hits

jeg var på visning i dag!

Det ER så deilig å våkne om morgenen! I natt sov jeg med rullegardinen oppe, bare for å våkne til synet av sol med en gang jeg åpnet øynene i dag morges. En deilig dusj, body lotion over hele kroppen, en frokost mens jeg hører på den nye episoden til Konspirasjonspodden. Beste podden! (Ble sjukt glad da han ene av de gutta godta meg på Facebook, så fan er jeg av de) 

Haha, dette bildet beskriver meg og Sela i helgen. Vi bestemte oss for å "ta noen drinks" hos meg, vi endte så klart opp med å dra rundt på brune barer på Løkka og i Torggata, før klokka plutselig var så mye at alt stengte - så da dro vi hjem til meg, satt med hver vår Gin Tonic uten isbiter i senga mi med vinduet på vidt gap og hadde latterkrampe til klokka var 06:00. Det var blitt helt lyst ute. Gud, måtte sommeren fortsette sånn her. Ikke en eneste bekymring, bare nye vennskap, moro og frihet

JEG TRENGER DISSE SKOENE. Fant dem på YSL i Milano men jeg turte ikke å prøve dem siden føttene mine sikkert stinket etter å ha godt rundt i boots med ullsokker Milano på tvers hele dagen, haha. Noe av det som gjør meg mest ukomfortabel her i verden er dyre butikker. Jeg passer bare IKKE inn, overhodet. Får se om jeg finner noen fete vintage selv, hvis ikke får jeg ta jobben i egne hender og lage noe selv. Se for deg disse i sommer med brune legger!! DØR!

I dag var jeg på min første visning noensinne, og jeg falt PLADASK for leiligheten. Jeg er helt i lykkerus nå, klarte nesten ikke å gå ut derfra. Når det kommer til leilighet nå så vet jeg virkelig AKKURAT hva jeg vil ha. Håper jeg får den, for helt ærlig frister det ikke å dra på en eneste visning til etter dette, haha. Jeg fant en leilighet på Majorstua som også var utrolig fin, men jeg trives virkelig ikke i det området og når alt kommer til alt så skal du jo faktisk gå ut døra der hver dag. Jeg skal holde dere oppdatert!! Er i alle fall full av sommerfugler i magen nå!

Jeg elsker Kolonihagen sine produkter, og på vei hjem fra visning var jeg i så godt humør at jeg måtte innom butikken og kjøpe meg noe digg. Denne yoghurten fra Kolonihagen var helt nydelig! Får likevel dårlig samvittighet av å anbefale matvarer som ikke er veganske merker jeg, oufff. Unnskyld. Det kommer masse vegetar fremover, jeg lover. Gøy at dere ville ha mer av det :)

19 kommentarer

Kjøpte ikke du nettopp leilighet? Eller

Kristine

Så spennende! Ser du etter leilighet på løkka? :)

Skogfrue

Jeg er ikke vegetarianer, og vil gjerne ha tips om andre gode, naturlige ting, altså, så ikke ha dårlig samvittighet for min skyld! :)

Støggeste skoa shitt as. Vêt ikke hvordan noe sånt kan være fint i andres øye

a

lykke til!!!! håper du får leiligheten!

Kan du legge ut finnkoden til leiligheta?😍 Grattis med leilighet!

ååå herlighet gratulerer så mye med leilighet!!! unner deg virkelig dette, den var jo helt nydelig!!

https://www.finn.no/realestate/homes/ad.html?finnkode=119201327

Åh jeg digger deggg

Kristine

Gratulerer med superfin leilighet!!

comment-117496664

Dette kan ikke stemme?

Dritkult at du og Sela er venner!! <3

N,comment-117496664#1

Anonym: Det stemmer nok det. Jenta på 21 har kjøpt seg leilighet til 4,5 mill. Helt sjukt at det er mulig (sånn pengemessing), haha. Skikkelig sjalu, men skikkelig glad på dine vegne Kristine! Gleder meg til masse inspo fremover!! Selv bor jeg i en leilighet ganske lignende den du har kjøpt, men jeg leier riktignok. Seng på paller, balkong, omtrent alt av møbler og interiør fra loppemarked og fylt til randen med planter. Ser for meg at det er noe lignende du blir å gjøre - gleder meg sååå mye til å følge med (og håper du vil slå et slag for gjenbruksmøbler!!)! Dette fortjener du, bra jobba. xxx

Hva er meninga med sån bilde egentlig?

Marte

Hvor var blazeren du hadde på deg på visning fra?? Sykt fin!

comment-117497029

Anonym: artsy

Maria

Hei! Grattis med leilighet! Btw du burde virkelig sjekke ut Maxkorn Tautra sine produkter! Aner ikke hvorfor, men føler virkelig du ville digget et produkt som dette!

comment-117497029#1

Anonym: «artsy» meg i ræva!

Hanne

Føler meg også helt malplassert i dyre butikker haha. Så fantastisk at du tenker over hvor maten kommer fra og hvor stor påvirkningskraft du har, gleder meg til å se hva slags vegansk mat du kommer med fremover! Anbefaler deg appen "vegan norway", der kan du se hvor i Oslo du kan spise vegansk ute, det har du sikkert bruk for :)

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no