte og jeg kunne ikke gjøre annet enn å ta på meg en av mine favoritt-sommerkjoler. Med bukse under og jakke over riktig nok - her er vi kreative før sommeren, haha. Jeg har fått lån av banken. Æææ, det kribler i magen bare av å skrive de ordene. Eller, i går fikk jeg vite hvor mye får låne og hvor mye jeg kan kjøpe leilighet for. Jeg har spart i årevis og det føltes SÅ godt å få igjen for strevet. Nå må jeg bare skaffe meg finansieringsbevis og så bærer det rundt i Oslo by på visninger etter den perfekte leiligheten. Jeg aner ikke hvor, men jeg tror egentlig jeg vet hva jeg ser etter, innerst inne. Magefølelsen vil fortelle meg, det vet jeg. Hvor lang tid dette vil ta aner jeg ikke, men jeg vet én ting i alle fall, og det er at jeg skal lete helt til jeg går inn i en leilighet og kjenner at her er jeg hjemme. Jeg tar dere med på hele reisen, så klart. Takk for alle tipsene dere gir meg på veien, det gjør meg veldig glad!! :-)

Fabian spurte om vi ikke skulle dra ut og feire, så vi vandret byen rundt i sola og satt oss på Villa Paradiso på Frogner. Egentlig ville vi teste ut Palmen på Grand, men der var menyen så lite vegetar-vennlig. Sååå.. En Ai Formaggi-pizza slår aldri feil. Langt ifra vegansk da, men jeg tar en ting av gangen. Det går forresten utrolig fint med vegetar-uke så langt. Jeg skal prøve å lage chili-olje hjemme, den de har på Villa Paradiso er så sjukt god. Perfekt over en salat, bare!

7 kommentarer

11.04.2018 KL. 12:18

Ikkje tenk så mykje på kor du føle deg heime, husk at du skal skape deg ein heim, etter dine ønsker. Det tenkte iallefall eg, og ein steril og kjedelig leilighet blei akkurat som eg ville til slutt <3 sjå potensial!

11.04.2018 KL. 14:12

Gratulerer! Deilig og endelig kunne få sitt helt eget. Mitt beste tips? Dra på visninger der du i utgangspunktet ikke vil gå, hvor domt det enn høres ut. Når vi kjøpte hus endte vi opp med det huset vi absolutt ikke skulle dra å se på engang. Nå kjenner jeg bare på følelsen av å komme hjem når jeg kommer inn døren:-) lykke til!

J.

11.04.2018 KL. 16:52

Annbeflaer deg å se på Boligjakten på viafree, de er for det meste i oslo og det vil nok hjelpe deg litt med å forbrede deg på hva du skal se på på visning osv.

hei

11.04.2018 KL. 22:43

hvor er jeansene fra?

Fanny

12.04.2018 KL. 11:08

Om du ønsker vegansk pizza (og pasta og burger for den saks skyld) kan du dra på valentino pizzeria i Oslo! Veldig glad for at selv om du ikke spiser helt plantebasert helt ennå, så har du det i tankene og er bevisst. Masse lykke til videre med veggis-maten!

andrea

12.04.2018 KL. 21:02

hvor er buksa fra? :D

15.04.2018 KL. 20:55

Hva er budsjettet ditt på leilighet?

Skriv en ny kommentar

Navn:
E-post:
URL:
Din kommentar: