hits

den fineste toppen du har sett

HALLOOOOO! Jeg er snart på vei ut døra for å møte noen venner og rusle rundt i byen. Denne helgen har jeg gledet meg skikkelig til. Planene mine? Bare jobbe og trene! Og rusle rundt i byen med venner med en havrelatte i hånden. Oh, havrelatte er min nye favoritt. Bare spør om svart kaffe med (ganske mye) steamet havremelk i, helt fantastisk deilig. Mmm! Jeg skal innom Ma Vintage i dag med Helene, Nora og Mari, for å kikke litt grundigere. Forrige gang var det så varmt og så mange mennesker der at jeg bare måtte prøve alt i en fei, men jeg endte i alle fall opp med denne toppen fra Giorgio Armani til 600 kr. ER DEN IKKE FIN? Jeg elsker, elsker, elsker den! Det er så deilig med pene klær i ordentlig kvalitet som ikke koster skjorta. Jeg går aldri på YSL-butikken her i Oslo og handler for eksempel (eller jo, jeg kjøpte en nydelig ullgenser der i vinter som var på 70%, men det er den eneste gangen), det er jo mye smartere å kjøpe disse merkene brukt. Bedre for miljlet, bedre for lommeboka. Får ikke sagt nok hvor høyt jeg elsker vintage.

Fra nå av kan dere bare kalle meg vintage-dronninga.

Åh! Jeg er i så godt humør i dag, det merker dere kanskje. Ønsker dere alle en fin dag! Forresten, hva ønsker dere skal være min neste videoblogg? Jeg fikk skikkelig lyst å snakke foran kamera igjen. Har mye på hjertet.

X

20 kommentarer

Maggi

Hei!

Hvor gammel er Nora og Mari? Sykt imponerende at de er leger!

Kristine Ullebø

Maggi: De er 92-modell :D

den var sikkelig pen bak. sexy :D

Kristine Ullebø

Anonym: ikke sant !! :D

Lene

Lag follow me around video !! <3

Ah, jeg elsker viben som bloggen din utstråler om dagen! Du blir mer poetisk om høsten, tekstene dine blir mer tankefulle og dype og det er så fint. Blir oppriktig varm om hjertet når jeg leser at du har det fint og at du er i godt humør, sitter nesten og smiler når jeg leser innleggene dine🙌🏻 Jeg har fulgt bloggen din så lenge og har sett så mange sider av deg. Fra tårevåte youtubevideoer til sammenbrudd på bloggerne. Det virker som om du har funnet ut litt mer av hvem du er og at du har blitt tryggere på deg selv, og det er så INNMARI DEILIG Å VÆRE VITNE TII! Du trenger faktisk kun deg selv for å ha bra. Fortsett sånn som du gjør, men husk at det er lov å ha dårlige dager også. Det er faktisk ganske sunt. Ønsker deg masse lykke til i fremtiden med hva enn slags prosjekter du begir deg ut på❤❤

Kristine Ullebø

Anonym: herlighet!! tusen tusen tusen takk

dette gjør meg så glad

<3

STOR klem!

Kristine Larsen

Så fin du var i den også!

Kristine Ullebø

Kristine Larsen: Takk Kristine

<3

Du kunne jo fortalt litt om hvordan du har fått så god selvtillit og dine erfaringer med selvtillit opp i gjennom. Så at du har skrevet litt om det her før og er veldig inntressert i å høre mer. Eller en sånn mine favorittplagg/vanlig lookbook video.

Kristine Ullebø

Anonym: Takk for innspill! <3

En video om hvordan det er å være innadvent og utadvent fordeler og ulemper ogsånt.

Kristine Ullebø

Anonym: Ah! Jaaaa :) Godt tips, det er gøy å prate om

Havrelatte er ett ord.

Anonym

En visning av leiligheten din, hvor du snakker om interiør :-)

Kristine Ullebø

Anonym: kuuult :D

Ana

Love it! Where are your jeans from? <3

Kristine Ullebø

Ana: I bought them vintage a year ago, it's Levis <3

P

Vi har typ helt like pupper og jeg har silikon. Så der er du heldig!:-)

Sandra

Mysigt! Men ... En svart kaffe med steamet havre mjölk i....

Varför beställer du inte bara en latte på havre? 😅 Då får du ju 85% havremjölk och resten kaffe

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
Navn:
E-post:
URL:
Din kommentar:
bloggdesign_no