hits

fargene i mitt liv

SAY HELLO TO MY NEW SUEDE BOOTS . . . 

Okei, dere, jeg har funnet fargene mine her i livet. Det er veldig mye jeg har funnet ut om meg selv den siste tiden, ser det ut til. "Himmelen klarner nå", sa Håkon til meg, jeg synes det var vakkert sagt :) Har dere lagt merke til fargene i leiligheten min? (Leilighet-tour kommer, jeg lover! Lover, lover!) Fjernet den kalde gråfargen, malte veggene beige og kjører interiør i behagelige jordtoner. Elementer i tre, beige teppe, grønne trær, brun keramikk, jeg synes det står så fint sammen. Denne leiligheten blir skikkelig, skikkelig fin! Dere må forresten hjelpe meg med valg av sofa, men det kommer jeg tilbake til siden. På toppen av det hele blender jeg jo fint inn selv, med beige sko, oransje hår og olivenfarget hud. Aldri følt meg så hjemme her i Oslo. De to leilighetene jeg bodde i før kan ikke sammenlignes, det var veldig lite sjel i de i forhold til St. Hanshaugen-palasset mitt. ♥ Å eie sitt eget sted er noe av det BESTE SOM HAR SKJEDD MEG!!! Jeg føler jeg skylder dere så sjukt mye, bare vit at jeg er verdens mest takknemlige jente som går på denne planeten :'-) Skal prøve å få til noen eventer her hjemme, siden jeg har litt mer plass her enn i den forrige. Fikk jo plass til 20 stykker der på LOUDS-eventet!! Det var helt sinnsykt gøy!

Disse skoene har jeg eid i omtrent tre timer. Helt, helt meg. Gleder meg til å løpe rundt i byen med disse på føttene. Ah, jeg skulle hatt dem i sommer tenker jeg nå. Ja ja, sommeren kommer alltid igjen og det finnes jo strømpebukser.

10 kommentarer

Lucie

They're so lovely, and I indeed really like this color as well! Especially in furnitures I think it brings such a calm vibe to the place! I guess I'm just a big wood fan anyway when it comes to furnitures!

Lucie, xx

http://thefrenchpier.blogspot.com/

Åååh du må vise frem hele leiligheten din snart, jeg syns den ser så fin ut, og jeg leter selv etter inspirasjon til hvordan jeg skal pusse opp min. Du gir meg så mye inspirasjon! Foresten hvor er ringene du bruker hele tiden fra, de er så sykt fine?

Plantpwr

Jeg liker også jordfarger og naturelementer som tre :) Det er akkurat som at jeg føler meg mer down to earth, som om jeg får en ro i sjela.

Disse bildene gjør meg varm på innsiden, elsker jordfarger(spesielt på høsten)

Zarafab

Du er så fryktelig, totalt, helt og holdent ...

ALMINNELIG

Du burde bytte headeren din til noe som er nyere og mer "deg", bildene dine fra de siste månedene gløder jo!! <3

Erik Ribsskog

Aakvåg på Svelvik Ungdomsskole, var en dritdårlig lærer,vil jeg si. Han likte å plage meg i alle timene da. Og han tvang meg til å prompe (var det vel)

Baron Adler Baat (fiin gammel familie)

Mer nettmobbing. (Dette har ikke jeg skrevet)

PS.

Jeg har et tracking cookie-program, (som heter StatCounter), på bloggen, og der kan jeg se hvilke nettsteder, som sender trafikk, til johncons-blogg.

Annie

Du er så deg <3 love IT!

Kristine Ullebø

Annie: <3 <3

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
Navn:
E-post:
URL:
Din kommentar:
bloggdesign_no