hits

jeg er 21 år og her er en liste med 4 ting jeg har lært

DET ER EN VELDIG BEFRIENDE FØLELSE Å KOMME OVER NOEN. Å komme seg over den personen du en gang var veldig forelsket i, er en utrolig givende følelse. Man føler seg styrket, erfaren og.... bra!!! Ja, man føler seg utrolig bra, for man trodde kanskje ikke at man skulle komme dit. Et brudd er noe av det beste som har skjedd meg, ikke nødvendigvis fordi det var et brudd, men fordi det førte med seg så utrolig mye jeg aldri har måtte gå gjennom før. Det å måtte bygge opp sin egen verdi helt på nytt, helt alene, er noe av det fineste og mest lærerike jeg har vært gjennom som 21 år. Det siste halvåret har vært en unik reise, jeg kommer til å huske dette året av livet mitt for alltid. Husker den søndagen midt oppi alt at pappa kom til byen for å hjelpe meg, han med en øl kjøpt på min lokale Rema på Løkka for å feire (lol), jeg som et vrak. Det var koselig, sånn egentlig. Jeg koste meg litt. Etterpå tok jeg bilen hans, kjørte til Holmenkollen og parkerte i en grøft. Løp ut av bilen, frem til utsikten så jeg kunne se hele Oslo og gråt til jeg hulket. Et tysk turist-par kom bort og spurte om det gikk fint, og jeg hulket bare enda mer. "I'm fine!". Det har aaaaaaldriiii vært så fantastisk godt å gråte før!!! Det var et av de vondeste men desidert vakreste øyeblikkene i livet mitt, så langt. Tror jeg :) Jeg er skikkelig, skikkelig stolt av meg selv som har gjort det jeg på et punkt aldri trodde jeg skulle klare, for jeg var så vanvittig brutt ned på slutten. Poenget mitt var vel... ikke vær redd for et brudd, for det kommer helt vanvittig mye vakkert med det. Virkelig. Jeg lover meg selv å ikke være så redd for mitt neste brudd, haha. LOVER!

BEGYNN Å SPILLE ET INSTRUMENT. Alle har et forhold til musikk, jeg var den som skrev "musikk er livet" i nicket mitt på NettBy og goSupermodel, men det var ikke før jeg var 20 år at jeg kjøpte meg mitt første instrument og faktisk fikk føle på det å skape musikken selv. Det er noe av det beste jeg har gjort noen gang. Akkurat nå KLØR jeg i fingrene etter å få spilt på et ekte piano, så jeg tror jeg må ta meg en tur på Egmont i morgen, de har et piano stående i resepsjonen skjønner dere. Hehe... :P Har spilt veldig mye denne uken, det gjør meg lykkelig på en unik spesiell måte. Livet trenger ikke å være så o-stort og fancy for at man skal ha det veldig fint inni seg, noen ganger trenger man bare å spille musikk fra sine egne hender. Hvor fantastisk er ikke det :)

NATURLIG ER BEST. Nesten uansett hva det gjelder, så kommer jeg alltid til konklusjonen om at naturlig er best. Spis ren mat, bruk rene produkter på huden din, drikk vann, bruk så lite sminke som overhodet mulig, bruk klær i ull, lin og ordentlig gode stoffer som er gode mot huden, unngå tabletter og medikament til den grad det er mulig for deg. Jeg tar kanskje Paracet/Ibux to ganger i året maks, jeg drikker ikke brus, spiser aldri mat med kunstig søtstoff. Alt dette har gått veldig gradvis for meg siden jeg flyttet hjemmefra, jeg har blitt mer og mer opptatt av å behandle kroppen min pent. Jeg sier ikke at du aldri kan ta Paracet, ofte er det jo det beste man kan gjøre dersom man er skikkelig syk. Alt dette er satt litt på spissen, men dere skjønner poenget mitt. Man kjenner sin egen kropp best. Jeg drakk kjempemye brus før og synes det var helt kurrant, nå liker jeg ikke å drikke det lenger. P-piller bruker jeg fortsatt, men jeg kommer til å bytte om etter hvert. Poenget mitt er at kroppen ELSKER at du er snill mot den, så hold livsstil og kosthold er så naturlig som du får det, på en måte som føles normalt for deg. Jeg har aldri hatt så mye overskudd som jeg har hatt etter at jeg kuttet ut kjøtt, for eksempel.

<3

LIVET SKYLDER DEG IKKE NOE. Livet skylder deg ikke å ordne opp i problemene dine, fortiden din eller folk som aldri sa unnskyld til deg. Du våkner, og dagen er din. Hele livet ligger rett fremfor og venter på deg. Det er veldig hardt å si det, men desto fortere du innser sannheten i det jeg skriver nå, desto fortere blir du ekte lykkelig og fri.

