hits

havre latte, Grønland og ny favoritt-vintagebutikk

Åååååå! Fin tirsdag! Nora kom til St. Hanshaugen, og vi gikk herfra til Frogner. I altfor varme klær. Om jeg er usikker på hvordan jeg skal kle meg så pleier jeg bare å titte ut av vinduet og se hva folk går med... Ha ha, det pleier å funke ganske bra. Men skinnbukser og lærboots var bom i dag. Vi kjøpte Havre Latte, min nye favoritt. Du bare spør om du kan få svart kaffe blandet med steamet havremelk, mmmm!

Og dere! I DAG FANT JEG EN NY FAVORITTBUTIKK! Velouria Vintage kommer alltid til å ha den største plassen i hjertet mitt, men vi nærmer oss. Vel. Jeg har jo blitt obsessed med vintage Missoni Sport, Isabel Marant etc... MA VINTAGE på Briskeby. I die! Hvorfor har jeg bodd i denne byen i to år uten å gå innom denne butikken? Jeg har faktisk hatt adressen på notatene mine i et år, fordi jeg alltid har tenkt at jeg skal gå innom, men ga det liksom aldri sjansen. Jeg fant to helt sinnsykt fine topper som jeg skal vise dere! Jeg er sååååå forelska! Trenger å freshe opp klesskapet mitt litt nå til høsten, så jeg skal ta en tur innom en av de neste dagene og sette av litt mer tid, for i dag svippet vi bare innom.

Iiih. Jeg elsker å kjøpe klær :')

Etterpå dro vi på Oslo Mekaniske, et av mine favoritt-steder å henge med venner. Man trenger bare å kjøpe seg noe å drikke der, så kan man ta med seg hva man vil av mat. Sushi, pizza, fresh frukt fra Grønlandstorget rett ved.

Resten av gjengen dro på Latter, men jeg dithcet og kjøpte med meg mat hjem. Jeg skal ut og trene i kveldssolen nå, og så legge meg tidlig! Dette ble en bra dag. X

11 kommentarer

Sara S.

Aaah, fikk sykt lyst på sushi av å lese dette ... Haha! Ønsker deg en god treningsøkt ;)

Linn

Kan du skrive hvor mye du betaler for tingene du kjøper vintage? Prøver å få et inntrykk av hvor mye det koster :)

Helene

Hei, jeg er ny flyttet til Oslo og husker at du har pratet en der om turene du har gått i marka rundt omkring Oslo. Jeg liker veldig godt å gå turer i naturen, men sliter litt med å skjønne hvordan man kommer seg til marka og hvilke turer det er fint og gå?

så jeg lurte på om du hadde noen tips å komme med til hvor man skal dra, og hvordan man kommer seg dit?

Iselin

Jeg lurer også på prisene i en slik vintage butikk :-D

Anna

Haha hæ!! Hva er oddsen. Jeg bor i nærheten av denne butikken og går forbi stort sett hver dag, men har ikke lagt merke til den før. I dag gikk jeg forbi, la merke til den og tenkte; denne ville vintage-dronning krisssy likt. Så leser jeg dette nå. Gøy!

Kristine Ullebø

Anna: ååååh så gøy!! herlig du er

<3

Nicole

GURL, jeg DIGGER DEG, og håper at du please please please ikke fyller leppene dine mer enn nå. Don?t be like the rest of them darling!

Kristine Ullebø

Nicole: Jeg har brukt lipliner!! Kanskje jeg tok litt for mye i <3 men er heldigvis bare det, haha :D

Litt pirkete kanskje, men det skrives Grønland med en N. :)

Kristine Ullebø

Anonym: herreGUD. så klart. haha

takk :'D gikk fort i svingene her!

Louise B

Er det Jesper?? :)

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
Navn:
E-post:
URL:
Din kommentar:
bloggdesign_no