hits

jeg har fått meg hagemøbler!

Møblene er sponset

VELKOMMEN TIL MIN LILLE BOTANISKE HAGE!

STOLER OG BORD: HER
BENK: HER

Herlighet! Jeg hadde aldri trodd at interiør kunne gi meg så mye glede. Aldri før har jeg vært SÅ obsessed med møbler. Skagerak er et av mine absolutte favorittmerker. Den store, vakre skjærefjølen min er derfra, samme med keramikk-koppene jeg har fått så mange spørsmål om. Det er et dansk merke i ypper kvalitet, jeg er rett og slett helt forelsket. Disse hagemøblene har jeg siklet på i kanskje et års tid, og da jeg oppdaget at en interiørbutikk på Bærums Verk litt utenfor Oslo solgte de måtte jeg bare sende dem en DM på Instagram med kryssede fingrer om at de skulle åpne den.

Noen dager senere satt jeg i en Mini Cooper på vei til Bærums Verk. Tusen takk for verdens fineste møbler, Verket Interiør! Jeg fikk akkurat plass til tre stoler, bord og benk i bilen, og da jeg kom hjem holdt jeg på å felle en tåre av ren glede. Mine første møbler i denne leiligheten! Å flytte inn i min egen leilighet er det beste som har skjedd meg. Alle disse små tingene, som de første utemøblene, betyr så mye. Jeg i hvert fall, legger utrolig mye sjel i det. Bare den skjærefjølen jeg har fra Skagerak for eksempel? Den har gitt meg SÅ mye glede på kjøkkenet det siste halve året.

Farvel middager på gulvet. Det er nesten rart å endelig sitte ved et... BORD! Disse møblene er så fine at jeg har hatt dem inne på kjøkkenet mitt også, man kan bruke dem både uten- og innendørs. Møblene er laget av Teak forresten, et tungt, hardt og solid type av tre. Dere ser på bildene at det er deilig kvalitet!!

Dere får tak i alle møblene på VERKET INTERIØR. Igjen, tusen takk for at dere gjorde balkongen min til det koseligste stedet noensinne!

17 kommentarer

Kristine Larsen

Så utrolig koselig det ble <3

Kristine Ullebø

Kristine Larsen: ikke sant <3

Tenk å spise frokosten sin der da!! Herlighet, fineste utemøblene <3

Kristine Ullebø

Anonym: Tusen takk <3 Det er så koselig!

T

Hva er vitsen med å spise plantebasert for miljøet når du kjøper teak? https://www.regnskog.no/no/hva-du-kan-gjore/unnga-tropisk-tommer

Lurte på noen ting.Tror du at du kommer til å angre på at du har vært så åpen på bloggen? Kanskje ikke nå, men 20 år frem i tid, når du kanskje har lagt ting bak deg og lever en helt annen liv. Vi har jo fått tatt del i ganske såre og private ting som kjærlighetssorg og ensomhet og pykisk helse osv. Er du kritisk til å dele for mye, eller faller det deg naturlig å dele alt? Og hvordan klarer du å skille privatliv og jobb når jobben din er å skrive om livet ditt og hverdagen din? Lurte bare litt på dette, så nettop en episode av Innafor med Emma Claire på p3 hvor de snakket om å dele alt for mye om seg selv på nettet. Hun psykologen hadde noen kloke ord om akkurat det. Jeg personlig hadde blitt sinnsykt paranoid av å dele så mye, det at folk du ikke vet hvem er engang vet hvem familien din er, hva de heter, hvordan du var på ungdommskolen, hvem du hang med,hva de heter, alle dine innerste tanker og følelser, alle kompliserte kjærlighetsforhold, hver en tåre hvert et smil. At folk du møter for første gang kanskje vet en hel masse om deg uten at du i det hele tatt vet hva de heter. At folk han ha litt urene hensikter på en måte. Hvordan forholder du deg til å være en offentlig person generelt? Og hvor setter du grensa på hva du ikke vil dele og snakke om?

Hanne

ÅÅh nydelig!! Teak er riktignok ganske shitty for regskogen sin del da...

Gleder meg sånn til å få min egen leilighet en gang! Ser for meg en svær hengestol i stua (sånne som er til hagen, men hvorfor ikke foran peisen), med masse grønne planter og lykter med levende lys på gulvet.

Var på en ravefest som hadde levende lys på gulvet og det er bare så sjukt nydelig.

Gleder med til å se resten!

Victoria

"Jeg skal ha klesskap i mørk Mahogni, og ja, jeg kjøper brukt så klart, for å bevare regnskogen."

Men når du får gratis hagemøbler, var ikke regnskogen så viktig likevel.

det ble veldig fint!! :) sykt fine møbler

Kristine Ullebø

Anonym: Takk! <3

Åhh!! De bildene da 😍 Herlig innlegg, ha en super helg

Kristine Ullebø

Anonym: <3 <3

Ha en nydelig helg!

Hva med regnskogen?

Herregud LET A GIRL LIVE!! Hun gjør utrolig mye bra for miljøet, så med en gang hun gjør «en feil» så er det kun «Hva med regnskogen?». Det er bedre å spise plantebasert og kjøpe møbler i teak, enn å ikke gjøre noen ting. Syyyyyykt irriterende !!!

U go girl <3

Ana

Lovely! :)

Talk the talk, but walk the walk. Bare fordi de er sponsa er ikke det ensbetydene med at det er bra for miljøet.

Karin

Hei, kan du ikke lage en video om hvordan du får møbler og ting sponset? Ringer du bare og tigger? Ellers er det jo topp miljøvalg med teak!

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
Navn:
E-post:
URL:
Din kommentar:
bloggdesign_no