hits

drømmelivet

IT'S A WRAP! JEG FEIRET MED ÅRETS FØRSTE BAD

(Måtte fjerne bildene jeg la ut tidligere fordi de ikke kunne bli lagt ut før kampanjen går live, my bad! <3 X) Jeg ble booket inn til Line of Oslo sin kampanje, det var dem jeg gikk for under Oslo Runway i februar i år. Sååå gøy å få jobbe med dem igjen! I går ble jeg plukket opp tidlig på morgenkvisten før vi kjørte mot Nesøya, hvor det var så fredelig og pent og vakkert at jeg sverger på at jeg kunne blitt værende der i dagevis. Noen ganger slår det meg at jeg bare er 21 år og lever DRØMMELIVET. Jeg er så ufattelig heldig at jeg kan begynne å gråte av tanken!! Livet mitt de siste 4-5 årene har ikke vært kjedelig i et eneste sekund, jeg får konstant ny input av både mennesker og ulike jobber.

I går sovnet jeg på sofaen (altfor koselig) og våknet klokka 3 på natta. Alle vinduene mine stod åpne og jeg måtte seriøst sjekke hver ENESTE krik og krok i leiligheten i tilfelle en morder hadde hoppet inn og gjemt seg. Ja, jeg har sett alle sesongene av Criminal Minds, og JA, jeg vet hva mennesker er i stand til. Etter at jeg flyttet ut sluttet jeg å være husredd, men det hitter meg sånn... av og til. Skal bli godt å flytte i 4. etasje, ass!

4 kommentarer

C

Jeg ser på Bloggerne, den første sesongen du var med i, og jeg blir så fascinert over hvor utrolig smart og flink du var allerede i en alder av 19 år! Det er så gøy å se at du er så arbeidssom, og det er sykt inspirerende å se at du følger drømmene dine. Aldri slutt med det, for du inspirerer og motiverer så ekstremt mange<3

Siri Elisabeth Nicolaisen

Hei!

Du er så utrolig heldig med hva du oppnår!! Stå på videre !

Har du noen tips til en som gjerne vil leve livet men ikke alt rekker til ?<3

Thealindia

Inspirerende hvor mye du har fått til i en så ung alder! Blir inspirert, jeg! :)

Kristine Ullebø

Thealindia: TAKK :D

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no