hits

dette burde du drikke om du er syk

VELKOMMEN TIL MITT FROKOSTBORD

HERREGUD SÅ DEILIG SEPTEMBER ER . . .

Jeg tror at det enkleste ofte er det beste, så jeg prøvde meg denne varianten i går da halsen min var så sår at jeg ikke skjønte hvordan jeg skulle få i meg mat. Eller drikke, for den saks skyld. Havremelk, ingefær, sitron og honning, de tre siste ingrediensene er jo den gode gammeldagse heksekuren. Jeg prøvde å "steame" havremelken for første gang hjemme, og det var så enkelt som å koke den opp i en kjele og sørge for å røre rundt slik at det ble bevegelse i melken. ("Melken"...) Da ble den boblete og porøs. Kjempedigg! Jeg kjøper jo steamet havremelk med kaffe på kafé hver dag, så det er gøy å vite at jeg kan lage akkurat samme hjemme, til og med uten en steamer :-)

HA SITRONSAFT, HONNING OG STORE SKIVER INGEFÆR OPPI GLASSET

HELL DEN STEAMEDE MELKEN OVER (EVENTUELT VARMT VANN... MEN HAVREMELK VAR NOE HELT ANNET!)

Jeg har blitt helt obsessed med jordfarger og kjøper omtrent kun plagg i denne fargeskalaen nå. Khaki, beige, mocha, dus blå... Det ser så sykt fint ut til brun hud og litt fregner. 

Pssst! Det smaker så godt at du kommer til å lage det selv når du ikke er syk. Jeg har helt hekta nå!

I dag har jeg sykt mange ærender rundt om i byen, og da passer det helt perfekt at jeg er tilnærmet frisk igjen. Dette er en av grunnen til at jeg er så innmari glad i kroppen min. I går våknet jeg og holdt på å svime av fordi jeg var så dårlig, var ikke i form i det HELE tatt, i dag? Kroppen min har søren meg jobbet seg frisk i løpet av natten. Herlighet!!! Kroppen er en maskin! Og god mat, god drikke og mye hvile gjør susen.

27 kommentarer

<<333

Hvor er den nydelige genseren fra?

Kristine Ullebø

<33: H&M <3

Hvis du vil ha steamet melk til kaffen f.eks., burde du heller kjøpe den som heter Oatly iKaffe. Da får du skikkelig skum!

Kristine Ullebø

Anonym: ja!! Skal prøve den neste gang i stedet :D

beate

Hei fineste! <3 Jeg må bare si at jeg virkelig digger deg! Du er dyp, reflektert, ekte, glad og sprudlende!!! <3 Amazing!!!

Jeg drikker dette hver dag året rundt for å holde meg frisk! Og for at det er godt! Saften av en hel sitron, en stor spiseskje revet ingefær og kokt vann! Setter i gang magen, virker like oppkvikkende som kaffe+++ mye fler fordeler som bedre hud, og unngår forkjølelse! Magisk!!! Digger, digger, digger deg, Kristine! <3 Stor klem til skjønne deg! <3<3<3

Kristine Ullebø

beate: Kjære Beate!! Så deilig <3 Tusen takk for fin kommentar!! X Stor klem

Lene

Skreller du ingefæren før du har den oppi glasset?

Kristine Ullebø

Lene: Nei!! Skreller aldri noe frukt eller grønt, all næringen ligger jo der <3

Hei, hvilken produsent har laget kjøkkenknivene dine? Eller hvor har du kjøpt dem? Leter etter akkurat sånne kniver :)

Kristine Ullebø

Anonym: Hei! De er fra Culina!! :D Ligger i Torggata i Oslo <3

Erik Ribsskog

Min kropp, holder seg frisk, med diett av burgere, pommes frites og stekt kjøttdeig.

Noe sånt

Vi er alle forskjellige, vil jeg si

Elise

Kan du plis ha spoersmaalsrunde snart!? xx

Kristine Ullebø

Elise: YES :D

Plantpwr

Buksa di er så kul! :D

Kristine Ullebø

Plantpwr: Takk!! Føler meg som Lara Croft i den, haha!!

nice tits.

En fin sang med jordfarger i bakgrunnen 🙂https://youtu.be/byEUIzfVLAs

Erik Ribsskog

En gang, på Svelvik ungdomsskole, mobba lærer Aakvåg meg sånn at jeg begynte å prompe. Så sa lærer Aakvåg at han ville se om jeg hadde analfissur. Men da løp jeg ned til bussen, og tok bussen hjem til Haldis. Og resten av den her dagen, lå jeg i senga og prompa..

Line

Et lite tips er å drysse litt kanel over og røre inn, det er dødsgodt!

Kristine Ullebø

Line: Mmm!! Nam!

Lucie

I saw that on your Instagram I think it was yesterday and I think it was a wonderful idea! I hate taking meds when I just have a cold or something and I really like alternative ways and more natural methods for healing! I use some essential oils to free my nose as well usually but this is a great thing to try!

Lucie, xx

http://thefrenchpier.blogspot.com/

Malin

Hvor er genseren fra? Så fin farge :)

Kristine Ullebø

Malin: Valentino, jeg kjøpte den brukt på Velouria Vintage <3

Eva

Altså, for å understreke så identifiserer meg vel litt mer med andre bloggere enn deg personlig, men; du er som du sa på bloggerne absolutt en av de beste, om ikke beste genuine bloggeren Norge har. Du har så utrolig bra fokus, og det er absolutt flere bloggere som kan snakke om følelser men du er den eneste som er så flink til å løfte leserens humør på så utrolig inspirerende plan. Det er faktisk helt utrolig sykt at du ikke har blitt nominert hvert år når du leverer så utrolig gjennomført materiale uten å drukne bloggen med annonser. Jeg er litt eldre enn deg, men jeg klikker meg jo inn fordi du skriver som om du har masse livsvisdom å gi meg, og det har du! Du bare connecter med verden på et så sykt dypt plan. Jeg vil tro å kunne inspirere lesere er største gevinsten med å blogge, og det gjør du på så utrolig mange måter. Jeg er ganske forskjellig stilmessig enn deg, men digger hvordan du bærer deg selv altså, og jeg blir inspirert! Bukker og nikker for alt du gir oss, du er fantastisk Kristine :)

Kristine Ullebø

Eva: Herregud tusen tusen tusen tusen takk, Eva!!! Du er fantastisk. <3

Malin

Elsker buksene, hvor er de fra?

Kristine Ullebø

Malin: Zara for et år siden <3

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
Navn:
E-post:
URL:
Din kommentar:
bloggdesign_no