hits

oktober, velkommen!

Nå kommer de morgenene jeg har ventet på. Mørkt når vekkerklokka ringer, litt kjølig, vent, ganske kjølig. Jeg stod på døren til Rema 1000 ved åpningstider i dag, hadde bare på meg en ullgenser med en tynn t-skjorte i merino under, egentlig var det deilig å fryse litt igjen. Jeg har jo gått akkurat denne veien til Rema 1000 nok ganger i sommer med svetteperler nedover pannen selv om sommerkjolen var i tynn, tynn silke. Solsikken min har visnet etter sommeren og jeg selv har blomstret. Kroppen min har alltid så godt av høst. Jeg er på vei til mitt livs beste form igjen, yoga og løping er noe som naturlig har blitt innlemmet i hverdagen, jeg tar meg kanskje dobbelt så god tid til matlaging på kveldene og jeg sover så godt at det å legge seg er blitt en drøm. I går etter jobb dro jeg på Plantasjen og kjøpte ferdig plantene som skal henge nedover kjøkkenet, med potter til. Det er der jeg kjøpte pottene, til dere som lurer, vanligvis kjøper jeg dem der eller på Søstrene Grene. Rimelige, pene terracotta-potter. Jeg byttet til og med jord i alle ti plantene og følte meg som en husmor. Det er jeg vel kanskje blitt også, sett bort ifra at jeg ikke er mor enda. Nå sitter jeg spent og venter på at plantene skal vokse seg lange, sterke og vakre sammen med meg. La oktober komme.

29 kommentarer

martin

Eg liker bedre bloggen no enn før du er flink men eg er bedre for eg er best

Dette har ingeting med innlegget å gjøre, men jeg må bare skrive noen ord til deg. Jeg startet med å se på Bloggerne, av ren nysgjerrighet også ble jeg hektet, og det jeg trodde om deg, endret seg helt, du er så rå, du er så fantastisk og du er så utrolig klok, jeg digger deg faktisk, og du har nå blitt en av mine favorittbloggere, jeg liker måten du skriver på, måten du formidler ting og det at du er en motvekt i denne litt rosa boblen, det er så kult at du er du og ikke endrer på det og du jeg ble imponert over at du beholdt roen i debatten, jeg likte måten du formidlet dine meninger på og jeg tror vk trenger flere av deg, uten tvil.

Kristine Ullebø

Anonym: Tusen hjertelig takk! Nå ble jeg veldig veldig glad <3

Ha en nydelig dag! Varm klem x

det ser så kooooooselig ut i leiligheten din!! gi oss en tour snart xxxxx

Kristine Ullebø

Anonym: Det kommer soooooooon :D Gøy at dere er spente! Nå begynner det faktisk å ta form her <3

rrrr

Så fint med alle plantene i vinduene!!

Kristine Ullebø

Anonym: Takk <3

Marie

Kristine <3 Klarte ikke å holde igjen tårene i dagens episode av bloggerne, fikk så vondt av deg. Selvom jeg ikke kjenner deg, gjør det meg glad å se at det virker som det går bedre nå. Stå på!! Du er virkelig et forbildet. Stor klem

Louise Ustad

Hyggelig å treffe på deg 🙂😊

Kamilla

Så akkurat kveldens bloggerne episode, og fy søren Kristine. Du er et vakkert menneske, så klok og så sterk. Jeg beundrer deg så vanvittig mye, og jeg er så glad på dine vegne for at du kom deg ut av det, og i tillegg med hodet hevet

Kristine Ullebø

Kamilla: Tusen takk, Kamilla! <3

Tess

Håper virkelig å høre deg i podcasten til Ida Fladen «med hjertet i hånden». Tror din opplevelse av å være i et giftig forhold vil hjelpe mange andre i lignende situasjon!

<3

Åå Kristine! Så dagens episode av Bloggerne nå og jeg vil bare si at du er et helt nydelig menneske! Fy søren så skjønn, klok, varm og tøff du fremstår. Jeg er så takknemlig for bloggen din og for at du deler og selv om jeg egentlig ikke kjenner deg, er jeg skikkelig glad i deg. Klem <3

Lise

Veldig sterkt gjort av deg å slå opp! Er ikke mange som har guts nok til det.

Å vite hva som er bra for en selv er en styrke ikke alle finner frem til, spesielt når en er i et destruktivt forhold. Så all creds til deg.