30 kommentarer

Fantastisk fint❤️

Kristine Ullebø

Anonym: Tusen tusen takk <3

Mye viktig i det du skriver her, digger deg! <3

Kristine Ullebø

Anonym: Tusen takk, virkelig <3

beate

Hei skjønne deg! <3 Åhhhhh, så vakkert å lese dette! Elsker tekstene dine! Så ekte, dyp og ærlig! Rett og slett vakkert! Du er noe for deg selv! Unik! <3 Jeg føler meg litt lik deg... :) Har fått mye mer glede i livet, nysingel, elsker meg selv mer, elsker å være i mitt eget selskap! Det hatet jeg før! Har også fått en voldsom skrivelyst! Så jeg skriver ned mye fiiiint på papiret hver dag nå! Deilig å få det ut, på papir! Bobler nesten over her jeg sitter! <3 Digger deg, unike, flotte vesen! <3<3<3

Smask!

Kristine Ullebø

beate: Tusen, tusen hjertelig takk Beate! Så herlig dette var å lese. Ønsker deg all lykke <3 Stor mandagsklem!

Maren

Hei! Når skal du reise til Sydney? :)

Kristine Ullebø

Maren: Hei! Har ikke bestilt billetter enda <3

stina

syns du annijor "lever" på feil måte mtp offerrollen hun tar på seg, hvordan hun har taklet kjærlighetssorgen, klagingen osv?

Fantastisk siste avsnittt. Så mange som trenger å høre det

Kristine Ullebø

Anonym: <3 !!

Celine

Det siste avsnittet der! WOW, Kristine <3

Kristine Ullebø

Celine: <3 <3

SK

Følger deg litt sporadisk. Men ville bare fortelle deg at jeg er så glad for at du kom deg ut av det giftige forholdet du var i. Og glad for at du har funnet styrken i deg selv og ikke lot han ødelegge deg. Du er flott, fortsett å være deg selv og ikke la noen knekke deg.

Kristine Ullebø

SK: Takk. Kjempetakk! :) X

Lucie

I really like the last one. I sort of feel like it is the most important thing. Once you've figured that out, everything else sort of flows out of it somehow...

Lucie, xx

http://thefrenchpier.blogspot.com/

Kristine Ullebø

Lucie: <3 <3 <3

Du drikker ikke brus? Drakk ikke du en palle sponsa noisy i sommer?

Kristine Ullebø

Anonym: Drakk Noisy, ja!! Ok, et unntak der, sorry :P Men har ikke drukket Pepsi Max på den måten jeg gjorde før, og da mener jeg 3 liter om dagen. Det var jo helt ville tilstander haha!!

Du er bare vidunderlig <3 For en fantastisk klok og innsiktsfull kvinne du allerede er i så ung alder! Du er en stor inspirasjonskilde, tusen takk for det <3

Kristine Ullebø

Anonym: Tusen hjertelig takk <3

Hva het du på goSupermodel?

Kristine Ullebø

Anonym: _Ashley_ het jeg

haha, jeg spilte i ååååårevis!!

M

Jeg er litt eldre enn deg, men liker veldig godt innlegget ditt. Mange gode poenger. Jeg ville ha rådet deg til å slutte på pilla da. For det gjør så mye dritt med kroppen din. Har du en fast sexpartner så du slipper å tenke på kjønnssykdommer ville jeg anbefalt en PVC computer. Et termometer som tar tempen din, nei det er ikke bare for folk som vil bli gravide!!! Da får du også en annen oversikt over hva som foregår med kroppen din.

Har du tips til noen fine sanger å spille på piano? Er gått tom for sanger å lære meg, trenger inspirasjon!

comment-117872499

Kristine Ullebø: ja det er supert, ser for meg at pepsi max er mere usunt enn noisy (bortsett fra for tennene), selv om de mengdene det virker som du drakk nok ikke er sunt for kroppen heller. Stusset bare, for det fikk meg til å tenke på at hele noisy-sommeren din kanskje bare var kalkulert spons og jobb. Drakk du virkelig flere noisy daglig? Du kommer nok til å svare ja her uansett, men håper dette kan få deg til å tenke på hva man sponser og at man tross alt burde gjøre det genuint og med hele hjertet. Noisy er ikke unt fir hverken helse eller miljø.

Kristel

"Livet skylder deg ikke noe" WORD! Tror jeg fikk en åpenbaring.

Du er rå Kristine!!!

Personlig kunne jeg aldri kutta ut kjøtt da, en god biff i ny og ned er amazing, og ingenting slår følelsen av å være med på jakt. Livet handler om balanse og du inspirerer til nettopp det❤️

M

Kan du skrive litt mer om hvordan du har jobbet med tankene dine angående kjærlighetssorgen? Eller hvordan du har bearbeidet den i det hele tatt? Har du skrevet dagbok, hørt på podcast, trent mer etc? Jeg sliiter virkelig.. jeg vil så gjerne komme meg over han.... men det føles så jævlig langt unna, og tankene mine dreper meg.

Anita

Utrolig fin liste :) Vil bare opplyse deg om at kunstig søtningsstoff ikke er noe mindre naturlig enn vanlig sukker. Det består i bunn og grunn av de samme molekylene, glukose og fruktose. Eplejuice er for eksempel mye mer skadelig for kroppen din enn Pepsi max er. Fluesopp er også naturlig, men ikke spis det

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
Navn:
E-post:
URL:
Din kommentar:
bloggdesign_no