hits

vlog: follow me around

Annonse: Klær fra LOUDS

MY VERY FIRST VLOG!

Okei, jeg håper dere liker den og at jeg ikke er aaaaaltfor amatør. Dette er i alle fall en begynnelse på noe. Neste gang vil jeg gjerne ta dere med på middagslaging på kvelden også, jeg tror det kunne vært hyggelig! Elsker at dere liker matblogging, det gjør meg veldig glad :-) Nå skal jeg vaske hele leiligheten, jeg føler at jeg begynner å få ting på stell nå. Reising, mye jobb og mye sosialt OG en ren og pen leilighet er vanskelig å kombinere, men det er virkelig ingenting jeg hater mer enn på komme hjem etter en lang dag og ikke føle at det er koselig her hjemme. Så nå er vaskemaskinen på, jeg har tatt oppvasken for hånd (bare fordi jeg synes det er tilfredsstillende og mediterende...) og nå skal gulvet vaskes med den deilige såpen fra KLAR. Den lukter trekløver!! Anbefaler den serien på det sterkeste forresten, miljøvennlig og dufter helt nydelig. Koster heller ikke så altfor mye. Jeg har alle de ulike såpene her hjemme, gjett om det lukter nydelig her ♥

92 kommentarer

Sjekk ut denne videoen til Sara Høydahl, hennes mening angående hele den saken om plastisk kirurgi, kroppsfokus, forbilder, personangrep osv. Hun fikk virkelig sagt det i denne videoen. Akkurat dette synet på denne saken burde virkelig vært opp og fram i media. Og ikke alle de personangrepene og fordeling av skyld som foregår nå. https://www.youtube.com/watch?v=W11Tg0-5PTY

Holy shit du har jo helt mista dialekten

det er absolutt ikke sånn man sylter rødløk

Mia

Håper du kan vlogge litt oftere <3

Kristine Ullebø

Mia: Ja, gjerne!! <3

Elsket videoen, fikk skikkelig feel good stemning av den. Nesten så jeg skulle ønske du var en blogger istedet 😉 Videobloggingen har virkelig komt seg. Fra en som har følgt deg siden året du startet.

Kristine Ullebø

Anonym: Tuuusen takk! X

Lene

Ja til flere slike vlogger!

Jepp. Mye knoting.

Vlogger* dumme autocorrect

comment-117467160

Anonym: vlogger* mente jeg

ANONYM

Fikk skikkelig feelgood stemning av denne videoen! Liker at du er så voksen, men samtidig så rolig. Hvor er blusen du har på deg i slutten av videoen?

Kristine Ullebø

ANONYM: Den grå/beige? Den er fra vergegirl.com, gammel.. <3

Julie

hvor er solbrillene fra? :D

Kristine Ullebø

Julie: LeSpecs, fås snart kjøpt på louds.no <3

Christine

Du er så skjønn! Ja til flere slike videoer <3

Kristine Ullebø

Christine: <3

omg helt serr haha du har endra dialekten

Amanda

Når du tøyer burde du prøve å ha så rett overkropp som mulig. I vloggen har du veldig krum rygg, noe som ikke er bra. Prøv å ha ryggen helt rett mens du beveger deg sakte det mot benet ditt. Det at du nesten får hodet på beinet har ikke noe å si når ryggen din er så krum, tenk at hodet skal treffe så nærme foten som mulig, ikke låret/kneet :)

Kristine Ullebø

Amanda: Takk! <3 X

Hei! Hvor er de fine små øreringene i gull fra? De du hadde på snap

Kristine Ullebø

Anonym: Hey! De fikk jeg der jeg tok piercing <3 Eller mener du de litt større? De er fra Maanesten :) X

Oda

Okei du MÅ seriøst gjøre noe med tonefallet ditt! Førdedialekt med oslotonefall er ikke særlig pent. Dessuten har du flere ganger snakket om at du er stolt over dialekten din, så kanskje du skal prøve å bevare den?

Kristine Ullebø

Oda: Jeg ante ikke!! Takk for at du gjør meg oppmerksom :)

Kjersti

Herlighet, så sjukt feel good det var å se litt av dagen din! Keep em comin'

Kristine Ullebø

Kjersti: Yaaaayy!! Gøy! X

Charlotte

Hvor er leopardbuksen fra? sykt kult!

