hits

tre deilige kosegensere

Annonse

ULLGENSER HER

Seeeeeesååååååfiiiiin!! Jeg får alltid så mange spørsmål om hvor ullgenserne mine er fra, nå kan jeg fortelle at Holzweiler og Arnie Says har mye fint å velge mellom på LOUDS. Blir ekte glad av å se klær i slike farger, noe så behagelig.

STRIKKEGENSER HER

Her er genseren jeg fikk så mange spørsmål om da jeg la den ut på Snapchat. Om du synes den ser deilig ut kan jeg forsikre deg om at den er ENDA deiligere å ha på <3 Man vil ikke ta den av seg!!! Den er fra Holzweiler og er strikket i et helt fantastisk mykt og deilig garn. En genser som er med gjennom hele vinteren. Åh, jeg elsker store, gode gensere som holder deg varm. Før kunne jeg gå i tynne klær på vinterstid, nå er jeg 100% avhengig av å ha ull rett på kroppen, ellers blir jeg bare så sinnsykt ukomfortabel og gretten og vanskelig å ha med å gjøre. Å fryse er kanskje det verste jeg vet.

(Ser dere at jeg har tatt frem ullsokkene (eller tykkelabber som jeg liker å kalle det) for sesongen?! Nå er det høst på ekte!)

THE NORTH FACE FLEECE HER

The North Face er et av mine favorittmerker, og denne fleecen!!! Så pen og så varm og så god. Den er litt lenger enn på bildene altså, jeg har bare strammet den til siden jeg hadde highwaisted bukse på meg. Jeg har XS, men skulle nok hatt S eller M, så gå minst en størrelse opp dersom du skal bestille. Bare sånn at hetten er romslig, samme under armene. Dette er jo gjerne en genser man tar på seg på tur. Jeg må komme meg i marka igjen, forresten. Bahare (kollega og venn) har hengekøye så i lunsjen i går ble vi enige om å ta oss en tur i Nordmarka for å lese i hengekøye. Pinnebrød på bål, kakao og henging i hengekøye? JA!

Alle mine favoritter på LOUDS finner dere her. ♥ Ha en fin fredag!

5 kommentarer

Thea

Åh, du ser så sykt bra ut om dagen! Du gløder virkelig! Er så godt å se deg slik! Stå på videre med alt, du er en av de gode❤️

Hvor er de grønne buksene fra😍😍

Hvor er øredobbene fra? <3

Jorid

Hei, den north face fleecen var sååå fin!! Veldig lyst å kjøpe men lurte på hvorfor er den kort på deg og lang på nettsiden?

¯\_(ツ)_/¯

Bahare som i Bahareh Letnes?

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
Navn:
E-post:
URL:
Din kommentar:
bloggdesign_no