hits

små øyeblikk

For tiden bruker jeg bare dette på leppene: lipliner på leppekanten og Vaseline. Synes det er skikkelig fint på sommeren! Selv om jeg ender med å tegne litt for mye utenfor leppekanten av og til, så til dere som har spurt er det bare jeg som er skikkelig dårlig til å sminke meg. Ikke en dårlig restylane-jobb.

Meg og Nora på vårt favorittsted på Grønland. Vi har så mange fellesvenner og det elsker jeg, for plutselig sitter vi en gjeng på Oslo Mekaniske og det er så koselig fordi jeg var den typen som alltid hadde en venn her, en venn der, en yngre venn, en eldre venn, så om jeg skulle feire bursdag ble det bare en rar miks av mennesker som ikke hadde noe med hverandre å gjøre. Og jeg hater når man ikke kan henge med to venner samtidig for eksempel, fordi de bare ikke... passer sammen. Eller, jeg HATER det ikke, det var et litt sterkt ord, haha. Men det gjør ting vanskeligere, da. Det er bare skikkelig behagelig å ha den vennekretsen hvor folk kjenner hverandre og det ikke er noe stress.

Tenk at Nora og Mari flytter til Bergen neste uke. De er jo leger nå!

Er så stolt over dem <3 Et år går fort, så jeg prøver å ikke være altfor lei meg for det.

Meg i Louise sitt nye slott. Jeg gleder meg til å spise middager her!! Herregud, stukkatur på veggene er så fint. Har så lyst på det selv. Tror dere det hadde sett bra ut eller bare SYKT rart ut i min leilighet? Tenker sånn i stua.

Har dere noen gang tenkt på hvor pene ender er? Se på fjærene. Nydelige

Jeg er den typen som får hekta på ting off season. Nå for eksempel; sommeren er snart over og jeg har fått sjukt dilla på frukt! ELSKER frukt! Man kan spise så mye uten å bli mett og det elsker jeg. Kiwi, appelsin og fersken!!! Jeg skal til Grønland senere i dag og handle inn mer. Det er så billig at jeg går ut av butikken med verdens største smil, haha. SÅ FORNØYD!

Oh, dette kan jeg begynne å gråte av. Se så vakkert. Grønn er favoritt-fargen min. Sammen med beige. (Elsker klær i beige/brun...) Ofte når jeg står midt i naturen blir jeg nesten litt lei meg, fordi jeg føler vi ikke fortjener noe så vakkert og ekte en gang. 

28 kommentarer

merethe

elsket dette inlegget

Kristine Ullebø

merethe: <3

Lene

Hvor gamle er Nora og Mari?

Kristine Ullebø

Lene: de er 92-modeller :)

Lene

Bra innlegg! <3

Kristine Ullebø

Lene: <3

skal ikke du være med til bergen med de andre bloggerne?

Kristine Ullebø

Anonym: Jo, men jeg hadde ikke anledning til å dra på grunn av jobb her i Oslo :/

Jeanett

Kan du anbefale en god grønnsakshandler i Oslo? Jeg har fått dilla på juicing og trenger tips til billig butikk med BRA utvalg 😁

Har heller ingen gjeng, har bare masse venner her og der som jeg ikke tror ville blitt en bra match hvis vi hadde gjort noe sammen. Men jeg liker heller den en til en kontakten. Bedre å ha en ekte venn, enn å være 20 bestegirlz som snakker stygt om deg bak ryggen din.

M

Du skulle virkelig blitt kjent med søskenbarnet mitt, Emilie..<3 Hun bor på St.hanshaugen slik som deg, og minner meg veldig om deg, på en veldig positiv måte <3

Kristine Ullebø

M: ååå <3 koselig!

Hellu

Hvor gammel er Nora?

Kristine Ullebø

Hellu: 92-modell <3

Fy søren så fine bein du har og for å ikke snakke om leiligheten til venninna di: dødsfin!!

Kristine Ullebø

Anonym: takkkkk!!

<3

Camilla

Kristine, du er bare så sykt vakker. Din blogg er den første jeg sjekker om morgenen fordi innleggene dine får meg til å føle meg BRA. Jeg har så lyst til å henge med deg en dag! Haha. Stor klem.

Kristine Ullebø

Camilla: SÅ deilig å høre :D

stoor klem!!

Linn

Du er helt rå! Utrolig flott forbilde og en inspirasjon til mennesker i alle aldre! Håper på å treffe på deg i Oslo-gatene snart, da skal jeg jammen si hei <3 Klem fra Linn 30 år

Kristine Ullebø

Linn: <3 <3

si hei!

klem <3

Hei! Bare lurte på om du ser på noen serier og hva slags? Kunne du laget en anbefalings liste? Samme med podcaster og dokumentarer, elsker når du anbefaler ting. Da er det som regel bra!❤

Har du sett den nye serien til p3, Lovleg? Er litt som skam bare at handlingen foregår i Sogn og Fjordane og tar for seg hvordan det er å vokse opp i bygde Norge. Tenkte kanskje du kjente deg litt igjen siden du er fra Førde.

Vilde

Hvor ligger den flåta ved vannet?

Kristine Ullebø

Vilde: Ved Tryvannstua <3

silje

er du bifil?

Kristine Ullebø

silje: Nei :) Eller jeg har i alle fall aldri blitt forelsket i en jente

Susanne

Tror stukkatur hadde blitt nydelig i din leillighet<3

Kristine Ullebø

Susanne: <3

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
Navn:
E-post:
URL:
Din kommentar:
bloggdesign_no