hits

sommer på hell

Lørdagskvelden var så fin! Vi så på den nye leiligheten til Louise, som er SÅ fin at jeg holdt på å falle i bakken. Den ser ut som et lite palass... Jeg tuller ikke. Stukkatur på veggene, store speil med gullramme, balkong med klatreplanter. Når man først har kjøpt sin egen leilighet blir man så gira på alt som har oppussing og interiør å gjøre. Hvor pene er ikke skoene jeg har på meg her, forresten? Jeg kjøpte de på Zara for et år siden, men har ikke gått med dem ettersom de har vært så vonde å ha på. Nå gikk jeg med dem hele kvelden og jeg fikk ikke et eneste gnagsår! Høsten gjør meg alltid litt mer elegant i stilen, jeg begynner sakte men sikkert å ta i bruk hælene mine som har blitt liggende ubrukt hele sommeren. Pene blazere, skjorter, ah, for å ikke snakke om hvor deilig det er å kunne bruke bukser igjen.

I går var jeg i marka med Louise og vi begynte å prate om at sommeren faktisk er på vei til å bli slutt. Jeg gleder meg, jeg gjør det, men jeg er redd. Er ikke alle litt redd for vinteren? Sommeren føles like uvirkelig hvert år, når det er over er det liksom helt fjernt at vi satt på brygga med et glass vin omringet av grønne trær og en sol som tegner små fregner på kinnene. Når jeg tenker tilbake på vinteren var det jo faktisk skikkelig koselig, jeg og Louise ble enige om at det handler å lage de tradisjonene som holder oss varme i kroppen selv når det er ti minusgrader ute. Langrenn lørdagen lang, kanelbolle fremfor peisen på Kikut med verdens rødeste kinn, så hjem til en varm middag og tente stearinlys. Det er jo ingenting som er bedre enn det. Nei, unnskyld, for at jeg begynte å prate om snø og ski allerede, jeg tror bare flere kjenner på det. At sommeren står på hell og at vinteren kommer igjen, selv om det føltes som om den nettopp var her. Før jeg vet ordet av det er jeg 22. Wow!

Én kommentar

HANNAH

Naa maa dere bloggere slutte!!!! Herregud for et mas om "vinteren" kommer. Vi er i fuckings AUGUST- som er en sommermaaned. Etter dette kommer SEPTEMBER- som er en hoest maaned! Kom dere tilbake paa barneskolen. Det er en hel sesong som kalles HOEST foer vinter.

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
Navn:
E-post:
URL:
Din kommentar:
bloggdesign_no