hits

en lykkelig søndag

Annonse

(Jeg skriver annonse fordi jeg ser nå at Noisy er i bakgrunnen på bildene her!! Dette innlegget er ikke sponset/betalt, det var bare jeg som tok med en Noisy til Mari fordi jeg ville hun skulle smake, haha. Tenker det er bedre å skrive annonse og holde meg innenfor retningslinjene enn at dere skal tro jeg driver med skjult markedsføring, selv om dette bare er et helt vanlig innlegg <3)

Jeg har hatt en helt sinnsykt fin helg???? Uten at det skulle vært noen spesiell grunn for det, haha. Humøret mitt har vært på topp. Jeg tilbragte hele lørdagen alene i går, la meg ikke før seeeeent, så film, spilte Unfaithful på piano og spiste masse deilig mat. I dag våknet jeg og SMILTE på vei til Åpent Bakeri for å kjøpe meg ferskt brød. Det føltes bare skikkelig godt inni meg, at jeg har skapt denne hverdagen selv. Jeg tror det er det jeg kjenner på. I dag hadde jeg avtalt å henge med Mari og noen venner av henne, så etter frokosten tok jeg på meg bikini og hoppet på bussen til Grønland hvor vi slappet av i Fengselsparken. Høres ikke så hyggelig ut, men denne parken likte jeg faktisk. Få mennesker og rolig. Begynner å få ordentlig sansen for Grønland og Gamlebyen. 

På søndager pleier jeg ofte å ta meg selv i å ikke ha så stort behov for å prate så altfor mye, er det flere som føler det sånn? Det er liksom en sånn dag man bare er. Men! Vi ble liggende på gresset og prate om fengsel, psykiske sykdommer og masse forskjellige greier. Og det var så interessant!!! Jeg kunne fortsatte i timesvis! Så ja, det ble en skikkelig fin dag. Elsker mennesker som tar meg med rundt i byen og forteller meg ting jeg ellers aldri hadde funnet ut av. Du vet, sånne litt sære faktaer. "Fortell meg meeeeer!!!". Vi var en gjeng på 4 nå og neste gang skal vi dra til Ekeberg og se Skyspace av James Turell!! En lysinstallasjon hvor fargene og lysene skaper illusjoner. Gleder meg!

Åh! Vi badet også!! Syyyykt digg!!

DENNE DAMA ER SÅ BABE!

Elsker denne byen. Av hele mitt hjerte <3 X

11 kommentarer

Hege Kristin

så fine bilder!

Marielle Adolfsen

Dager som dette er elsk! Fine bilder av dere :-)

Lizbeth Osnes - Behind the scenes

Så vakre dere er! Nyt dagen i dag også, søteste du :-)

Mario

Great pics, the summer in Oslo is really nice!

Greetings from,

https://mariowearssomething.wordpress.com

Angelica

Vakre bilder, virkelig! Men kan du please innrømme å ha tatt silikon?

Kristine Ullebø

Angelica: Jeg har ikke silikon <3 Æresord haha

ingridminde.blogg.no

Deilig med sommer i Oslo :)

Madeleine

Innrøm at du har silikon. Både du og venninna di har det. Ingen skam i det. I can spot silicone breasts from a mile away X-D

Kristine Ullebø

Madeleine: Jeg har ikke silikon

Ikke venninna mi heller :)

Madeleine,comment-117630855

Kristine Ullebø: Hm, da tror jeg du må gjøre som Kim K og ta røntgenbevis som hun gjorde med rumpa si ;)

Anyways så ser de bra ut.

Christine

Hvor er buksa di fra?

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no