hits

sommerfugler som våkner til live igjen

FOTO: SIMEN ULVESTAD

På vei til butikken i dag morges hørte jeg på de nederste sangene i spillelisten min, live-versjonen til Amy Winehouse som jeg hørte på mens bladene falt ned fra trærne i fjor. De minner meg om august for 365 dager siden, jeg dro til Paris for første gang alene og falt pladask for byen malt i beige toner og fargerike blomster. Det regnet, det var grått ute, jeg satt meg på Café de Flore og forstod at livet var større enn jeg trodde. Her skal jeg drikke vin jeg aldri har smakt før med venner jeg enda ikke har møtt, her skal jeg gå gatelangs med et hjerte som ikke lenger banker for han det en gang banket for. Kanskje jeg tør å klippe bob. August nærmer seg slutten og jeg dagdrømmer om Paris. Tidligere har jeg ikke ønsket å flytte utenlands, og det har egentlig plaget meg litt, at jeg ikke kunne være litt mer eventyrlysten. Men Paris. Jeg har snakket med en en av mine bestevenninner om den byen, neste høst. Begynne med 3-4 måneder, se hvordan det går. Leie ut leiligheten min på St. Hanshaugen, ta sjansen på et helt nytt liv slik jeg gjorde da jeg flyttet fra Førde for to år siden. Å se en by gjennom forelskede øyne er det fineste som finnes, det er kanskje derfor hjertet mitt for Oslo er så stort som det er. Jeg var forelsket og hadde tusen sommerfugler i magen da jeg opplevde den for første gang, som om sommerfuglene fortsatt ligger gjemt i hvert eneste lille hjørne i denne byen. Hjertet mitt gjør ikke vondt lenger, det er nesten litt dumt, for sannheten er at jeg skriver bedre når jeg har tårer i øynene. Jeg har blitt Kristine igjen. Jenter kommer bort til meg på byen og spør hvordan de skal gå videre. Jeg gir dem bare en gigantisk klem og smiler til dem. Ikke et eneste sekund er jeg redd for knuste hjerter lenger,

for jeg vet så godt at et knust hjerte er det beste som kan skje deg.

Jeg har fått dilla på fersken. Hvordan kunne jeg glemme hvor godt det er! Oh, og hvor godt er det ikke at det blåser og regner ute. Jeg kjøpte meg en havre latte på vei hjem fra møte i dag morges, jeg ble så glad for å oppdage at bussen utenfor meg går rett til Nydalen hvor jeg har kontor. Det er bare å løpe ut døren, hoppe på bussen og gå av rett utenfor Egmont. Ah, sånne små ting som gjør livet deilig. At jeg endte opp på St. Hanshaugen var så riktig som det kunne bli.

*Feller en lykketåre*

Oh, forresten, jeg kan ikke vente med å gå med den nye toppen min fra Giorgio Armani i kveld. Jeg skal ut og spise! UT og spise, ja du hørte meg! Har ikke gjort det på evigheter, men det slo meg at det er hyggeligere på denne tiden av året, nå som det begynner å mørkne på kveldene og restaurantene får en sånn deilig varme de ikke har midt på lyse sommeren.

Jeg er glad om dagen.

Og varm i kroppen.

Sommerfuglene jeg trodde døde da hjertet mitt ble knust,

våknet visst til live igjen.

12 kommentarer

Kristin

Hei Kristine! Ville bare si at jeg blir så glad og inspirert av å lese tekstene dine. Jeg kan ha en skikkelig dårlig dag, også hjelper det skikkelig å lese en tekst sånn som dette. Du er så utrolig dyktig, og du må aldri slutte å skrive!

Klem

Kristine Ullebø

Kristin: Kristin!!

tusen takk, så deilig å høre

<3

Gina

Høres nesten ut som du har forelsket deg på ny. Jeg håper det, og jeg håper han er snill og behandler sommerfuglene dine med varsomhet, respekt og pur godhet. Du virker god, kjære nabo.

Kjersti

Ååh, du skriver så fint!! Blir så glad av å lese! Har forresten sendt deg en dm på instagram, blir suuperglad om du har 2 minutter til å lese den :)

Marie

Elsker når du skriver rett fra sjela! Du er ei fantastisk flott jente men det flotteste med deg er måten du formidler på og deler av deg selv.

Håper du har hørt denne sangen og sett musikkvideoen som hører til, så sykt fint <3 Fjøgur piano av Sigur Ros

https://www.youtube.com/watch?v=8i9vEBWnu9I

Ingeborg

Herregud. Eg blir så inspirert at eg får vondt inni meg - på den beste måten. Kaffi i handa, fin musikk i bakgrunnen, bloggen din framfor meg, den nye, fine byen min utanfor vindauget. Takk, Kristine, for orda dine.

Lena

Hei! Bruker du fortsatt Jofama jakkene som du designet? går det fortsatt ann å få kjøpt disse? Har hørt så lite om det på bloggen siste årene, lurer på hvordan det går med designer-Kristine!!!

Thea

Du virker så herlig! Skulle ønske jeg hadde en venninne som deg. <3

Kristine Ullebø

Thea: åååå <3

Linda

Du skriver så fint, Kristine!

Kristine Ullebø

Linda: <3

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
Navn:
E-post:
URL:
Din kommentar:
bloggdesign_no