hits

gårsdagens antrekk

BUKSE FRA DOLCE & GABBANA (VINTAGE), SKO FRA ARA, JAKKE FRA VELOURIA VINTAGE, VESKE FRA CALA & JADE

Byen er full av faddergrupper og festival-mennesker. I går tok jeg og Helene 21-bussen på vei til middag, og herregud, jeg har aldri sett en så full buss før. Litt koselig må jeg innrømme, jeg liker at det skjer ting i byen egentlig. Hvordan kan man ikke bli glad av å se småfull ungdommer som gleder seg til festival? Jeg hører Findings fra balkongen min, og kjenner følelsen fra da jeg var ny i byen og dro dit sammen med Guro. 2016. Det er lenge siden nå! Lite visste jeg at jeg skulle kjøpe min første leilighet rett ved... Det får meg til å tenke på hvor lite jeg vet om de to neste årene. Kribler litt i magen av å tenke på det. Norsk sensommer er så deilig, jeg elsker å gå i bukser og langarmer igjen. Denne blazeren kjøpte jeg for noen uker siden, den er helt fantastisk fin. Kostet meg ikke mer enn to-tre hundrelapper!

Nå er fjellsekken pakket og turklærne på, jeg og Louise skal i marka og bade!

8 kommentarer

Amflora

Vet, du, du skriver så fint, du virker så glad og positiv! Det smitter. Starta å lese deg for noen uker siden, og liker bloggen din rågodt! Du er kul!

Kristine Ullebø

Amflora: Tusen tusen takk!!

Rebekka

Woow, bilde nr 4 var helt rått! DET burde du ha som header, haha!

Kristine Ullebø

Rebekka: Takk!!

<3

Jeg har hørt fra 7 forskjellige stykker, som uavhengig av hverandre sier at du er skikkelig bitchy i at du måler og mønstrer andre (tilfeldige) jenter opp og ned og sender stygge blikk. Er dette sant eller er du ikke klar over det selv? Ble skikkelig skuffa ☹️

Kristine Ullebø

Anonym: Oi, det har jeg aldri hørt før <3 Jeg er hyggelig mot alle jeg møter :D Så er absolutt ikke sant!!

a

HÅRET <3

Kristine Ullebø

a: <3

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
Navn:
E-post:
URL:
Din kommentar:
bloggdesign_no