hits

et lite lørdagstips!

Jeg har bodd i Oslo i to år og aldri satt foten min innenfor Baker Hansen sine kaféer, før nå! Vi har nemlig blitt naboer og jeg oppdaget at de ikke bare har god kaffe, de selger også noen helt fantastisk deilige rundstykker som er perfekt å ta med seg i forbifarten på morgenkvisten. Disse må du kjøpe tidlig på dagen, for de blir utsolgt fort. Spør etter havre- og grovspelt! :-) Jeg er blitt skikkelig glad i å gjøre litt ekstra ut av frokostene i helgene, så i dag løp jeg bort til kaféen med vått, nyvasket hår i det de åpnet og sikret meg to av disse. Mmmm! I tillegg kjøpte jeg meg en havrelatte med masse kanel på toppen og satt meg på en benk med sola i ansiktet. Lørdag klokka 09:00 på St. Hanshaugen. Nesten helt tomt. Noen mennesker her og der, men folk sier ikke stort. Får frysninger av de små øyeblikkene der. Jeg er så glad i dette området at det nesten gjør litt vondt av og til.

13 kommentarer

Prøv müslirundstykket deres neste gang, du kommer til å digge det!

Stine

Baker Hansen på haugen er så fin! Og de lar deg handle med egen emballasje også. Jeg pleide å kjøpe brød der, og da deler de det i skiver for deg og putter i tøyposen din <3

Du burde sjekke ut bit!!!

Karoline

Hei! Er litt desperat ja. HVOR får man tak i fine skinnbukser i ekte skinn??

katrine

henger du med xen igjenn...... trodde du var over han!

Kristine Ullebø

katrine: Absolutt ikke!! Haha :D

Hei! Jeg vet at du ikke ønsker å promotere kosmiske inngrep, men hvor får du fikset leppene dine? de ser så naturlige ut!

Kristine Larsen

HVAAAA?!?!?!!! Baker Hansen er jo beeeeeest!!!! Utrolig gode kanelsnurrer der også, de må du prøve <3 Har flyttet til Storo så har selv Baker Hansen nesten "rett borti gaten", og det er faktisk litt skummelt hvr fristende det er å løpe til senteret for å handle godsaker :(

S

Er fast kunde, alle brødene og rundstykkene i spelt fra baker Hansen er sykt gode! De har også verdens beste pesto, den må du prøve! De fine sconsene, muslibolle og eplemuffinsene er også kjempe gode!!

Kristine Ullebø

S: ÅÅÅ :D Deilige tips, jeg skal prøve!!

Tenkt at et innlegg om to rundstykker kan være så inspirerende! Elsker det!

Kristine Ullebø

Anonym: HAHA

<3

Catharina

Husk å bruke too good to go-appen! Baker Hansen pleier å slenge oppi mengder av digge brød og bakevarer, hvert fall den avdelingen jeg henter hos.:-) Også bidrar man til mindre matsvinn, da.

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
Navn:
E-post:
URL:
Din kommentar:
bloggdesign_no