hits

du må se det for å forstå det

Vasker ansiktet i kaldt vann, tar på meg ringene som ligger på nattbordet og ser meg selv i speilet. Du ser pen ut i dag. Jeg ser pen ut, jeg føler meg det også. Jeg er ute av døra med treningsklær før klokka slår 09, bladene er blitt mørkere og færre. Kjøper meg en kaffe på Baker Hansen med #sjekkdeg-kopp, "Livet er det fineste" sa Thea Steen og øynene mine glinser plutselig av tårer, akkurat nok til at de ikke renner nedover ansiktet. Tusler bort til parken og setter meg under et stort tre, jeg har funnet meg et perfekt kaffested, i en stamme, på en måte. Du må se det for å forstå det. Fremmede, venner, kjærester, bestevenner, fremmede igjen. En dag sitter du der og angrer på at du ikke var glad den dagen du hadde sol i ansiktet, for alt vil ikke alltid være på plass. Selv ikke du. Du vil aldri ha drømmejobben, pen hud, kjærligheten i ditt liv og de beste vennene på samme tid. Alt kommer. Jeg lover deg. Du skal få føle på alt, absolutt alt. De høyeste toppene av kjærlighetsrus, til og med. En god kopp kaffe når det er kjølig ute, en lørdag uten planer. I sted så jeg noen blomster vi hadde i hagen i det huset jeg bodde i til jeg var seks år, det var som å være tilbake i Kjørslemøbakkane igjen. Ja, det var der jeg bodde fra jeg var baby til jeg begynte på skolen for første gang, verdens særeste gatenavn. Elsker det.  Jeg skal på teater neste uke og gleder meg så mye at det kribler i kroppen. Jeg vet ikke om det er fordi jeg føler meg elsket eller fordi jeg bare elsker alt rundt meg. Noe i mellom der, kanskje.

18 kommentarer

Alina

Utrolig fint innlegg, Kristine!

Kjente at jeg trengte å høre det❤️

Kristine Ullebø

Alina: Så deilig Alina

<3

klem!

Tekstene dine gir meg håp <3

Kristine Ullebø

Anonym: deiligste jeg kan høre!

<3

klem til deg

Heii

Siden du kjøper kaffe ute så ofte kan jeg anbefale å kjøpe en gjenbrukbar kaffekopp, sånn ta-med-kopp. Selv om du ikke tar plastlokk, er det plast i koppen også. Et lite tips bare <3

Kristine Ullebø

Heii: Jeg skal gjøre det!! Takk for at du minnet meg på det <3

Kjersti

Så nydelig og levende skrevet, en blir virkelig dratt inn i teksten! Har forresten sendt deg en mail, hadde blitt suuperglad om du har tid til å lese den :)

Hege Kristin

<3 <3

Kristine Ullebø

Hege Kristin: <33333

Vintage-aktivisten

Kristine. Jeg vil du skal vite at du aner ikke hvor mange ensomme og forlatte sjeler du redder hver dag, hvert minutt, hver time med dine inspirerende ord. Du kommer sikkert aldri til å fatte hvor mange, hvem, eller hvor de befinner seg. Men de er der, forran datamaskinen, de leser det du skriver, de hiver av seg pysjamasen, tar på seg noe fint og kommer seg ut av depresjonen. Dette er jeg helt sikker på, nemlig fordi jeg har personlig erfaringer når det kommer til depresjon og "mental utmattelse". Du får mennesker til å se det de ikke så før, det de ikke visste de kunne føle, og det de aldri tok seg tid til å en gang tenke over. Du får, med andre ord, mennesker til å forstå at "det gode liv" finnes, rett foran nesen på de - det trengs bare et lite steg for å komme dit - det trengs bare en ørliten lese-pause med Kristine Ullebø sin blogg. Det er alt som skal til. Det er så lite, men allikevel, så uendelig mye du gir, hver dag, til disse ulykkelige sjelene her i dette landet. 2018 ... å være i 20-årene i 2018 ... det er faktisk ikke så lett som det høres ut som. Men du viser lyset i tunnelen. Dette er verken skryt, smisking eller et skrik om oppmerksomhet fra meg. Dette er ren fakta. Og alle fortjener å høre det som er sant. Det at du hjelper flere enn du noen gang kommer til å få vite, er en sannhet. Og jeg takker deg på vegne av hundrevis av andre unge sjeler der ute. Du får oss til å innse at vi ikke er alene. Og vi kan stå på våre egne ben og erobre verden når som helst. Det handler bare om hva slags holdning jeg, du som leser dette, og alle dere der ute har. Igjen, takk.

Kristine Ullebø

Vintage: Jeg gråter!!!! Elsker deg!!!!!

<3 <3 <3

Malin

Vakkert. <33

Kristine Ullebø

Malin: <3 <3

Heii,comment-117846655

Mente gjenbrukskopp lol, men du skjønte det

Sigrid

Dette! 😭😭

Tårene renner, fordi dette er bare så ufattelig nydelig. Du aner ikke hvor mye du gir, hvor mye du leger og gir håp, bare ved å være akkurat deg.

Ordene dine treffer hardt, men mykt samtidig.

Godt og vondt på samme tid. Takk!

Kristine Ullebø

Sigrid: Sigrid, tuuuuuusen takk for disse ordene <3 Klem til deg

Kristine C

Hei!

Jeg vil bare si at du inspirerer meg skikkelig. Jeg er 31 og elsker måten du ser på livet, og hvordan du formidler det gjennom bloggen og sosiale medier. Jeg ble singel i vår etter et lengre forhold, men i løpet av sommeren har jeg funnet tilbake til meg selv, og føler nå på en sterk indre lykke og at verden er full av muligheter. Jeg har blitt oppmerksom på alt det vakre rundt meg, og synes at du er så flink til å sette ord på det.

Jeg har fulgt bloggen din sporadisk en periode, og tenkt at det går vel ikke an å være så lykkelig som du gir uttrykk for. Men jo, det gjør det faktisk. Jeg føler at jeg kjenner på mye av det samme som du gjør. Gleden over muligheter, over nye mennesker, det vakre rundt oss, både i naturen og i by, og gleden over musikk. Når man bare tar seg tid til å stoppe opp et øyeblikk, puste, lukte, se og føle - ja da får man muligheten til å oppdage på ny hvor mye vakkert verden har å by på.

Du er skikkelig heldig som har oppdaget og erfarer dette allerede nå som så ung. Jeg vil bare si at selv om det kommer perioder der livet ikke føles like bra som nå, så vil disse periodene komme tilbake på nytt og på nytt til de som har tid til å gjenkjenne dem, og ikke minst nyte dem.

Ha en strålende dag videre!

Kristine Ullebø

Kristine C: Tusen, tusen hjertelig takk for vakre ord!!! Dette gjør meg såååå glad!!

<3 <3 <3

tusen klemmer

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
Navn:
E-post:
URL:
Din kommentar:
bloggdesign_no