hits

to do in Oslo: høstutstillingen

HØSTUTSTILLINGEN PÅ KUNSTERENS HUS

WERGELANDSVEIEN 17, OSLO

Om du har lyst å se på deilig kunst burde du ta turen innom Kunsterens Hus (som for øvrig er et av de peneste bygningene i hele Oslo, i vakker beliggenhet) og få med deg høstutstillingen som er åpent til 14. oktober <3 Nå skal jeg ut i byen med familien! De er på overnatting i helgen x

7 kommentarer

Hvor er jakken din fra? xx

Oda

Jeg har tittet innom bloggen din en gang tidligere for mange år siden og må innrømme at jeg syntes du virket som en overfladisk anorektiker. Men nå, etter å ha sett deg på bloggerne og lest bloggen sånn den er nå så har jeg fått et HELT annent intrykk! Du har en fantastisk personlighet og er en varm, selvsikker og interessant ung kvinne som vet hva hun vil. Du inspirerer! Digger deg, kristine :D

Var der på tirsdag, fantastisk fin kunst! Det beste er det er laget av unge lovende norske kunstnere som vi sikkert kommer til å høre masse fra i fremtiden. Alle burde dra dit, selvom du ikke er så interessert i kunst. Her er det mye bra å se på, virkelig noe for enhver smak!

Hvorfor kaster du bort tiden din i Oslo? Du er en høy, vakker og slank modell som kan lykkes andre steder i verden. Ikke kast bort de beste åra i Oslo, når du med ditt utseende kan komme langt i Milano, Paris, New York osv. Hvorfor ikke bare prøve? Du kan leve av bloggen og modelloppdrag! Det er nå du skal tørre og det er nå du kan bygge deg opp i utlandet, ikke om 5 år! Du er for bra til å visne i Oslo:)

comment-117921112

Anonym: jaa merker bloggen din også er blitt ensformet. Kanskje studere hvis du ikke skal satse på modell igjen? Må være så sykt kjedelig å bare gå hjemme dag inn og ut. Du burde ut å skinne litt!!

molly

Halloooo! Brynsformen din har blitt såå FIN! Den har fått et lite løft så hele ansiktet virker enda penere! Kan jeg spørre hvor du har fikset de?

Kan du vise hudpleie rutinen din? Har sett frem til å se den så lenge! Og skrivet et lite innlegg til, der du forklarer hvordan huden din har vært gjennom tidene, og hva du har gjort for å gjøre den bedre? Fortelle hvilke produkter som faktisk har hjulpet, og ikke noe sponsor-greier. Tror så mange hadde satt pris på et slikt innlegg!

Stor klem <3

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
Navn:
E-post:
URL:
Din kommentar:
bloggdesign_no