hits

BALKOOOONG!

Yeyyyy!!! Hatet at jeg ikke hadde balkong før! ENDELIG! (Nå kommer jeg i alle fall til å være mye hjemme. Skummelt)

Balkong!!! ER!!!! SÅ!!! DIGG!!!! Endelig kan jeg sole meg hjemme, og ikke i en park. Nå får jeg besøk av Helene, vi skal chille her litt før vi drar til byen og ser på interiør. Begge to er altfor gira!! Hun er sykt flink så det er gøy å ha noen å dele den lidenskapen med. Forresten, så ELSKER jeg at dere er like glad i interiør som meg! Housetour og interiør-shopping is coming up! Jeg skal vise dere de beste butikkene i Oslo. I går var jeg hos en sjukt flink rammemaker og fikk laget den fineste rammen jeg har sett noensinne (i brun!) på et fotografi jeg har printet ut selv på en fotobutikk. Det blir SÅ fint at jeg nesten ikke kan vente med å vise dere!

Okei, dere kommer til å elske det bildet faktisk. Nå har jeg fått hjelp av skikkelig flinke folk, så jeg skal anbefale videre. Får det på tirsdag eller onsdag! Kommer til å gå rundt og trippe til det, haha.

(JA JEG ER VELDIG GIRA FOR TIDEN)

Ha en fin lørdag, vi snakkes senere! X

6 kommentarer

Maja

Gleder meg masse til å se! Har du fått flyttet alt over?

Sigrid

Jeg unner deg virkelig dette, Kristine! Så glad på dine vegne ❤️

Mathias Folke Nordby

Godt og høre ;) !!

Gjerne Ta En Titt På Min Nye Video Dagbok ( Handler Om Trening Og Motivasjon)

Ønsker Deg En Fin Lørdag :D

Det er så fint å se at du bruker pengene dine fornuftig og ikke til plastisk kirurgi som mange andre bloggere ville ha gjort:)

Maria

Så fint med en blogger som setter pris på leserne sine :)

Du er så positiv og inspirerende :)

Tanja

Ønsker at du skriver mer om maten du lager! For alt du lager på Snapchat og insta ser så spennende ut, men jeg vet aldri hva det er du egentlig lager :( du inspirerer meg på matfronten, trenger mere info!!😄

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no