hits

et Oslo-tips til deg i helgen

ET VELDIG, VELDIG KOSELIG STED . . . <3

ET GLASS VIN PÅ BARE JAZZ

Noe av det koseligste jeg kan gjøre en helg her i Oslo er å ta med meg en jeg er glad i og drikke et glass rødt på Bare Jazz. Det er en skjult liten perle som ligger i en bakgård midt i byen, de fleste vet kanskje om den allerede, men om du ikke har dratt hit en lørdags formiddag så har du noe du må skrive ned på listen din. Det er så hyggelig å ta pausen mellom alle ærendene en travel lørdag her, med den deiligste jazz-musikken du kan tenke deg som danser rundt det lune, hyggelige lokalet i murstein. Her er det også perfekt å dra dersom du trenger påfyll innen jazz, flere av favoritt-låtene mine har jeg hørt her for første gang. Jeg skal dra hit i morgen og jeg gleder meg sånn at jeg begynner å lure på hva som er galt. Det er vel kanskje bare en stund siden jeg har kost meg med et glass rødt og godt selskap.

Jeg lever deilig nå

Et deilig liv

Om ikke lenge lever jeg samme liv, bare i New York. Jeg har tenkt masse på New York den siste tiden og jeg bare MÅ bo der, det minner meg forresten på at jeg har noen planer for det kommende året som jeg må oppdatere dere på. Jeg har jo allerede tenkt tanken på Paris til høsten, så at jeg skal ut har jo vært aktuelt en stund nå. Jeg har pratet med agenten min i Idol Looks og jeg er så gira at jeg nesten sprekker. KAN ikke være redd og hjemmekjær, jeg er 21 en gang i hele mitt liv og det er nå jeg må gripe alle sjanser. Ok ok, alt om dette i et annet innlegg eller kanskje en video!! Skal snakke mer om det :) 

Gjør som jeg gjør nå: sett på Billie Holiday og tenk på alle årene du har fremfor deg. Jeg blir helt magisk inni meg!!!!

6 kommentarer

Hei! Har du fått ny agent? :)

Kristine Ullebø

Anonym: Hei! Nei, Vilde er agenten min, og så er Amar agenten min i Idol Looks <3

Sara

Hvis du liker Bare jazz tror jeg du hadde likt Feber! Et helt nyåpnet sted i Bazaren på Youngstorget, Soul, funk, jazz, god vin... skikkelig kult sted, og man kan sitte ute helt til det stenger klokken ett eller noe

Kristine Ullebø

Sara: Ohhh, takk takk!

Xx

Tom

Du er en kul dame/jente. En blogg man faktisk kan anbefale lillejenten i huset å lese når hun kommer i den alderen. Stå på videre, grip alle sjanser og nyt livet! :-)

Kristine Ullebø

Tom: Så hyggelig, Tom! Ha en nydelig søndag :)

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
Navn:
E-post:
URL:
Din kommentar:
bloggdesign_no