hits

den fineste helgen på lenge

Annonse: Sponset klær fra LOUDS

FOTO: KAJSA LIAN SPANIC (@KAJSALS)

Ey! Jeg har fått litt farge, jo! Det er rart å være brun igjen, jeg føler ikke jeg har vært det siden Florida 2014, haha. Ikke at jeg noensinne kommer til å bli så brun igjen, det var helt krise. Husker vi skulle til Disney World en hel dag (i 35 varmegrader) og hele gjengen gikk rundt og smurte seg inn med SPF30 på hele kroppen annenhver time, tror dere jeg i det hele tatt hadde MED meg solkrem? Jeg hadde ikke med meg vann engang. Pepsi Max var alt jeg trengte. Hardcore bitch. Or not (STAKKARS MEG SELV. Tenk at jeg på ekte drakk brus i stedet for vann...)

I dag er det søndag og endelig kan jeg puste ut etter en lang, men sjukt fin helg. Kanskje fineste helgen jeg har hatt på lenge. I går hadde jeg hele formiddagen for meg selv, jeg stod opp, blogget, tok meg en løpetur langs Akerselva (HELT FANTASTISK!), dusjet, danset i undertøy til gamle spillelister (!!!), kjøpte meg ny Bonsai-plante til kun 200 kr på Plantasjen og fylte kjøleskapet med masse digg. Dæven, jeg er så god til å ta vare på meg selv. Føler forresten at leiligheten hevet seg fem hakk bare ved å få inn en ny plante her.

På kvelden slo jeg ut sofaen til sovesofa og tok inn begge dynene, jeg og Sela så på film til fuglene begynte å kvitre. Med hver vår skål med nudler og masse stearinlys. Dere må se Drive! Elsker den filmen. Kan se den igjen og igjen.

Nå? Nå skal jeg: ta meg en løpetur, betale regninger, vaske klær, stikke en tur innom Oslo Vegetar-festival over elva og gjøre meg klar til shoot i morgen tidlig. Denne snuppa skal legge seg TIDLIG i dag. Har på følelsen av at morgendagen blir helt sjukt bra!!

9 kommentarer

Du er veldig inspirerende!

Alexandra

Høres ut som en helt fantastisk helg! Du ser skikkelig bra ut, det gleder meg å se deg så livlig og i godt humør! Håper du får en fin dag og en bra shoot i morgen😍

widam

Det høres skikkelig, skikkelig herlig ut <3

Sara

Hei! Jeg kjenner meg igjen med Pepsi maxen altså! Og lurte på hva hovedgrunnen var for at du sluttet å drikke det? Hvorfor er det dumt drikke dette fremfor andre ting? Er veldig avhengig selv, så trenger litt inspirasjon hvis jeg skal slutte :-)

comment-117529979

Sara: fyfaen så dum! altså brus sånn generelt er tennenes og kroppens fiende? altså det ekke næring i det? wow du trenger å skaffe deg mye kunnskap i en del ting.

Maria

Du har aldri sett så pen, frisk og fantastisk ut som nå i det siste!! wow

Emilie ,comment-117529979#1

Anonym: du burde skaffe deg sosiale antenner, ditt troll.

comment-117529979#1

Emilie : ahahahah sosialantene? what the fuck is that bro

sam collin

Such a perfect look!

Regards.

https://couponsvolcano.com/

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no