Synes det er litt dumt at Bloggerne tar med så ekstremt mange bloggere de siste sesongene. Jeg ville heller fulgt et par bloggere mer utfyllende. Sånn som denne episoden med bruddet, følte ikke vi fikk sett så veldig mye av deg. Blir liksom bare 2 minutt her og 2 minutt der, av noe som egentlig gikk over flere mnd. Føler ikke det det blir skildret på rett måte. Når det er sagt så har du vært utrolig åpen og ærlig på bloggen din, så historien din har ihvertfall blitt fortalt, og har nok inspirert mange.

Når en kan se gjennom en skjerm at du er et godt menneske, ja da ER du et utrolig godt menneske. Fortsett å stråle og drømme, du er ung og har drivkraft - vær vinden i ditt eget seil!

<3

Du er et sykt bra forbilde

Kristine Ullebø

Anonym: <3

Nina

Blir oppriktig så glad og inspirert av å komme inn på bloggen din. Elsker at den har blitt et slags lite univers, med så lite annonser og reklame. Du er helt klart min favorittblogger, tusen takk for all inspirasjon du gir meg. Xx <33

Kristine Ullebø

Nina: Tuuuuuusen takk Nina <3

Har hatt verdens kjipeste dag idag, men blir alltid i litt bedre humor av å gå inn på bloggen din. Får nesten tårer i øynene nå, at du av alle mennesker klarer å lyse opp en fremmeds dag med noen enkle bilder og litt tekst. Men dette var akkurat det jeg trengte nå. Litt håp og enkle gleder i høstmørke. Takk🙏🏻

Kristine Ullebø

Anonym: Herlighet! Tusen, tusen takk <3

Karita

Tips! Du burde høste solsikkefrøene i den og enten spise eller plante ny. Kan alltid komme noe godt av noe vondt <3

Hmmm kjeder du deg litt for tiden? Jeg synes bloggen din har blitt veldig ensformet.

Sigrid

Å finne glede i alt man har rundt seg akkurat nå. En fin plante, fersk frukt, en melodi, været. Det er en styrke og en gave flere skulle gjort nytte av. Du viser livet, på godt og vondt. Inspirerer med en vinkling på livet som alle kan få til. Små ting som blir de viktigste og største i hele verden. Takk.

Når du var i forhold kunne jeg virkelig se hvordan det var. Jeg hadde vært der selv. Flyttet til utlandet med kjæresten min og han viste meg verden, åpnet så mange dører, gjorde den anonyme meg til noen man snudde seg etter på gaten. Likevel var han ikke en god person, han spiste meg opp og det var så utrolig mange krangler og tårer. Jeg så meg selv i deg, men jeg ville ikke være en av de mange som dømte dere og fortalte deg hva som ville skje og burde skje. Du fant styrken i deg selv mye før det jeg gjorde, og jeg beundrer deg virkelig for det Kristine. Du har så fine refleksjoner og en stor forståelse for ting som mangen mye eldre enn deg kanskje aldri får.

Glad på dine vegne og takk for at du er den du er. Hilsen ei på 32 år :)

Toril

Hei, Kristine!

Dette har ikke noe å gjøre med dette innlegget, men vil bare si at jeg så på Bloggerne i går er imponert av din modenhet og styrke. Hadde jeg bare vært som deg da jeg var på din alder! Nå er jeg 40 år, men har likevel stor glede av å lese bloggen din. Er innom hver dag. Du skriver kjempebra og inspirerende tekster, og poster flotte bilder. Siden du spiller piano kunne kanskje denne nydelige melodien av Chopin være noe for deg?

https://www.youtube.com/watch?v=EFJ7kDva7JE

Ha en fin dag!

Hilsen Toril

Kristine Ullebø

Toril: Hei Toril! Tusen, tusen takk <3

herregud så fint stykke!!! :O

klem <3

Barbora

Such aesthetic photos, I love your dress!! Or is it a dress? THE COLOR IS JUST AHH♥♥

Fikk så sympati med deg da jeg så Bloggerne i dag (mulig det var reprise) men imponert over at du kom deg ut av det fæle forholdet - skulle gjerne visst om du klarte det helt av deg selv eller fikk du hjelp av noen rundt deg? (husker du gikk til psykolog) I så fall del gjerne om du klarer, slik at det kanskje kan hjelpe andre. Tror det tar litt tid før du klarer å hente deg helt inn igjen, men klokere og mer moden er du nok blitt av dette. Skremmende hva man kan komme bort i; narsissister som kun elsker seg selv, og bruker andre - dette var jo ikke kjærlighet- i hvert fall ikke gjensidig - kjærlighet er jo at man gjør godt mot hverandre - denne fyren gjorde jo vondt mot deg. Narsissister har jo en personlighetsforstyrrelse og du har vært et offer for en slik.

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
Navn:
E-post:
URL:
Din kommentar:
bloggdesign_no