hits

syv ferske fiken

Kjøper meg en hvit langermet, blir min nye favoritt. Oppdager at stekt spinat og sopp er så godt at det blir mitt nye tilbehør til frokosten hver morgen. Veggene mine er tomme etter at de ble malt sent i august, jeg har bestemt meg for å henge opp bildene og rammene og all veggpynten min i dag for nå ser det så tomt ut at jeg blir litt lei meg. Jeg har aldri satt inn en eneste spiker i leilighetene jeg har bodd i her i Oslo før, jeg eier jo dette stedet, kom jeg på. Gleder meg til min første høstmiddag, jeg må bare få meg sofa først, så gjestene kan slappe av litt også. Masse tente lys og latter og bare fine mennesker, plutselig sitter vi der i november og snakker om hvor mye vi koste oss i juli på den sommerfesten som varte helt til sola stod opp. Åh, den var skikkelig fin den. Den kvelden.

Senere på dagen hjelper jeg Helene å bære ut sofaen fra leiligheten hennes, hun skal få ny og det blir så fint. Smiler for meg selv når jeg går ut derfra, tar bussen til Grønland for 2. gang fordi jeg glemte lommeboken tidligere, kjøper med meg syv ferske fiken, forrige gang kjøpte jeg bare tre og de spiste jeg opp før jeg var hjemme.

Nå skal jeg i et møte. Jeg reiser til Amsterdam i morgen kveld og jeg gleder meg skikkelig selv om Oslo er så fint nå at jeg ikke helt vet hvordan jeg skal nyte det, annet enn at jeg stopper opp ved en solvegg her og der for å lukke øynene og puste før jeg går videre og fortsetter dagen. Det er en stund siden jeg har gledet meg så mye til å reise som jeg gjør nå. Tror det blir skikkelig fint, selv om det bare er for en natt. Det står en rødvin på kjøkkenbenken hjemme som jeg gleder meg til å ta et glass av når jeg kommer hjem med siste fly onsdags kveld. Jippi. Dette blir en gøy uke. Jeg føler meg hjemme om dagen, hjemme i meg selv.

17 kommentarer

Marte

Hei! Hvor er bildet fra?

Kristine Ullebø

Marte: Jeg har printet det ut selv <3

Ting jeg har sett nokk:langdistanse selfier, altanen din og at du rekker armene opp i været når du tar langdistanse selfies.

Martine

Jeg tror du kommer til å elske Amsterdam. Det er en så fin by, og veldig "deg". Jeg har falt hodestups for den selv.

Kristine Ullebø

Martine: Ah ja jeg elsker Amsterdam!! Det er en stemning der som man ikke finner noe annet sted... :)

<3

Julie

For et nydelig innlegg <3

Kristine Ullebø

Julie: <3

Maritha

Hei!

Hvis du vil ha flere bilder til leiligheten din så ta gjerne en titt innom hjemmesiden min: https://www.bymihart.com

Og instakontoen min evt: https://www.instagram.com/m.i.h.art/

Kos deg i Amsterdam! Fantastisk by. Du kommer til å elske den. Anbefaler å besøke den siden av byen som heter De Pjip. Masse masse koselige cafèer ( Litt som Løkka) Også får man på en måte se hvordan byen er på ordentlig, utenfor turiststrøket

Hei! Hvor er genseren fra?

Kristine Ullebø

Anonym: Hei! H&M :)

Tonje Grande ,comment-117848983

Anonym:

Ting jeg har lest nok: Folk som klager bare for å klage. Hvis du vil se se noe annet finnes det uendelige med bilder på det store internett. Helt sant.

Hvis du vil se andre type bilder på denne bloggen hadde det nok vært mer konstruktivt å komme med forslag til hvilke type bilder du liker å se på :-) Veldig tydelig at K prøver å ha god stemning på denne bloggen, og din kommentar oser av negativitet :-/

Kanskje du har en dårlig dag - isåfall håper jeg du får en bedre dag i morgen <3

Ingrid Johanne

Hei!

Legger aldri igjen en kommentar på bloggen din, men har lest den siden du startet i Førde, og jeg må bare si at jeg elsker energien din, måten du skriver på og den deilige optimismen du deler med oss andre. Forandringen din har vært enorm og det gir meg skikkelig mye håp. Jeg liker at du er ganske dyp og at du skriver mye om følelser og hvordan du har det i deg selv. Og utrolig hvordan du har kommet deg gjennom skikkelig tøffe stormer, det er sykt hjelpsomt og inspirerende altså! Blir skikkelig glad og håpefull av deg. Så tusen takk! Hverdagen hadde ikke vært det samme uten deg, du gir meg mange nye og utfordrende tanker<3

Heier på deg!

Kristine Ullebø

Ingrid Johanne: Ingrid! Tusen hjertelig takk for en nydelig kommentar. Dette gjorde meg skikkelig varm i kroppen. <3

Håper du får en nydelig uke!!

Nina Kalland

Nydeliiig!

Kristine Ullebø

Nina Kalland: takk

<3 <3

Nora

Du MÅ høre sangen «Only Love Can Hurt Like This» av Paloma Faith!! Og hør hele, den er helt nydelig!!<3

Kristine Ullebø

Nora: TAKK <3

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
Navn:
E-post:
URL:
Din kommentar:
bloggdesign_no