hits

hvis du er student bør du handle mat her

Og hvis du ikke er student... bør du også handle her! Seriøst, å handle på Rema 1000 og Kiwi er deprimerende når man har blitt vant til å handle på utenlandske matvarebutikker. Jeg får så mye spørsmål når jeg er på Grønland og handler, sannheten er at jeg ikke vet hva noen av butikken der heter, jeg bare går innom første jeg finner. Alle er like billige, avokadoene er kanskje større på den ene enn den andre. Grønnsaker handler jeg på Grønland, og en del andre matvarer som risnudler/sauser/urter/tørket chili/bønner finner jeg på asiatisk dagligvare. 

Min favoritt i Oslo er A Food Market, som jeg tror jeg har nevnt kanskje 10 ganger på bloggen siden mai, haha. Den ligger rett ved Torggata og det er en glede å vandre inne i den butikken! Jeg var der i dag, og til min store glede fant jeg noen fine skåler og asjett med blått mønster. SÅ FINT! Og gjett hva? De koster bare ca. 20 kr per. Jeg skal bytte ut alle asjettene på kjøkkenet mitt, men måtte bare ha disse i mellomtiden. De fra IKEA er så kjedelige at jeg får vondt av å se på dem. Ja, på ekte. Så ja, verdens smarteste tips til dere som vil ha noen freshe skåler og fat til kjøkkenet. De små, lave skålene er fine å ha lime og ingefær i, for eksempel. Ser skikkelig pent ut når det står fremme på kjøkkenet x

OG FORRESTEN, RISNUDLENE I DE SMÅ GRØNNE PAKKENE... DE ER LIVET MITT. JEG DRAR TIDLIG HJEM FRA FEST FOR Å SPISE DEM. SÅ HELLIGE ER DE

Jeg klarer ikke å kjøpe grønnsaker på Rema lenger etter dette!! Haha! Ville bare tipse dere fordi dette er noe man kan spare skikkelig mye penger på. Jeg elsker mat og vil alltid ha freshe råvarer på kjøkkenet, og da er det såååå digg å kunne fylle kjøleskapet med god samvittighet uten å ha svidd av hundrelapper. ENJOY! X

31 kommentarer

Mia

Noen varer som man finner i de utenlandske sjappene inneholder ofte palmeolje, blant annet yumyum-nudler. De finnes også på Rema 1000, men uten palmeolje :)

Gnierfru

Så deilig å ha nær tilgang på disse butikkene. Vi hadde en her i nærmiljøet,men den gikk konk dessverre. For lite sted tror jeg. Nærmeste er 20 min kjøretur unna og da kan det hende vinninga går opp i spinninga for min del i bensin og slitasje på bilen. Men jeg skal prøve å huske på å være flinkere til å ta turen innom disse butikkene når jeg er i byen fra før av. Jepp, det noteres bak øret. Velkommen til min blogg som handler om personlig økonomi om du vil. :)

AicPhoto

helt enig med deg, Supert å ha disse butikkene i nærheten. Å du finner så mye andre ting der, som ikke norske butikker har.

S

Hvor er det du har vært og bada flere Ganger før i ett vann fra en brygge? 😊

Kristine Ullebø

S: Tryvannstua <3

Snillje

I et større perspektiv vil jeg bare påpeke at det er viktig å støtte norsk matproduksjon. Med tanke på forurensing i forhold til frakt av mat er det også lurt å handle kortreist mat, om man bryr seg om miljø og sånt.

iamlostinmyownworld

Tusen takk for anbefaling! Skal bo og studere i Oslo om noen dager og er helt avhengig av asiatiske butikker for å kjøpe tofu siden jeg er vegetarianer. Det er veldig bra at det er billigere med grønnsaker der, så man kan spare mye penger :)

M

Hei:)

Ville bare si at jeg kjøpte klær fra LOUDS nå, såå mye fint btw. Men når en skal betale med kort "flytter" tallene seg. Just do u know. Ble litt kronglete å betale fra mobil. Ellers gleder jeg meg til å få yogaklær i posten! :)

Klem

T

Heisann!

Jeg har et lite spørsmål til deg. Du har jo selv mistet menstruasjonen pga. du var for tynn, og jeg har fått beskjed om det samme nå. Er like gammel gammel som deg, så det å gå uten menstrasjon er ganske ekkelt syns jeg. Så jeg lurer egentlig på om du har noen tips til å gå opp i vekt på en sunn måte? Noen mat tips kanskje?

