hits

svar på spørsmål

HVORFOR REISER DU SÅ SJELDEN MED ANDRE BLOGGERE?
Vet dere, jeg får tilbud om sponsede turer minst en gang i uka, men jeg... jeg er ikke så glad i å sitte på et event i Stockholm med bloggere jeg nesten ikke kjenner. En gang i blant kan det være sykt gøy (!), men det er ikke det jeg vil bruke livet mitt på. Jeg er kjempeglad for at jeg får tilbud og blir inkludert. Jeg bare... dere vet, i fjor fikk jeg alt opp til halsen. Det første året mitt i Oslo gikk i 150 kilometer i timen, jeg sa ja til ALT, ga folk ALT, stilte opp på ALT. Når kvelden kom ante jeg ikke hvem jeg var. Nå er jeg et helt annet sted, det ser dere kanskje. Dette året, spesielt denne sommeren, har jeg trukket meg mer tilbake, og fokusert på de vennskapene jeg har. Før elsket jeg å få nye venner, men det gjorde at jeg ikke klarte å være god venn for alle jeg hadde i livet mitt, så nå har jeg heller 3-4 bestevenner som jeg prater og ringer og henger med hver dag. Det føles skikkelig godt. I dag skal jeg på middag til Louise og gjengen hennes, med Helene. ♥

HVEM VAR HUN VENNINNEN DIN SOM VAR BLITT SINGEL?
Helene!!! ♥ Jeg har blitt så glad i den jenta, herregud. Noen vennskap er bare helt uforventet. Da jeg var i bursdagsfesten hennes i fjor høst kjente jeg henne så vidt, men dette året har vi bare blitt bedre og bedre venner. Og forresten! En av grunnen til at jeg elsker Oslo så mye er fordi det er så korte avstander, jeg føler jeg og Helene er naboer liksom. Nå ringte jeg henne og bare "kom opp en tur da!". Det kunne jeg aldri gjøre i Førde, haha. Skal bare kjøre BIL i femten minutter... Nå bor jeg litt utenfor sentrum i Førde da, og det er jeg dødsglad for. Natur 360 grader rundt deg. Ah! Jeg gleder meg til å komme hjem igjen.

HVORDAN SKAL SOVEROMMET DITT SE UT?
Jeg skal ha klesskap i mørk Mahogni, og ja, jeg kjøper brukt så klart, for å bevare regnskogen. Hvordan kan man IKKE elske gjenbruk! Jeg føler meg ikke hjemme i perfekte, polerte hjem... Ellers leter jeg etter et sengeteppe som på bildet under. Alain Delon-bildet skal henge over sengen, og så skal jeg sy egne putetrekk i lin. Skal lage video på alt dette, så klart!! Så dere får bli med på hele innredningen.

HVA ER PLANENE DINE I HØST?
Jeg skal faktisk reise. Til Sydney. Når jeg først reiser så REISER jeg, haha. Ellers skal jeg være hjemme. Kjenne på kulden som sakte men sikkert kommer, gjemme meg i store gensere og kombinere det med high heels (høsten er den feteste tiden å kle seg på!), stå ute i regnet, spille piano sent på kveld, teste ut nye restauranter mens det blåser ute. Jeg gleder meg skikkelig merker jeg. Jeg kommer ikke til å være med i neste sesong av Bloggerne, om det er pauseår eller avslutning for min del vet jeg ikke, men jeg trenger å trekke meg litt tilbake. Nå har jeg faktisk gjort... FIRE sesonger! På rad. Så den dere ser på TV til høsten blir den siste for nå, så får vi se hva som skjer i fremtiden. Jeg har jo hatt det fantastiske Bloggerne-teamet rundt meg helt siden russetiden min i 2016!!! Det blir rart, og jeg kommer til å savne dem SÅ mye. Ingvild, om du leser dette: sett av en kveld til meg og et glass vin på balkongen min før august er over!!

(Ingvild er den som har hatt regi på meg og hun er min ekte hjertevenn.)

HVORDAN HAR DU BLITT SÅ SELVSIKKER KRISTINE?! DU OSER SELVTILLIT!
Jeg vet at jeg bra. Jeg VET at jeg er smart, at jeg har en deilig energi å være rundt, jeg vet at jeg folk liker meg fordi jeg er en bra dame med hodet på rett plass. I forholdet jeg var i begynte jeg jo så klart å tvile på alt med meg selv, men nå, etter alt, tror jeg bare at jeg hadde godt av å gå gjennom det, for jeg fikk på en måte testet meg selv. Kanskje jeg ikke hadde vært så selvsikker som jeg er i dag hadde jeg ikke gått gjennom det jeg gikk gjennom. Du må bare høre på den stemmen inni deg. Den lyver ikke. Du ER BRA. Og du får til akkurat det du vil. Når du begynner å elske deg selv blir livet seriøst SÅÅÅÅ BRA AT DU ANER IKKE!!!! Det er derfor jeg er så glad i livet og alt rundt meg. Jeg går ut døra om morgenen og føler meg bomb. Fordi jeg er det!

