hits

yoga hjemme!

Annonse

BUKSE HER, SPORTSBH HER, BOXER HER, SOKKER HER, BAG HER

På søndager tar jeg meg alltid lang tid på yogamatten. Jeg kommer til å bli helt crazy støl i dag og i morgen, for i går tror jeg at jeg bøyde alt som bøyes kan. Helt fantastisk deilig!!! Det er mange som spør hvordan jeg gjør yoga hjemme, og jeg følger Ashtanga-øvelsene vi gjør på Puro Yoga. Før jeg hadde tatt timer synes jeg det var skikkelig vanskelig å vite hvordan jeg skulle trene på matten hjemme, noen følger YouTube og jeg har gjort det selv i perioder, men jeg fikk det liksom aldri helt inn. Så mitt tips er altså å ta noen få timer, om så, slik at du lærer et kurs og ikke minst får hjelp av en yogalærer til hvordan man skal gjøre det :)

Soverommet mitt står enda tomt, så det er perfekt å trene her. Treningsantrekket mitt er fra Bjørn Borg, alt finner dere på LOUDS. Linkene til hvert plagg ligger over her. Noe så fresht. Sportsbh'en er av typen som ikke gnager, den gjør bare jobben sin med å holde ting på plass. En av mine nye favoritter!! Og dere, jeg har endelig fått meg bag til å ha med på trening. Vanligvis ender jeg med å stappe alle treningsklærne ned i en totebag, som er naturligvis er altfor liten om jeg skal ha med meg treningsflaske, sko, skift og alt som følger med, denne bagen rommer alt jeg trenger. Sykt digg ♥

Dere må forresten sjekke ut utvalget av Bjørn Borg på LOUDS (her!), de har fått inn så mye fint <3

11 kommentarer

Ingrid

Hva har du på leppene, de er så fine!

Hva fyller du leppene dine med? :) Eller evt. hvor gjør du det?

Guro

Jeg elllsker å strekke ut med yogaøvelser. Gjorde det her om dagen, greit, noen måneder siden, men det var bare så deilig.. må gjøre det oftere :)

var faktisk bra du fylte leppene litt, så ikke ut før lol

Line

Hei! Lurte på hvilken eyeliner du bruker? Sliter alltid med at min mister intensitet etter bare noen få timer, og din ser alltid så flott ut! :)

Kristine Ullebø

Line: Hei! Jeg bruker bare svart øyenskygge :D

Helen

Apropos Bjørn Borg, jeg så en film om han i helgen, Borg vs. McEnroe. Anbefales!

Kristine Ullebø

Helen: Ah, jeg har hørt om den! Står på listen min over filmer jeg må se :)

Kan du svare ærlig på om du har fylt leppene igjen?

Oda

Hei :)

Kan du være så snill å gå på audition for å bli en Victoria Secret engel ? Fra første gang jeg så deg på bloggerene sa jeg til kjæresten min at du kommer til å bli det en gang!!

Mvh Oda :)

Nicole

Du ser fantastisk ut :-) <3

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
Navn:
E-post:
URL:
Din kommentar:
bloggdesign_no