hits

video: hvordan klarte du å være glad etter bruddet?

"jeg falt sammen på gulvet

og alt jeg ville var at alle skulle se hvor knust jeg var

men jeg var helt alene"

happy tears

love wins... always x

Jeg svarte på flere spørsmål, men så innså jeg at jeg ville lage en video på kun dette i stedet. Siden så mange spør, og så mange ikke skjønner. Hvordan jeg klarer å smile av pene blomster og tidlige morgener etter et brudd. Kjærlighet er det vakreste som finnes og det viktigste jeg lærte var å sette pris på det, selv etter noe som har gjort så vondt. Jeg er sterk nå. Kjempesterk.

24 kommentarer

.

Kommenterer for første gang. Vet ikke annet å si enn: <3

Ida

Du <3

Kristine Ullebø

Ida: <3

<33

Gikk ut av et forhold for et halvt år siden... føler meg så truffet i det du sier... var helt ødelagt, men dette hjalp veldig, var så fint å høre deg si det! Tusen takk!

Kristine Ullebø

3: sååå deilig <3

<3

Kristine Ullebø

Anonym: <3

<3<3<3<3 glad i deg

Kristine Ullebø

Anonym: ilu <3

Deler av denne videobloggen virker veldig tilgjort.. Men du skal ha for at du sitter igjen med bare gode minner etter et sånt forhold. Men elsket egentlig han deg når han var utro og holdt på sånn som han gjorde? Synes du fortsatt fremstiller forholdet slik du kunne ønske at det var - og ikke slik det faktisk var.

Kristine Ullebø

Anonym: Jeg kan ikke utlevere noen på bloggen min. Klem <3

Sarah

Så ærlig, inspirerende og fint! Du er til stor hjelp og inspirasjon. Alle trenger en som deg <3

Klem!

Kristine Ullebø

Sarah: <3 !! KLEM

Silje

Jeg gikk ut av forholdet mitt for 4 måneder siden, og nå kom knekken. Jeg hadde i likhet med deg allerede kjærlighetssorg i slutten av forholdet vårt. Den første uken etter bruddet gråt jeg, om og om igjen, men så gikk det over. Jeg hadde det kjempefint, det absolutt beste jeg har hatt på lenge. Men så møtte jeg veggen forgje helg. Jeg håper du slipper det samme. Jeg heier på deg, samtidig som jeg heier på meg. Kjærlighetssorg er noe drit. Men jeg angrer på at jeg ikke har latt meg selv føle på tomheten og tristheten før nå. For dette var et skikkelig slag i trynet.

Håper tiden fremover bare forsetter å bli bedre og bedre for deg <3

Ove

Du er jo søt også da

Ditt lille langbeinte nurk :)

tanja

awh bby legit skulle ønske jeg kunne gi deg en klem når du gråt, du er den søteste og mest inspirerende.

Det er vondere å være i et forhold som man vet ikke vil vare. Nyter singeltilstanden selv 💙💙💙

L

Hei Kristine. Jeg er veldig forelsket i en gutt som jeg har hatt en "greie" med i over 2 år. Vi har vært veldig av og på, men aldri i noe forhold elns. Vi har veldig mange felles venner, og de fleste av dem aner ingenting om oss, ettersom vi har ønsket å holde det for oss selv, fordi vi ikke ville at det skal bli ødelagt av at andre blander seg inn. Problemet er, at hver gang vi kommer inn i en skikkelig god "flyt", er med hverandre hver dag, overnatter osv, blir begge vettskremt, fordi det er så "seriøst", og da ender det ofte med at vi unngår hverandre i en periode etter dette, fordi ingen av vil ta steget å snakke om hva vi "er" nå, hvis du skjønner. Han er min aller beste venn, og jeg elsker han virkelig, og jeg er så redd for å gå inn i et forhold med han, ettersom det kan ødelegge alt vi har sammen. Men han er den eneste gutten for meg, og han betyr virkelig alt (og han har sagt det samme til meg). Jeg skulle ønske vi bare kunne snakke åpent om alt dette, men jeg er SÅ redd for at det vil ødelegge noe. (Han har vært i et forhold før, og det var et ganske dårlig forhold med mye krangling, så jeg tror han er litt redd for et forhold. Selv er det ingenting jeg ønsker mer enn å få være kjæresten hans) Har du noen tips?

A

Har akkurat vært gjennom et brudd selv. Kjenner meg igjen i mye av det du sier. Tusen takk for denne videoen, det var akkurat det jeg trengte i dag <3

Rakel

jeg lurte på om du har en spilleliste med sanger du vil dele som du har hørt ekstra mye på i perioden etter bruddet? elsket "where's my love" som du tipset om<3

Catrin

Kjenner meg så igjen i alt du sier!

Du er nydelig.

comment-117559654

Kristine Ullebø: Det er forsåvidt forståelig. Du er ett godt forbilde og jeg synes du fortjener så sykt å ha det bra nå! :-)

Kamilla

Du er virkelig et så vakkert menneske, Kristine. Inside out!

Du er et vakkert menneske! Synes du håndterer dette veldig fint gjennom dine kanaler. stor respekt til deg der!

Er overrasket over hvor utvannet dialekten din har blitt. Merker det spesielt på tonefallet. Vær så snill. Hold på førde-dialekta - den er NYDELIG!!

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no