Ellers tror jeg det har mye med oppveksten min å gjøre også. Foreldrene mine har aldri tvilt på meg, de har alltid verdsatt egenskapene mine. Shoutout til mamma og pappa. Elsker dere :) 

HVORDAN FÅR DU SÅ PENT HÅR?
Okei, jeg har fått dette spørsmålet skikkelig mye i det siste!! Og den eneste forskjellen i hår-rutinen min er at jeg bruker saltvannsspray. (Utenom det dusjer jeg det med sjampo og balsam og lar det lufttørke) Det gjør helt sinnsykt stor forskjell! Håret mitt er ganske tungt, så det har en tendens til å bli flatt på toppen. Sea Salt Spray fra O-Way, test den ut. Helt magisk. Jeg har aldri vært fan av saltvannsprayer før jeg prøvde denne.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

HVOR ER BIKINIEN DIN FRA?
Sauce Swim! Min favoritt. Brukt den hele sommeren, he he.

Legg igjen spørsmål i kommentarfeltet om dere lurer på mer! X

14 kommentarer

Andrea

Hvilken butikk eller nettsted kan man få kjøpt den satvannsprayen? :-)

Anonym A

Kan du skrive et innlegg om å overkomme ensomhet? Har fulgt bloggen din så lenge og beundrer hvor sterk du er. Alt fra mobbingen Til å flytte til storbyen alene. Begynte å studere i en storby i et studie jeg hadde gledet meg masse til. Men ensomheten vant over meg..jeg klarte ikke sitte alene i et klasserom når læreren sier "velg gruppene selv" og jeg må sitte å håpe at noen skal være grei. Ihvertfall når jeg savner vennene mine i hjembyen så utrolig. Drikker heller ikke, så blir ikke sett på som no særlig "morsom" tenker jeg..

Har blitt så sykt glad i The Botaniks + Bernhoft: Fond of Jane sangen du delte for en stund siden, så vil bare si takk!!! Og jeg må også si jeg synes du ligner skikkelig på dama i "musikkvideoen".

Maren

Hei! Så rått at du skal reise til Sydney, er det med EF? Jeg bor her, og du må gjerne si fra hvis du vil møte en nordmann for å vise deg litt rundt om det trengs! :D Du kommer til å elske det her!

Men hvordan kan man bli selvsikker når man VET at man ikke er god nok? Ikke smart eller kul, ikke sender ut bra energi, hva gjør man da?

ANONYM

Hei! Jeg lurer på om du tjener noe penger på de modelloppdragene du gjør? eller går mesteparten til agenten/byrået ditt?

Maren

Heeei Kristine! Du er så rå! Kunne du delt oppskriften på den dressingen du bruker vedsiden av rødløk/avocado snackset ditt?? (sett på instastory) DET SER SÅ GODT UT! Gjerne mer mat, du inspirerer der også! YUM!

Kristine Ullebø

Maren: Hey! Du blander bare Dijon sennep, balsamico, olivenolje og sitron <3 Kjempedigg!

RIKKE

Du er så BRA!!! Stå på :D:D

Neste ukegang: Hvor høy er du og hva er din bmi? Blir du bedt om å holde vekta i modellbransjen?

Maren,comment-117825426

Kristine Ullebø: Takk!! Skal prøve i dag <3

Hei!

Jeg lurte på om du kunne skrive litt om huden din? Hvordan holder du den så fin og fresh, og den gløden!! Har du noe gode tips å komme med? :)

Sara

Hei jeg lurte på om du kunne skrive litt om hvordan du klarte å kvitte deg med mageplagene dine. Jeg sliter selv mye med forstoppelse, kramper i magen og alt som følger med det å ha vondt i magen. Hvordan overkom du disse problemene ?

Iris

Hei, hvordan bruker du saltvannssprayen? Tar du det i røttene, eller over hele håret? Og hvilken shampo og balsam bruker du? Har liknende hår som deg, og ønsker å få frem mitt naturlige fall og at det ikke er så flatt på toppen siden håret er så tungt, så jeg hadde satt stor pris på en anbefaling på produkter som du liker! Håper du får en fin dag!

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
Navn:
E-post:
URL:
Din kommentar:
bloggdesign_no