Kristine Ullebø

Charlotte: Den er fra Colourful Rebel og fås snart kjøpt på louds.no <3

h

Enig med de over. Skikkelig feelgood stemning av denne videon. Legg ut flere sånne! Dette var trivelig å se

Kristine Ullebø

h: Sååå hyggelig!!

Hvilken sang er den siste sangen i videoen? ☺️

Kristine Ullebø

Anonym: Trouble - Ray LaMontagne <3

Emilie

Veldig gøy med videoblogg! Vurderer å flytte til Oslo til høsten, så det er utrolig koselig med et innblikk i hverdagen til noen som bor på Løkka. :))

Kristine Ullebø

Emilie: Åååh, håper du flytter hit, du kommer til å elske Oslo <3

Tale

Likte denne videoen skikkelig godt, Kristine! Fortsett med det! Så akkurat den episoden av oljebarna der du er med, og bare WOW for en forandring du har vært gjennom. Du har en helt annen utstråling nå! Du kler å være ekte, sårbar, naturlig og rett og slett bare 100% deg selv. Og du er helt nydelig når du smiler! Elsker at du gjør det mer enn før ❤️ Du trenger ikke å gjemme deg bak noe, Kristine. Tusen takk for at du deler!

Kristine Ullebø

Tale: Tusen tusen tusen takk, Tale. Wow, dette gjorde meg veldig glad å lese. <3 Takk for at du leser det jeg deler! X

caseik

Digger deg sånn seriøst, håper du blir med på Bloggerne i maange flere sesonger (hvis det kommer flere sesonger da). :D

Kristine Ullebø

caseik: Tuuuusen takk <3 Hyggelig å høre!

Det ser ut som du stresser veldig under yogaen. Prøv å slappe litt mer av!

synne

Hei:) i ein av episodene av bloggene spiller du eit spill med det nye folka, lurte på om du husker navnet på det spillet? Var slik at man skulle komme på 5 mjuke ting fort osv:)

Kristine Ullebø

synne: 5 Second Rule! :D

Benedicte Marie Skahjem Tokvam

Så utrolig fin video, og så gøy å følge deg gjennom dagen - elsker hvordan du har oppdaget yoga og forandret livsstilen din over det siste året, det er inspirerende! Hvor er forresten de nydelige skålene du spiser havregrøt fra, og koppene? God klem <3

Kristine Ullebø

Benedicte Marie Skahjem Tokvam: De er fra Culina! ELSKER dem <3 Har alle størrelsene!

anonym

hvor er den buksa fra? lag et innlegg om dine favorittbukser!

Kristine Ullebø

anonym: Buksa får du snart kjøpt på louds.no <3

På bloggerne i den ene episoden sier du «nå som jeg har fått pupper». Du har jo tidligere avslått å ha fått pupper av silikon, men da spør jeg og håper du svarer ærlig: har du tatt silikon? Ser det jo egentlig når du gjør yoga at du har det, men liker å høre sannheten fra personen selv.

Du er flink! 😘

Kristine Ullebø

Anonym: Jeg har IKKE silikon. La på meg og kom i puberteten, det gjør mye med kroppen <3

NEI NEI NEI, du må ikke miste dialekten. Man hører så utrolig godt når noen har bodd i Oslo og får sånn avslepen mellomdialekt. Førdedialekten er jo så fin, den gir deg særpreg :( Vet ikke om det er bevisst eller ikke, men håper du tenker litt mer over det og går tilbake til sånn du egentlig snakker :)

Kristine Ullebø

Anonym: Æææ jeg har IKKE vært klar over det!! Jeg skal gjøre alt jeg kan for å bevare den fine dialekta mi. <3

Jesus snakker du helt særiøst sånn??.

For en koselig vlog <3

Kristine Ullebø

Anonym: <3 Hyggelig!

Anbefaler yoga appen "down dog" - den har effektive økter med ulik varighet fra 12 til 90 minutters økter, og man kan også velge mellom ulike type økter og fokusområde. Har testa mange appen og dette er den desidert beste! :-)

Trener selv mest yoga hjemme men sørger for å gå på "ordentlig" time innimellom også rett og slett for å få litt påfyll og ny inspirasjon og fordi man fort legger seg til små uvaner som ikke blir korrigert ellers. Ganske sjukt, og Digg, at noen få minutter på ei lita matte kan gjøre så godt for kropp og hode!

