hits

en lørdag borte fra menneskeheten

Jeg bestemte meg for å si fuck you til menneskeheten i går og være for meg selv hele dagen. Si hei til Egmont, arbeidsplassen min. I går innså jeg hvor svært bygget var da jeg satt og ventet på bussen, jeg pleier alltid å gå videre til neste stopp om det er 5 minutter eller mer til den kommer, men i går stod det 7 minutter på skjermen og jeg ble sittende i sola med headset på uten musikk og bare se. Se på sola, se på de illrøde klatreplantene, arbeidsplassen min. Det er helt fantastisk å ha et sted å dra til for å jobbe, jeg kommer til å dra hit flere ganger i uka nå. Rutiner!

Etter jeg hadde unnagjort det som stod på listen min måtte jeg så klart spille litt på det pene trepianoet som står der. Jeg jobbet videre med River Flows In You. Egentlig kan jeg hele stykket, men ikke med alle notene. Så i går fylte jeg på med noen noter her og der som jeg ikke har klart tidligere, og du vet, av og til høres det så fint ut når man lærer seg noe nytt at man bare hopper litt av glede. Anbefaler virkelig å begynne med de enkle notene til dette stykket, for å så gå over til det originale notearket.

Kjøpte meg forresten klatreplanter som skal vokse seg store og lange, men jeg klarer ikke å bestemme meg for om jeg skal putte de i en avlang potte, eller om jeg skal kjøpe potte for hver enkelt plante. Hva tenker dere blir finest? Noen ganger synes jeg det er vanskelig å visualisere hvordan ting vil seende ut.

Og så våknet jeg så klart til det her og jeg får lyst å gråte fordi det er så fint. Herregud. Søndag. Jeg husker ikke hvordan det er å være fyllesyk engang. I dag skal jeg møte Håkon og jeg gleder meg skikkelig. Forresten så er håret mitt blitt så krise langt at jeg bare må sette det opp i hestehale hver dag, på tirsdag skal jeg endelig få rumpa tilbake i frisørstolen igjen. Det gjør at jeg gleder meg ekstra mye til ny uke.

17 kommentarer

E

Elsker bloggen, måten du klarer å sette ord på ting og rett og slett ALT <3

Marthe

Så fint du har det, og så fin du er! Du er inspirerende på mange måter<3 Hadde det vært meg hadde jeg kjøpt en potte til hver slik at lyset kunne slippe til mellom pottene :-)

Bloggen din er noe kjedelig, å du skriver ofte ganske «overfladisk». Lesere liker drama, følelser, bilder, events! Klatreplanter og at du går i hestehale er ikke så intressant.. bare et tips :-)

Maria

Hva gjør du med brynene dine? De er skikkelig fine :-)

comment-117881737

Anonym: jeg synes planter er interessant!

Forskjellige krukker! :)

Kristine Ullebø

Anonym: Ja? :D Tenker det samme!

Lena,comment-117881737

Anonym:

Uenig!!! Liker disse posts best <3

Hvor er toppen fra?:)

Kristine Ullebø

Anonym: HM <3

comment-117881737

Anonym: både enig og uenig.

Martine

Jeg ville gått for forskjellige potter :)

Lene,comment-117881737

Anonym: TOTALT uenig! Er det noe jeg (og mange flere) er dritt lei av, så er det blogger som handler om drama og events. Ja takk til Kristines hverdagsinnlegg <3

Det er en skam. Det vi står ovenfor nå, er mennesker som går til grunne gjennom såkalt "hjelp" i psykiatrien og som sakte, men sikkert siles ut. Likevel er det et bedre alternativ og faktisk ta i mot hjelp, i stedet for å bli stemplet som heeelt gal. Dette selv om det er et naturlig instinkt hos flere nå som skjønner at noe VIRKELIG IKKE ER SOM DET SKAL. Dette "UFORSTÅELIGE" er konstruert rent språklig på en destruktiv og farlig måte for noen få... EN SKAM FOR NASJONEN. HØR PÅ "NOT YOURs" og HOLIDAY" av Hannah Grung. NOEN FORTJENER BEDRE I DETTE LANDET (VERDENS BESTE LAND Å BO I)........hah......

Luna,comment-117881737#3

Lene: Amen siss! SÅ enig!

Hei

Jeg syntes det er veldig fint å ha flere keramikk potter:)

ser du bruker mye nye klær og mye av det samme om igjen. På tide å rydde klesskapet og få solgt unna litt på tise? Er sikker på at du har mange skatter som vil glede andre. Your trash is someone Elses tresures. Da tener du også penger som du kan gi direkte til Unicef eller bruke på det selv, anbefaler førstenevnte. Hjelper også miljøet, gjenbruk er gull <3 Sett gjerne av noen timer til dette en dag, frigjør plass i klesskapet ditt til nye skatter også! Du stråler om dagen, fortsett slik :) Klem <3

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
Navn:
E-post:
URL:
Din kommentar:
bloggdesign_no