hits

freeeeeedag!

ezgif_com_optimize

Okey, to sanger dere MÅ HØRE:

HEAR YOU SING (ACOUSTIC) - YLVA

NEW LIGHT - JOHN MAYER

Låta til John Mayer kom i dag, og jeg har så klart hørt den på repeat siden jeg stod opp. I kveld får jeg besøk av Sela og Henriette og det blir så kos!! Hvordan er fredagen deres? Jeg har bestemt meg for å smile mer fremover (vet ikke hvorfor, jeg bare elsker mennesker som smiler hele tiden uansett hva, selv om jeg smiler ganske mye fra før av), kjøpe meg en ny hatt (fordi den jeg har på her bruker jeg ca. hver dag og det hadde vært fint med litt variasjon), finne meg noen fete boots jeg kan bruke i sommer med litt hæl, si mer ja enn nei (selv om jeg også må kjenne mine egne grenser, jeg visner innvendig om jeg ikke får alenetid) og ja. Bare noe jeg har tenkt på i dag mens jeg har jobbet og loket rundt i leiligheten. Haha. Det er fredag! Jeg dør fortsatt litt av tanken på at jeg skal flytte inn i min egen leilighet om bare noen uker og at dette blir siste gangen på mange år at jeg slipper å styre med flyttelass. Små ting begynner å slå meg nå... som at jeg må bestemme meg for møbler veldig snart. Sofa og stuebord er det som haster mest, og jeg pratet om det med en kompis av meg i går da vi satt på Sørenga: har du peiling på sofa så har du peiling på interiør. Jeg vet akkurat hvordan jeg vil ha det i leiligheten, atmosfæren når man kommer inn skal være kreativ, innbydende, avslappende og åpen. Men sofa?! Jeg aner ikke hvilken smak jeg har i sofa engang. Skjønner dere? Jeg kommer til å bruke en del tid på research de neste ukene, den skal være pen men også behagelig. Vil også ha et stort spisebord i stuen som jeg kan samle alle vennene mine rundt for middag og bruke som arbeidsbenk med ark og maleri og bilder spredd u over hele bordet. Et STORT et! Helst i tre.

Og så lurer jeg litt på å male veggene nå som leiligheten står tom og jeg har sjansen. Synes den grå fargen er helt OK, men jeg tror ikke det passer så godt med interiøret mitt. Jeg liker gull og bruntoner. Elsker beige. Tror kanskje en dyp beigefarge på veggene hadde tatt seg bedre ut? Grå føles ikke helt meg.

Ah, gud, mange tanker i hodet. HA EN FIN FREDAG! X

19 kommentarer

Anonym

Mal det svart! det hadde vært sykt fett

M

Grå er faktisk veldig enkel å innrede til om det er riktig gråfarge. Passer til nesten hva som helst og blir veldig nøytral når interiøret er på plass

M

Håper du tar oss med på hele flytteprosessen og interiørdelen <3

Julie

Hey! Vil anbefale Stornäs-bord i rustikktre fra Ikea, det kan bli 3 meter langt om du vil med ileggsplater eller Möckelby som kan bli 235 :-) En ting jeg ville ha tenkt på når det gjaldt farge på vegggene i leiligheten ville jeg ha valgt å ha hvite vegger på kjøkken, evnt ha en lyslys beigefarge. På soverommet ville jeg hatt en «lysmørk» farge på alle veggene om du er glad i en mørk stemning der inne, men hvis du er en person som er glad i at det er lyst og litt glad stemning på soverommet ville jeg hatt tre hvite vegger og en gull(!) vegg!! I stuen ville jeg hatt tre lyse vegger, men en mørk brun/grå vegg :-)

Anette

Hurra for egen leilighet!! Veldig fin <3

sjekk ut jotun sin Organic green. Har malt hele soverommet her i huset med den, i helt matt. Den er helt nydelig mot eik.

Jade

Jeg må komme med et lite tips til :) Vanligvis blir man rådet til å male før innflytting siden det er mer praktisk, men hvis du skal skaffe deg mye nytt interiør så kan det være minst like lurt å vente med å male. Ellers kan du risikere å bli litt "låst" når det gjelder farger på møbler; bilder, tresorter osv. (Jeg snakker av erfaring. Malte veggene først, og etterpå fant jeg DEN sofaen som jeg MÅTTE ha, -det endte med at jeg malte en gang til...)

K8ssa

Hvorfor ikke bare bli avbildet I et Manneblad? Kun undertøy? Hva er greia?

Frida

Ikke kjøp sofa, men kjøp en seng! En som kan brukes som daybed. En gammel metall seng. Og fyll den med masse puter og en god madrass!

N

Gleder meg så sjukt til å se hvordan den nye leiligheten blir når du har innreda den ferdig!! Gira jeg, hehe. Fiiiin du, Kristine<3

kaffeslabb

Hvordan lager du de kule GIFene? *-* Du rocker dem hver jævla gang!

comment-117503452

Frida: nei.

Ine

Du er så flott, Kristine! Heier på deg og ønsker deg alt godt

Jenny

Kristine, MAL TAKET! Det kunne blitt så fint i leiligheten din. https://www.oslodeco.no/magasin/mal-taket

Oda

Sjekk ut Slettvoll! De har fine, men komfortable sofaer❤️

Helt med på å filme fra rumpa og opp, altså go you! Rock your body! Men jeg må innrømme at det fikk meg til å angre helt sjukt på frokosten jeg akkurat spiste. Er nok ikke din skyld, jeg har slitt med forstyrret spising så lenge jeg kan huske.

Kemeni

Tror du du kunne skrevet litt om hvordan du og Sela har blitt venner? Det er jo litt 'spesielt' med tanke på at hun også er eksen til Fabian. Altså, ikke misforstå meg - synes det er kult dere er venner og hun virkelig innmari kul (judging by Instagram lol), jeg bare lurer litt på sånn når det skjedde? Var det før eller etter bruddet, hjalp/hjelper hun deg gjennom det osv? Så jo at hun var den første du hang med når du kom tilbake til Oslo, så ble bare litt nysgjerrig på hvordan alt henger sammen. Xx

comment-117503451

K8ssa: ...som er helt naturlig, hva er greia ?

Prøv drivved.no! de har de kuleste bordene!

Hvem kan påstå at du ikke er klar for Wictoria Secret Show

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no