hits
25 kommentarer

Nina

kan du være storesøsteren min, vær så snill?? <3

Kristine Ullebø

Nina: JA GJERNE

<3 <3

Du.er.så.klein (noen ganger) Andre ikke.

Du forvirrer meg. Også virker det alltid som du har drukket litt for mye red bull!

Ikke mist den fine dialekten din helt, den er så unik og deg! Nå høres det bare påtatt ut! Du er ei flott jente, ser hvor bra du har blitt etter du endelig kvittet deg med han som holdt deg nede, du har så mye potensiale! Og en ting til, ikke fyll leppene dine mer nå, pass på at du ikke ser deg blind på det der! Nå vises det godt at du har fått det gjort, ikke ødelegg det unike med deg selv, og bli som alle andre! Ellers vil jeg bare si, at du er på vei opp og frem, ikke mist deg selv på veien :)

Anna

Du må slutte å si "Eeeeeehm" i hver eneste setning. Haha. Voldsomt irriterende.

Du sier mye vetigt om det å miste seg selv, men fy så trist at du har mistet den nydelige dialekten du hadde. Trist. Nesten ikke gjenkjennelig nå! Vet ikke om du er klar over dette selv.

Ellers må jeg nesten kommentere hvor UTROLIG mange ganger du sier "ehm" i løpet av en video :P Liksom blir også nevnt en del. Små ting som man henger seg opp i og som ødelegger bitte litt :)

Og please ikke fyll så mye i leppene, det er lett å bli blind.

Mona

Kan du lage en video om dette:

-Hvordan komme dit du er i dag? Hvordan har du jobbet med deg sel?

-Hvordan bli glad i seg selv

-Hvordan trives i eget selvskap?

-Hvordan klarer du være så positiv?

Ta vare på dialekta di!!

Irene

Oj, her merket jeg godt at dialekten din er blitt påvirket av å bo i Oslo!! Haha! MEN jeg lurer på, jeg ser jo at du og Håkon virker som dere er veldig gode venner nå. Du har skrevet for lenge siden (ifm bruddet? Jeg husker ikke) at Håkon ikke ville ha kontakt med deg. Kan du skrive noe om å reparere forhold, som du og broren din tydeligvis har klart?! God mandag :)

Karoline

Wow. Du virker så mye mer ydmyk og komfortabel med deg selv nå, enn før! og det kler deg virkelig!

Kristine Ullebø

Karoline: TUSEN takk, Karoline!!

Klem <3

urgammel leser

nå har jeg hatt lyst til å si dette en stund, men er så glad av hvor langt du har kommet. jeg har fulgt bloggen din siden du gikk i sånn 10 klasse og jeg gikk på barneskolen og syntes alltid at du var så kul, men nå i siste stund har du liksom blitt så my mer. er så forelsket i måten du ser på livet, syntes den er så fin. takk for at du er deg, hilsen gammel leser

Kristine Ullebø

urgammel leser: tusen, tusen takk <3

Hva heter sangen du spiller av i starten?

Kristine Ullebø

Anonym: Low av Lenny Kravitz <3

Sigrid

Elsker å høre deg prate Kristine, du gløder!! <3 Men pliiiiis ikke mist den fine dialekta di haha!!! :(

comment-117860577

Anna: word

Skjer med tea-bagging? Herregud xD

Maria

Ja, du må holde på dialekta di!!!

Linn

Kvifor får du så mykje kritikk for denne videoen?? Er heilt normalt å få utvaska dialekt når ein har budd i ein anna by over tid. Ein legg jo ikkje akkurat om med vilje! Det er slikt som berre skjer. Og eg tenkte ikkje over at du sa «ehm», til tross for at eg las kommentarane før eg såg videoen, som ville gjort meg ekstra oppmerksam på det. Du er kjempeinspirerande for tida, Kristine! Diggar å lese om alt det kvardagslege. Heilt ærleg så hadde eg ikkje trudd at du skulle bli min favorittbloggar, men det er du no. Stå på vidare! Fortset å skriv om og del bilete av interiør, mat, natur, kjensler, det å føle lukke av dei små tinga osv. Elskar det! Blir oppriktig glad og får indre ro av så mange av innlegga dine. Du får meg til å setje ekstra pris på livet, for å vere litt djup. Stor klem <3

Tale

Super fin video! Er så mye mer innhold i en slik, enn de slimvideoene alle liker så godt. Du har en utrolig sterk personlighet, nok derfor flere kommenterer unødvendig under her. Falt ikke helt for den jenta som ikke fant seg selv tidligere, da du var sammen med eksen men, nå skal jeg søren meg begynne å lese bloggen din igjen. Dette elsket jeg. Fortsett med slike viktige erfaringer. Flertallet har vel noe å hente fra det. Ser godt ut!

Kristine Ullebø

Tale: Tusen takk, Tale!! X

Ragnhild

Fin video! Og øredobbene var bare så kule, hvor er de fra? :-)

Kristine Ullebø

Ragnhild: De er fra Maanesten <3

Takkkk!!

julie

hei! jeg føler jeg er i et punkt i livet der det på en måte er noe som er galt. jeg klarer ikke finne ut hva det er. jeg liker det jeg studerer, jeg liker de jeg omgås med, jeg liker meg selv, og alt som er i livet mitt er på en måte slik det "burde" være. likevel holder jeg på å begynne å gråte hele tiden og føler det er noe galt uten at jeg kan sette ord på det. dette høres kanskje ut som et veldig merkelig spørsmål, men har du noen tips til hvordan man kan finne ut av hva som er galt..? du er utrolig rå som er deg selv 100%, du kommer til å nå så langt i livet, du kan flytte fjell!!!!

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
Navn:
E-post:
URL:
Din kommentar:
bloggdesign_no