hits

i det siste

Og så var vi her igjen. Litt kaldt, litt varmt. Ikke sommer, ikke høst, noe et sted i mellom. Tør ikke helt å legge bort kjolene, bare sånn i tilfelle. I tilfelle det skulle komme en siste sommerdag hvor jeg kan danse rundt i den hvite kjolen jeg er så glad i. 

Kveldene ser ofte sånn her ut og det minner meg om Førde uten at jeg helt vet hvorfor. Jeg savner å være hjemme med Håkon og lillesøsteren min. Bare sånn, en helt vanlig helg hvor vi kommer hjem fra en tur i byen til at hele huset luktet hjemmelaget pizza. Sitter oppe til halv tre og ser på Criminal Minds til jeg er så redd at jeg ikke tør å legge meg med døra igjen.

DETTE. Er en grunn nok i seg selv til å stå opp. St. Hansparken utenfor vinduet mitt tror jeg er halve grunnen til at jeg elsker dette stedet så mye. Elsker den skarpe luften som er ute nå. De sterke fargene <3

Jeg drikker minst 3 kopper te om dagen for tiden! SWEET CHILI fra Yogi er min favoritt, den smaker helt sinnsykt godt. Vanligvis synes jeg te bare har vært en sånn "koselig" greie, men denne drikker jeg faktisk bare fordi den er GOD. Jeg har forresten begynt å gå litt lei av øreringene mine, så jeg er glad jeg ikke kjørte all in på begge sidene. Det er fint, men kan kanskje bli litt mye? Hva synes dere? Yes or no med mye bling i ørene?

Det er skikkelig mange som spør hvor jeg har kjøpt kaffekannen min, den er faktisk fra Espresso House og kostet ikke så mye. 399 kanskje? Jeg elsker den! Har laget kaffe hver morgen siden jeg kjøpte den i fjor, en sann glede i hverdagen!

Portett av Simen Ulvestad (Instagram @ simenulvestad). Jeg liker dette bildet... <3 Nå skal jeg til byen og kjøpe avokado på Grønland, ny saltvannsspray, dobørste og messing-knagger til å henge opp håndklær på badet. Kanskje titte en tur innom den nye Zara-butikken også. OG! Jeg trenger enda flere planter.

7 kommentarer

Anonym

Yes med masse ørepynt, kjempefint på deg😍

Silje

Ja til ørepynt!!

Karoline

Hei Kristine,

Siden du har fått utemøblene sponset så skal vel de være merket hver gang du legger ut bilde av dem så lenge butikken har dem tilgjengelig? Hadde vært kjedelig om du fikk bot for å ikke merke korrekt.

ehh??? hvorfor stresser du med hullene i ørene, det er dritkult og du kler det jæævlig godt!!

Ida

Jeg har tatt hull i øret øverst, der du har. Jeg sliter med å finne en liten gullring. Hvor fikk du tak i? Veldig takknemlig for svar søte deg.

dorte

hvor kjøper du saltvanssprayen? :-)

Kristine Ullebø

dorte: Jeg kjøpte den på en frisørsalong, Studio Alf i Grensen 9 :) Tror en del frisørsalonger har merket inne! x

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
Navn:
E-post:
URL:
Din kommentar:
bloggdesign_no