hits

hello!

Hei fine folk! Hvordan har dere det? Jeg hadde en fantastisk 17. mai-feiring, og har egentlig bare slappet av etter det. Vi feiret verdens beste Fetisha som har bursdag på selve nasjonaldagen, og frokosten endte opp med å bli en fest som varte hele dagen, dødskoselig. Koste meg virkelig ♥ Jeg dro riktig nok hjem klokka 16, det føltes riktig og veldig bra. Så slapp jeg å bli fyllesyk, i går lå jeg bare og solte meg hele dagen på plenen utenfor leiligheten. Jeg leste en hel bok!! Krim SLUKER jeg, jeg klarer ikke å legge det fra meg. Har alltid elsket krim-bøker, helt fra jeg var liten av. 

Og så laget jeg mat hele dagen. ♥ Maaaaat ♥ Var det én ting jeg var bestemt på fra starten av, så var det at jeg ikke skulle gå ned i vekt i denne perioden. Kroppen bruker så sjukt mye energi på å føle så mye (jeg kunne KJENNE at kroppen forbrant fort som bare det), så jeg sørger for å spise enda mer enn før. Det føles bra! ♥

Jeg må bare vise dere den fine matkassen min!! Krisssy's Matkasse, hehe. Jeg er blitt så glad i kjøkkenet mitt at det nesten er rart at jeg skal flytte herfra nå, men så innså jeg jo at det nye kjøkkenet mitt kommer til å bli ENDA koseligere. Gleder meg så sykt til å innrede og dandere og fikse!! Æææ!! Kjøkkenet er kanskje det jeg gleder meg aller mest til, skal jeg være ærlig. 

Er jeg virkelig kommet der at jeg viser innkjøp av MAT?

Ja

Denne er dødsdigg å ha i når du lager hjemmelaget suppe eller nudler!! Jeg elsker å lage risnudler med masse ferske digge grønnsaker i, og med denne oppi? Mmmm!

Et lite tips er å kjøpe tørket chili og knuse dem i en morter. Jeg bruker disse til matlaging hele tiden!! Og dersom du foretrekker ferske så har de ferske, små (og myyyye billigere) på de utenlandske matbutikkene. Jeg har kjøpt alt her i dette innlegget på A-Market i Torggata. Handler nesten mer der enn på Rema 1000, haha.

Håper dere liker disse små tipsene! X

8 kommentarer

Fuck norske butikker generelt. Utenlandsk er tingen!

Kristine Ullebø

Anonym: Haha enig!!

Thea

Hvilken bok leste du? Anbefales? :-)

Soler du deg til tross hvor skadelig den har vært for huden din før? <3

Solte deg hele dagen... Neste avsnitt: lagde mat hele dagen.

Sara

Ja det er en skikkelig bra innstilling når det kommer til å få i seg nok mat! Jeg gikk så sykt mye ned i vekt når det ble slutt med eksen min, var slank fra før av og det hjalp ikke at jeg mistet matlysten heelt. Sigg og kaffe var det jeg levde på og det gjorde ikke ting bedre, da mistet jeg jo bare all livsglede og energi på det. Men på en merkelig måte så fikk det meg til å føle meg litt bedre, bare fordi det føltes som en måte å «kontrollere» smerten på. Så ja for all del, spis masse mat og vær sunn <3

Så flott du er! Hvor er bikinien fra?

adadb

Digger alle mattipsene dine så fortsett gjerne med det! <3

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no