Ha en fin dag videre <33 setter stor pris på svar

Solveig

Kjøper du bønnespirer der også?:)

Kristine Ullebø

Solveig: nei det kjøper jeg på kiwi! x

Rebecca

Hva spiser du sammen med risnudlene?

Laila Monica Nikolaisen

Prrrrrrrrromp! Hihihihihi!

Mvh.

Laila Monica Nikolaisen

Cecilie

Hei, vakre deg!

Jeg ser at Nora Borg studerer medisin, og jeg vet at dette var drømmen din tidligere. Har du noen gang tenkt til å studere noe slikt, eller har du gått bort fra det? Ev. hva kunne du tenke deg å gjøre senere? Du er ung da, og det virker som du koser deg skikkelig med det du gjør for øyeblikket!

Digger deg ❤️

Stor klem

fra en nysgjerrig leser

S

Åh, jeg orker ikke sikle på brødfjølen/skjærebrettet ditt lenger haha... HVOR har du kjøpt det? <3

Kristine Ullebø

S: Haha :D Skagerak! Den er noe av det beste som har skjedd livet mitt haha x

Hei Kristine!

Jeg er så nysgjerrig; er du spirituell / åndelig? Lurer med tanke på synet (det ser ut til at) du har på ting. Du er så reflektert at det nesten er skummelt.. Og jeg digger det! Føler jeg får innsikt av å lese bloggen din, og føler meg mer selvbevisst når du forstår deg selv - da blir jeg inspirert til å høre på min egen indre stemme jeg også. For jeg kjenner meg så godt igjen i det du skriver - hilsen en som også er introvert og sensitiv (og menneskelig).

Ellers, stå på! Jeg digger energien din, og blir så glad av å lese innleggene dine - da energien også smitter over på oss andre. Du virker så hyggelig og sprudlende at man blir glad i deg selv uten å ha møtt deg. :) You go girl.

Med vennlig hilsen.

Erik Ribsskog

Har flytta inn i en kommunal leilighet på Bekkestua. Og på biblioeteket satt det en neger og prompa (virka/lukta det som).

Og jeg ønsker ikke, å ha noe, med 'kveme og prompe-negere', å gjøre.

(Dette biblioteket, (som jeg brukte en del, mens jeg var NHI-student osv.), er også kjent for å ha afrikanske lommetyver, (i 'avis-rommet' hvor det nå er 'surfe-rom').

Siden 80/90-tallet).

Så jeg fikk en ansatt til å jage bort negeren, (som da satt seg, ved PC-en, rett ovenfor min).

Og så sa den her negern det, at han skulle hevne seg på meg da.

Og to timer seinere sto dne her negern utenfor leiligheten min og prompa så høyt at jeg fikk vondt i hue.

Sofie

Prøv å riste brød/runstykke. Smør, most eller oppkuttet advokado, skivet tomat med salt og olivenolje. Putt det på skiven. HIMMELSK NATURLIG HØY på digg mat

Neger

Er dette noe russisk?

Pia

Hvor er den grønne buksa med lommer fra som du la ut bilde av på insta-story?💗💗

Kristine Ullebø

Pia: Zara <3

Julie

Jeg har også de samme asjettene og skålene, kjøpt de i den samme butikken som deg, for 8 år siden, da jeg var på ferie i oslo😊 artig! Du er nydelig!!!!!

Kristine Ullebø

Julie: Wow så gøy!! De er SÅ fine! <3

A

Vi har sett nok av føttene til brunsnegla til å kjenne de igjen på storyen din. Hvorfor er han på verandaen din?

Kristine Ullebø

A: Det er ikke min eks!! :) Haha

Helene

A: Følger du i det hele tatt fabian på insta/snap og ser hva han driver med til dags? for på samme tid så er de to på heelt forskjellige steder, så er nok ikke han du referer til :p Kristine kan vel godt hende ha andre boys i sitt liv? Life goes oooooon

Det eneste jeg kan si om de føttene, er at de var helt sinnsykt ekle.....

comment-117642342

Anonym: test

Det ser supergodt ut, men problemet er bare at det er veeeldig lite bærekraftig å spise importerte grønnsaker som har reist langt fra land, som oftest har mye slappere regler for sprøyting og bruk av kjemikalier, i forhold til norske og kortreiste grønnsaker :(

Maria

Hvor er de NYYDELIGE asjettene og skålene fra?? wow!

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
Din kommentar:
Navn:
E-post:
URL:
bloggdesign_no