hits

resten av 2018!

Kan jeg si noe? Jeg ser skikkelig positivt på livet mitt akkurat nå. Ikke at jeg noensinne har vært tvilende, men du vet den følelsen når du gleder deg til morgendagen, du gleder deg til den ene jobben, du ser frem til høsten og generelt det livet har å by på fremover. Det er helt fantastisk å kjenne på!! Jeg har kommet meg inn på et spor i hverdagen som jeg liker skikkelig godt. I går snakket jeg med mamma på telefonen om karrierevalg fremover, og så sa hun: "nå har du blitt voksen Kristine". Å høre det fra mamma var skikkelig, skikkelig godt. Jeg føler også at det er sant det hun sier, ja, jeg er 21 og har fortsatt sinnsykt mye å lære, men jeg er virkelig så glad for å være på den veien jeg er nå. Bare denne sommeren her: jeg har fått kjøpt meg leilighet og fått gode, skikkelig gode venner som jeg prater med og ser hver dag. Det for meg er to ting som er veldig stort for meg. Dette sier jeg ikke ofte, men jeg er sinnsykt stolt over verdiene mine og valgene jeg har tatt den siste tiden. Når man gjør bevisste valg for seg selv blir man glad i seg selv på en helt ny måte, og man får... respekt for seg selv. Ekte respekt.

<3

Det er september og siste halvår av 2018 er godt i gang. Jeg er veldig glad i å sette mål for meg selv, så her kommer mine mål for de neste månedene!

BLI 100% PLANETEBASERT. Dette prosjektet skrev jeg for første gang om på bloggen i mai, og det har gått helt riktig retning. Jeg har kuttet ut kjøtt, fisk og melk/rømme, det eneste som gjenstår er ost. Og vet dere hva? Det klarer jeg. Sakte men sikkert synes jeg det er litt rart å spise det, tar jeg for mye Jarlsberg på skiva blir jeg faktisk småkvalm. Siden mai har jeg oppdaget en helt ny dimensjon av mat, nå er kjøleskapet mitt fylt av deilig, fargerik mat som ikke kommer fra DYR(!), og det er sjukt digg.

LØPE TRAPPELØP I HOLMENKOLLEN. Jeg skal løpe opp alle trappene i Holmenkollen. Husker jeg og broren min gikk til topps der da vi var unge kids, haha. Med familien. Nå vil jeg jogge opp hele veien, uten stopp. Tempoet kan være så sakte som jeg bare vil, så lenge jeg ikke stopper. 

DELTA I RELEVANTE DEBATTER. Jeg fikk blod på tann etter NRK-debatten. Tidligere har jeg takket nei til forespørsler, nå skjønner jeg ikke hvorfor. Det er jo bare utrolig spennende, viktig og ikke minst en fin måte å utfordre seg selv på.

BLOGGE. BLOGGE BRA. Uansett hva, så kommer jeg alltid tilbake til bloggen min. Dette er mitt favoritt-sted. Jeg vil skrive enda mer, ta enda bedre bilder, komme tettere på dere. Jeg har fått en skikkelig deilig gnist av motivasjon, og det er så deilig!!! Dette har alltid vært hobbyen min, og det vil det alltid være, men jeg vil likevel, som bedrift, bli enda mer profesjonell. Jeg vet at jeg er ung, men jeg tar karriere og jobb veldig seriøst og bryr meg om fremtiden. Og for dere? Jeg vil at dere alltid skal kunne trykke dere inn her og få et lite pusterom fra den verdenen vi lever i. Kommentarene jeg har fått fra dere den siste tiden har gjort meg så utrolig takknemlig, ydmyk og glad. Takk. For at jeg har dere, og for at jeg får lov å inspirere dere. Jeg lover å aldri skuffe dere.

4 mål jeg vet jeg nailer dette halvåret. Nå skal jeg på en visning med Håkon! Har en god følelse på denne leiligheten. Snakkes på senere x

18 kommentarer

Hege Kristin

fine mål! :)

Kristine Ullebø

Hege Kristin: <3

Hei!

Har du noen planer for studier fremover? Husker du snakket om psykologi for en stund siden!

Må bare si at du stråler for tiden!

Klem

Kristine Ullebø

Anonym: Heiii!! Ja, jeg har lyst å enten studere neste år eller flytte utenlands :D Kanskje begge deler?!

Thea

I det siste har jeg begynt å bli så inspirert av deg, Kristine! Du skriver vakkert og ikke minst bra. Jeg blir inspirert av alt det estetiske, i livet ditt, i bildene dine. Fortsett som du gjør. Ønsker deg alt godt.

Ha en fantastisk dag videre!

Kristine Ullebø

Thea: <3 <3 tuuuuusen takk!!

Karoline

åå Kristine. Du er en levende definisjon på livet. Takk til deg for alt du er og gjør, helt fantastisk.

Jeg blir mer og mer inspirert av deg, og alt du gjør er kjempebra.

Jeg beundrer synet ditt på livet, eller egentlig synet på alt. Jeg ønsker virkelig å kunne jobbe mot det samme selv, men veien dit virker blind.

Fortsett videre, du er bra.

Kristine Ullebø

Karoline: TUSEN, tusen takk!! Klem til deg Karoline <3

Frida

Masse lykke til dette halvåret, Kristine! Skulle gjerne hatt svar på hvilken app/program du brukte på "Rolig lørdag" innlegget ditt, der du bader. Ser du legger ut slike videoer støtt og stadig, syntes det er utrolig fint! Håper på svar <3

Kristine Ullebø

Frida: Motion Stills heter appen! Den gjør om live-bildene mine til gifs <3

Rebekka

Du er et friskt pust i bloggverdenen, fordi du har så gode verdier. Elsker dette bildet! Gir meg skikkelig throwback til når du alltid hadde på eyeliner, haha.

Kristine Ullebø

Rebekka: Haha åååå! Takker og bukker. Shit jeg brukte eyeliner HVER dag haha

Det er så bra at du klarer å skryte av deg selv! Selvtilliten din er smittende og inspirerende <3

Kristine Ullebø

Anonym: <3 Deilig å høre!! Ha en nydelig kveld x

Heii

Har tre venninner som har studert psykologi i utlandet, london blant annet :)

Hvor står du politisk? Du trenger ikke svare hvis du ikke vil, men hadde vært gøy å vite hva du stemmer

p

Du er så fin! :)

Et lite spørsmål, craver du godis, potetgull eller noe sånt? Hva er din "kosemat" om dagen? :D

Kristine Ullebø

p: Etter at jeg la om mot et plantebasert kosthold craver jeg aldri søtt, men jeg spiser potetgull haha <3

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
Navn:
E-post:
URL:
Din kommentar:
bloggdesign_no