Kristine Ullebø

Anonym: Takk for tips! X

noooo

Neei plis ikkje mist dialekta di, Kristine!! søt video <3

V

Synes det er kult du viser litt av yogaen, håper andre blir inspirert til å prøve selv, tror mange har godt av det. Praktisert i noen år selv og kjenner meg igjen med knotingen man kan se litt av i videoen, ikke alltid like lett hjemme når en ikke har ledende time :p Lite tips kan være å prøve å senke skuldrene litt, du virker litt anspent. Fort å bli litt ivrig. Uansett er ikke stillingen målet, men veien dit. Det er ikke vits å tvinge seg inn i en stilling, heller forsøk å hold rett rygg og senke skuldrene. Alignment before pose 🙏 Lykke til på yogaveien 🌸

Kristine Ullebø

V: Jaaa, I know! Alle yogalærerne mine sier det, jeg er veldig anspent i skuldrene. Jobber med det :D Tusen takk for fine ord <3 X

N

Likte videoen veldig godt, men synd det ble så mye dårlig fokus og "rask" filming hele tiden (typ hvor du flytter kamera fort frem og tilbake opp og ned for å vise mest mulig osv.). Bare ment som konstruktiv kritikk! Håper du kan tenke på det neste til neste gang, for jeg likte som sagt videoen godt, men det blir så slitsomt for øyet å se med sånn filming :)

Kristine Ullebø

N: Så klart! Så det selv. Skal huske på til neste video :) Takk for konstruktiv tilbakemelding x

Koselig video, den gir goe vibber. Du har det veldig lunt og harmonisk i heimen din.

Men veldig trist å sjå acai bowl bli servert i PLAST..

Lykke til med yogaen Kristine.

Kristine Ullebø

Anonym: <3

Skulle ønske at du fikk din egen tv-serie på Tv2 Livsstil, for det er bare deg jeg er gira å se på Bloggerne. Det er andre jeg ikke har sansen for i denne sesongen, desverre.

Kristine Ullebø

Anonym: Haha :D Kanskje en dag?

mariemeraki

fineste vloggen jeg har sett og jeg hater vlogs ! mer av det!

Kristine Ullebø

mariemeraki: Tuuusen takk!! Gøy å høre <3

Emma,comment-117467636

synne: Det kan man se på episoden 😊

Sigrid

Ja til flere slike vlogger!!! :)

Hei, please lag vlog hver uke eller noe. Så kjekt! Men kanskje ta mindre blender? Eller autofokus eller noe så du slipper at det blir så uklart når du driver på på kjøkkenet. Men samtidig er det jo fint med stor blender, men kanskje ikke «på farten»? Jeg er typ 5 år eldre enn deg, men synes du er så gøy å følge med på. Skal selv flytte til Oslo for å studere mer. Har alltid hatt et dårlig inntrykk av Oslo egentlig. Kommer fra bygda på nordvestlandet og grugleder meg. Kan du skrive tips om hvordan det er å komme til Oslo fra et lite sted?:)

M

Igjen, elsker at du vlogger og håper du kan gjøre det oftere, kanskje en gang i uka? Lite tips er enten å ha mindre blender (som noen over nevner) eller autofokus, kan også anbefale mer vidvinkel eller noe. :D

Linnea

Dette var faktisk veldig kjekt å se på! Du virker så jordnær, lag gjerne flere slike videoer :-)

Klem

Kristine Ullebø

Linnea: Så utrolig gøy!! <3 Klem!

går det an at du har redigert en hel video og ikke fått med deg at du snakker en gebrokken blanding mellom førde-dialekt og østlands-dialekt? har merket det i flere videoer av deg siden du flyttet og har kommentert det flere ganger, men kanskje man ikke merker slik selv

Kristine Ullebø

Anonym: Det har jo gått veldig gradvis for min del, så jeg merker det ikke. Men blir absolutt mer observant på det nå som jeg får mange kommentarer på det!! Skal passe på, jeg ELSKER jo dialekten min

Tonje,comment-117468658

Ups, glemte å skrive navn. Litt ivrig fra mobilen her:p

Live

Jeg ser flere har kommentert på dialekten din og at du ikke må endre den, men bare husk på at det er heelt naturlig at man endrer litt tonefall når man ikke lenger er omringet av dialekten fra der man kommer fra. Er i samme situasjon selv der jeg stresser over og prøver å holde dialekten min tydelig, men det er nesten ikke til å unngå at den blir påvirket! Jeg synes det var en veldig sjarmerende blanding sv Førde og Oslo :)

Bettina

Sykt bra video!! Den ga meg skikkelig inspirasjon og gjorde meg veldig glad!<33

Kristine Ullebø

Bettina: YAY :D Såååå gøy!!

