hits

what I've been up to

annonse for Noisy

HEY, dere! En liten bloggpause fra min kant, jeg har vært sosial skjønner dere. De beste innleggene dere leser her på bloggen er skrevet i total isolasjon, så å leve et normalt liv hvor jeg faktisk er med venner og bader en hel dag passer ikke helt sammen med den standarden jeg har satt. Jeg får begynne å gjøre slik jeg gjorde på videregående: sitte oppe på kveldene og forhåndsskrive innlegg til dagen etterpå. Uansett. I'm back! Nå skal jeg bruke de neste dagene på å skrive og "være med dere" som jeg liker på kalle det, min favoritt-ting å gjøre. Jeg har hatt to helt nydelige sommerdager med Henriette! Herreguuuud, så vakkert Oslo er!! Spesielt fra en bil med åpent tak:

Jeg tåler ikke å cruise rundt i bil her i Oslo. Det får meg bare ENDA mer lyst å skaffe meg bil. Problemet er: jeg trenger det ikke, det er dyrt, det er en dårlig investering. Jeg bruker bilen hjemme fordi mamma og pappa har, naturligvis, men det skal liksom litt til for å kjøpe sin egen bil. But!! I DIE!! Fordi det er få ting som får meg til å føle meg friere enn å sitte i en bil med favoritt-låta mi på. Jeg og Henriette koste oss ihjel

Vi badet!! Jeg elsker å bade! Fra barndommen min husker jeg alltid at det var så "sykt revolusjonerende" å bade i Norge, fordi vannet var så kaldt, men nå er det jo... nesten ikke avkjølende? Global oppvarming. Skremmer livet av meg.

Jeg har alltid med Noisy i veska til vennene mine. De bli like glade HVER gang. Små gleder, dere! Neste gang skal vi ta med kjøleelement så vi kan ha isbiter i!!! Elsker iskald drikke. Forresten så klarer jeg ikke bestemme meg for hvem jeg liker best. Eple & Drue og Pære & Sitron ligger på delt førsteplass, dessverre er jeg tom for sistenevnte her hjemme. Takk Noisy for at dere gjør sommeren til meg og vennene mine MYE diggere ♥

Nå skal jeg se film og legge meg tidlig. Har masse følelser i kroppen som jeg vil dele med dere. Det er skikkelig rart, for når jeg ikke blogger så blogger jeg likevel. I hodet mitt. I går da jeg la meg tror jeg at jeg skrev en hel tekst i tankene mine, jeg hørte nemlig på et pianostykke som fikk meg til å føle SÅ MYE FRA BARNDOMMEN. Jeg begynte nesten å gråte. Jeg kunne høre latteren min som 6 år og se meg selv løpe oppover jordet en tidlig høstmorgen, du vet sånn i slutten av september når det er svak frost på gresset om morgenen. Alt det var ekte

Og selv  nå, 14 år senere, kan jeg fortsatt kjenne på hvor ekte det var

19 kommentarer

Elisabeth

Har du noen gode filmtips?

Anonym

Der så det fint ut! Hvor er bildene tatt?

Kristine Larsen

Koooos

psykiskperfekt

Værsåsnill, å sjekk ut bloggen min. Jeg skriver om psykisk helse og at vi alle ønsker å være psykisk perfekte! Hadde satt pris på det! For det meste om mine erfaringer og opplevelser. Og håper å nå folk og hjelpe dem :)

Hvor badet dere? Så ut som ei fin strand ❤️

Kristine Ullebø

Anonym: Huk :D <3

Tone

Kom med noen filmtips, sånne som virkelig berører? :-)

Kan selv varmt anbefale The theory of everything, sann og fin kjærlighetshistorie om en av fysikkens viktigste skikkelser.

Husk at det er hvilken når det gjelder ting, hvem når det gjelder mennesker. (Ref. Forresten klarer jeg ikke bestemmer meg for hvem jeg liker best). Er så mange som har begynt med denne skrive- og talefeilen, ikke bli en av dem <3 du er så flink til å skrive gode tekster og da er rettskriving viktig! Klem

Kristine Ullebø

Anonym: Takk! X

Ellie

Du burde sjekke ut denne siden! Elektrisk sykkel er fremtiden, og perfekt for deg!

https://evoelsykler.no/sykkeltype/bysykkel/

Du er ekte du!!

Kristine Ullebø

Anonym: <3

Marianne

Hei Kristine!

Ser at du gjentatte ganger skriver f.eks. "favoritt-butikk", "favoritt-låt", "favoritt-sted" osv. Vil bare minne deg på at det skrives "favorittbutikk", "favorittlåt", "favorittsted" osv. Altså ingen bindestrek på slike ord :)

Hilsen ei som har lest bloggen din i flere år og ikke har turt å sagt ifra om det før nå

Kristine Ullebø

Marianne: Takk, Marianne!! <3 Har alltid vært litt usikker på det, haha. Now I know x

Kule bukser! Hvor er de fra?

Kristine Ullebø

Anonym: Gamle fra Zara <3

Bli medlem i bilkollektivet!

Man betaler bare et depositum ved innmelding, og 800kr i året, så får man tilgang på masse biler i Oslo!

Betaler bare for bilen når man bruker den!

Kristine Ullebø

Anonym: Omg nice?! Takk!!

Elise

Så flott og pen du er! Morsomt når man får slike "flashbacks" som går langt tilbake i tid. Føler jeg får det oftere og oftere desto eldre jeg blir. Jeg bør kanskje starte å skrive dem ned et sted, slik du får gjort med dem her inne. Koselig å lese i ettertid for å minnes barndommen. Håper du får en fin søndagskveld/natt og en flott mandag (som vel er favorittdagen din om jeg husker riktig). Veldig tilfeldig kommentar, men innlegget traff meg og jeg følte for å si det til deg. Så har du vel sikkert fått rarere kommentarer før, hehe.

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no