hits

60 minutter yoga

ET AV DE BESTE KJØPENE MINE NOEN GANG?

YOGAMATTEN MIN!

ENDELIG HAR JEG PLASS TIL Å GJØRE YOGA HJEMME

Finn frem yogamatten, sett DENNE spillelisten på shuffle og begynn med 15 solhilsener. Da er du godt i gang. Jeg går på Puro Yoga og har lært meg Ashtanga fra grunnen av der, så når jeg praktiserer hjemme følger jeg bare det programmet vi har i timene. Puro på Frogner er fantastisk og har forandret livet mitt. Nå har jeg kjempestor plass til å bevege meg i den nye leiligheten min, noe jeg setter skikkelig stor pris på etter å ha bodd i en leilighet med plass til yogamatten og ikke noe mer enn det. Her har dere rommet mitt, da. Skal flytte sengen inn her når jeg får meg sofa, enn så lenge trives jeg med å sove i den store, deilige stuen min. Og bare det å ha senga i stuen får meg til å føle meg så fri, haha. Du vet alle de tingene man ville gjøre når man var barn, men som man ikke kunne gjøre fordi det "ikke var lov"? Jeg og bestevenninna mi på barneskolen hadde verdens største drøm om å bo i en sånn liten bil med tak man kunne sette opp. (Sånn HER)

Vel, ikke at jeg har så lyst til det nå. Men er fornøyd med å sove i stuen!!! Frihet!!

I dag gjorde jeg 60 minutter yoga og jeg er helt flowy i hele kroppen nå. Noe så deilig. Maten smaker bedre, man beveger seg på en mer behagelig måte, holdningen blir bedre, søvnen blir bedre, HODET er klarere ikke minst, altså, yoga er det beste jeg kan gjøre for absolutt hele kroppen. Løping ligger på delt førsteplass, å løpe er bare en helt spesiell følelse som jeg aldri helt kan gi slipp på, men kroppen har også utrolig godt av å bli strekt. Det ER så viktig å strekke kroppen på alle de måtene det går an å strekke den. Håper barna mine kan lære yoga på barneskolen, at vi har kommet dit til den tid. Nå er det ganske lenge til jeg skal ha barn, da. Så forhåpentligvis!

Å herregud. Nå fikk jeg en sånn megarar følelse. Tenk at jeg skal ha BARN en dag!!! Tenk at jeg skal føde!!!! Og at en jente eller gutt skal ligne på meg!!

Wow.

Okei, snakkes etterpå. Helt overtenning her nå. Jeg skal til byen en kjapp tur for å se om jeg finner hvit turtleneck i dag. Noen som vet hvor jeg kan finne?

22 kommentarer

S

Du MÅ prøve «hot cinnamon spice/sunset» teen til harney & sons, sykt god! Vet at baker Hansen på Hasle selger den, men du får holde utkikk etter den om du er innom en annen bh! 😁

Kristine Ullebø

S: wow takk for nice tips!!

Bbodil.blogg.no

Ha en fin dag

Kristine Ullebø

Bbodil.blogg.no: <3 du også!

leter også etter en hvit turtleneck, og så nettopp på første bloggerne-episode hvor du flytter et bord inn i leiligheten, og du hadde på deg en veldig fin, fuzzy, hvit turtleneck. hvor er den fra?<3<3

Kristine Ullebø

Anonym: Den er fra YSL <3

Kan du væær så snill lage en "apartment tour"-video? Hadde vært så sjukt gøy å se hvordan du har det!! Skjønner hvis du vil vente til du har fått leiligheten helt ferdig, men kjenner at det hadde vært gøy bare å se hvordan rommene er i forhold til hverandre for eksempel, sånn at jeg kan se for meg min egen lille drømmeleilighet litt klarere <3

Kristine Ullebø

Anonym: Åååå!! Ja skal få til straks!! <3 <3

Hva var det broren din studerte siden har fikk jobb i Utenriksdepartementet?

Kristine Ullebø

Anonym: Økonomi!! :) Husker ikke hvilken linje eksakt nå i farten!

Aq

Sjekk ut BikBok, jeg kjøpte min der for noen år siden, ellers kan du også sjekk ut hm, de pleier å ha sånt. Lykke til!

Over til broren din, syntes fortalte at han tok master, var ikke det siviløkonom om jeg ikke husker helt feil?

Kristine Ullebø

Aq: Takk!!

Jo det stemmer :D

Tusen takk for at du setter ord på ting på en så fin måte. Jeg går igjennom min tøffeste periode noensinne, og jeg vil at du skal vite at bloggen din hjelper meg MYE! Det er veldig rart, men når det har stormet som værst rundt meg den siste uka har jeg klikket meg inn på bloggen din, og av å til føler jeg at innleggene dine er ment for akkurat meg og den situasjonen jeg så uheldig har havnet i! Du gjør meg modigere og mer oppmerksom på hva jeg fortjener i livet mitt. TAKK<3

Kristine Ullebø

Anonym: Dette gjør meg varm i hele kroppen. Takk for at jeg får inspirere deg <3

Maria

... and Alain Delon is watching you

Kristine Ullebø

Maria: haha

Jeg liker innleggene dine om dagen! De flyter så godt og det føles ut som vi får bli med på en reise i hodet ditt hvor én tanke tar en annen.

Kristine Ullebø

Anonym: Takk! Tusen takk. <3

Ana

love your blog! <3

Plantpwr

Inspirerende ord, som alltid! Man drukner i tekstene dine, noe som er tidenes komplement!

Sykt kult at du har startet med yoga, yoga og meditasjon er fantastisk :D Flere burde kunne kjenne på kroppen hvordan det kjennes ut!

Kristine Ullebø

Plantpwr: <3 <3 <3

Erik Ribsskog

Jeg prøvde yoga, på Svelvik Ungdomsskole, og lærer Aakvåg sendte meg i garderoben, fordi jeg prompa mye. Og både Turid Sand og Odd Einar Pettersen sa det, at de blei kvalme sv den her stanken da.

Og da jeg var på Tøyenbadet i forrige uke, kom en slags demon-neger (var det vel), og sa det at prompene mine lukta mer som negerpromper enn som hvitmannspromp.

Noe sånt.

Dette er noe russisk (kan det virke som)

Og jeg sender om dette til Sivilombudsmannen,

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
Navn:
E-post:
URL:
Din kommentar:
bloggdesign_no