hits

HEI!

EN LITEN PAUSE FRA FLYTTING & JOBB

HEI! JEG SAVNER DERE!! UNNSKYLD! Det er ingenting i hele verden jeg hater mer enn å ikke blogge. For meg er ikke det "fri", for meg er det TORTUR. Haha, jeg elsker jo å blogge. Denne uken er sykt hektisk men JEG HAR SÅ MYE Å DELE! Skal presse inn all tid jeg har :)

Jeg takler stress dårlig. Skikkelig dårlig. Det er derfor jeg elsker Løkka-livet som jeg kaller det, eller "hverdagen" kan man vel kalle det. Der alt er på stell, og jeg får tid til å lage god mat, skrive uten at noen venter på meg, høre på hele favoritt-albumet mitt, ta telefonen når folk ringer og løpe meg en joggetur langs Akerselva når dagen er ferdig. St. Hanshaugen-livet får jeg kalle det fra fredag av! Haha! Nei da, men det er jo alltid stress å flytte, men jeg fikk hjelp av verdens beste Helene i går så jeg er godt i gang. Vi dro på butikken og kjøpte søppelsekker, dro hjem, pakket mens vi skravlet høl i huet på hverandre, og BAM. Plutselig var nesten alt pakket ned. Deilig!!

Husker dere at jeg hørte så mye på "Det går over" av Trygve Skaug i høst? Gud, jeg får nesten gåsehud av å høre de låtene nå, fordi det tar meg tilbake til høsten og alt jeg følte da. Jeg har repostet noen av diktene hans her på bloggen min også, og er det ikke rart hvordan tilfeldigheter skjer.. plutselig sitter vi sammen på toppen av Oslo for en middag sammen. For en klok mann! Jeg føler meg så utrolig heldig som får møte alle disse menneskene på reisen min.

Takknemlighet tar deg langt

Veldig langt

(LOL. Legg merke til at jeg sitter med mobilen på Spotify og streamer egen musikk!!! Jeg ekke GOD)

Vakreste byen!! Jeg elsker Oslo så mye at det nesten gjør vondt!!! ELSKER OSLO!

Nå sitter jeg i treningstøyet og skal ut og løpe meg en tur. Faderullan så deilig!! Jeg ELSKER jo å løpe! Nesten ingenting får meg til å føle meg mer fri enn det. (Hjemme i Førde på Solheims-fjellet så klart, ingenting slår det)

11 kommentarer

Mathias Folke Nordby

fine bilder :)

Håper virkelig Du har lyst og komme innom se vlogen min fra i dag :D <3

Ønsker deg en fin kveld :D <3

Sigrid

De er minst like heldig som får møte deg! MINST! ❤️

Malene

Hei Kristine, bruker du ikke snap mer? Elsket å se på mystoriene dine :( ❤️

Ha en fin kveld videre!

Kristine Ullebø

Malene: Hei Malene!

Jeg bruker bare InstaStory nå, siden det ble så likt med snap og insta <3 Så følg med på instagrammen min! X

Jeg blir i så godt humør av å lese bloggen din om dagen, det smitter liksom. Når du har det bra har jeg det bra❤ Vet ikke hva det er, men du stråler for tiden og jeg elsker vibbene og bildene dine gir meg så mye inspirasjon. Ha en fortsatt fin sommer!

Maria Skancke

Åh blir så glad av å høre du har det bra og er forelsket i livet, det er liksom slik det skal være det! Takknemlighet er alt, og du har skjønt det <3

theacintia

Du virker så sterk, Kristine! Deilig at du som regel har en så positiv energi. Lykke til med flytting <3

Line

Elsker den buksen der! Hvor har du kjøpt den? <3

Lisa

Synes det er nydelig at en innflytter elsker Oslo like mye som meg! Sykler rundt om i byen min og har en utrolig ?tørst? etter å utforske alle parker, cafeer, gater ++ Og det gjør faktisk nesten vondt! Denne uken var jeg mye ved sjøen og hadde lyst til å gråte det var så fint.

Masse lykke til med flyttingen ❤️

Moi

Åh, hvilken restaurant er dette?

kls

Hvem er dette? <3

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no