Sigri

Du er så sinnsykt vakker, herregud.

Jeg studerer juss og dagene er som regel (egentlig alltid) preget av lange dager på lesesalen. Men etter å ha vært innom bloggen din, og spesielt etter denne videobloggen, føler jeg meg så full av motivasjon og inspirasjon til å gi gass. På alle livsområder, enten det er jussen, treningen, matlagingen eller bare det å dyrke meg selv.

Du skiller deg ut fra resterende bloggere, utelukkende på en positiv måte. Takk for at du er en frisk pust i hverdagen, uten alt det fokuset på penger, plastiske operasjoner og perfeksjonisme som andre bloggere lever av å vise.

Vær deg!!! Du er nydelig og unik. Jeg digger deg så vanvittig mye.

Unner deg alt godt, og håper jeg en dag får muligheten til å treffe på deg <3

Trine Matlien

Hei

Jeg er veldig usikker på kosthold...

Spiser du bare litt havregrøt, en smoothie og litt annanasjuice i løpet av en dag?

I

Så fantastisk å se at du nyter å drive med Yoga, jeg synes også det er vanvittig deilig å kjenne at man blir mer fleksibel! Om jeg får lov vil jeg som tidligere danser gi deg noen små tips, og dette er noe jeg selv slet med i begynnelsen. Det ser ut som du er litt anspent i overkroppen, prøv å fokusere på senter-muskulaturen (mage/rygg) og "hode-over-skuldre-over-bekken" haha. Som meg har du også naturlig litt overstrukkede albuer, og en tendens til å stikke hode frem og "henge" litt på korsryggen i de rette posisjonene. Det føles mye mer naturlig og flytende om man slapper litt av i skuldre, nakke og armer, og tenker rette linjer fremfor anspente linjer. Dette er virkelig ikke ment som kritikk, bare ting å jobbe med, og jeg håper du fortsetter med dette, good job!!

Poyaaan

Elsket denne vloggen!! Håper på mange vlogs fremover <333333

mina

fortsett med disse vloggene! helt nydelig er du!

Du skal IKKE bruke solkrem i solarium. Det står til og med på informasjonsplakatene i alle solarium, hadde du giddet å lese. Det er stor forskjell i sammensetninga av de ultrafiolette strålene fra solarium og vanlig sol.

Nicole

Pass på ryggen og skuldrene i yogaen, ellers kan du fort få smerter og skader <3 Sliter med det selv, fort gjort å bli carried away når man er myk nok til diverse posisjoner. Men da blir man faktisk mykere og sterkere, og de ulike posisjonene gjør virkelig jobben sin på flere muskler! :-)

Kristine Ullebø

Nicole: Takk!! Jeg skal huske på det <3 Er så ny på dette, så er fint å få litt veiledning hihi! X

Hvor er Puma-overdelen fra?

Kristine Ullebø

Anonym: LOUDS, fås snart kjøpt på Louds.no <3

Tina

Åh for en koselig film av hverdagen din 😍 håper på flere slike filmer 😚 du har så mye sjel Kristine, er så gøy å se at du viser så mye engasjement og følelser for alt du gjør :-)

Kristine Ullebø

Tina: Herregud så herlig å høre!! Dette varmer hjertet mitt <3 Klem til deg Tina! X

Christine

Hva er hemmeligheten?

Puppene dine er jo helt forandret, de er blitt så utrolig mye større på kort tid.. hva skjer egentlig?

May

Ææ, du må jo ha sukker og vann i laken for at det skal bli skikkelig syltet rødløk.. Det der må ha smakt ekstermt sterkt og syrlig..

Anna

Hei! Hvor er teracotta-serviset ditt fra? Det er nydelig!!

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no